• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yavas yavas yatak odasi ve buyuk salonu supurdum sildim.
Esim yarim calisacak bugun birazdan gelir. Mutfagi toparlar.
Camasirlar yikaniyor .
Kahvalti hazirlayacagim.
Tl haric dolar euro altin vs yukseliste.
Ek desim bu hafta yatinca hemen almak istiyorum

merhaba kızlar dün geç geldm eve başımın ağrısından uyuyamadım sabahta kalkamadım tabi yeni geldim işe bişeyler yicem

45 tl saksı ve toprak aldık.
Orkideleri büyük saksıya geçireceğim. Eşimde limon büyütüyordu onları büyük saksılara geçirecek.
Geçenlerde a101 de 3.5 tl idi şeffaf saksılar, ama hepsi bitmişti ben gittiğimde..
Şimdi aldığım daha hoş bir model kesme cam gibi duruyor. İçime sindi.

Bu saat oldu hala birşey yemedim 🤣🤣🤣 saat 13:00 te Valilikten aradılar Karaca’yı tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim . Gelin görüşelim evrakları alalım dediler . Bende hemen gittim yürüdüm çok yakın zaten . Geri dönüşte yağmura yakalandım ıslandım 🤣 eve geldim siyahları makinaya attım . Çay suyu koydum biraz atıştırıp işlere başlayayım bakalım 😂😂🤣

Bu saat oldu hala birşey yemedim 🤣🤣🤣 saat 13:00 te Valilikten aradılar Karaca’yı tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim . Gelin görüşelim evrakları alalım dediler . Bende hemen gittim yürüdüm çok yakın zaten . Geri dönüşte yağmura yakalandım ıslandım 🤣 eve geldim siyahları makinaya attım . Çay suyu koydum biraz atıştırıp işlere başlayayım bakalım 😂😂🤣
kolay gelsın canım ben de usd yı bozmustm elimde parası var aldıgım fiyatada geri dusmeyecek anlasılan geri döviz alıcaktm yıne ama altınmı alsam onla bılmıyorum kararsız kaldm

esımın maasta yatmamıs bugundu normalde
bakalm artık yatınca pıyasaya göre karar vericem
ama sunu bılıyorum altın artsın dussun bozma dusuncesı olmuyo bende ama döviz olunca dürtüyo
Şuan takipteyim altını düşme eğiliminde sakın kaçırma bunu . Kaç gram alabilirsin ki acaba

Şuan takipteyim altını düşme eğiliminde sakın kaçırma bunu . Kaç gram alabilirsin ki acaba
annemin bebege hedıyesı vardı altın al dıye ta ocaktan beri almadm parayı harcadm onu alıp yerıne koymam lazm e altında arttı o arada ustune eklemelerde yapıp 10gram alıcam canım ınsAllah esımın maas yatınca.
doları bozdugum parada 4200 gibi onda kararsız geri dolarmı alım altınmı

Tatili degerlendirdik temizlikle.
Etfagi toparladim supurdum sildim. Mutfagi hallettik. Oglis banyo yapti.
Aksama patates sulusu ve pirinc pilavi yapiyorum. Esim de tavuk kizartacak. Salata yapar.
Kitabimi hic okuyamadim bugun. Aksam bi 30dkmi ayiracagim

Bulasik tableti elma muz dis macunu aldik 111 lira kızlar. 62 tablet sanirim fairy 68 lira cok pahalı geldi ama mecbur aldim. Klasik finish almistim cok kötü ya

Bulasik tableti elma muz dis macunu aldik 111 lira kızlar. 62 tablet sanirim fairy 68 lira cok pahalı geldi ama mecbur aldim. Klasik finish almistim cok kötü ya
finish ben de bı kere almıstm bıtmek bılmedı hıc begenmedm daha almam, mıgrosta kampanya vardı haftasonu 90lıyı 68e aldm fairy , ama plantınıum olan degıl

finish ben de bı kere almıstm bıtmek bılmedı hıc begenmedm daha almam, mıgrosta kampanya vardı haftasonu 90lıyı 68e aldm fairy , ama plantınıum olan degıl
Ben bitiremedim canim ya hic yikamiyo cok matlastiriyo fairy plantinium aldim cok az kalmıştı 10 15 tane alıyım artik dedim.migrosta da baktim simdi pahali geldi bi fairy vardi 22 tanesi 48 liraydi 🙄

Yemegimizi yedik etrafi toparladik.
2 mak camasir yikandi. 1 mak daha cikar.
Kisisel bakimimi da yaptim.
Biraz kitap okuyacagim yatakta.

Piyasayi takipteyim bende kizlar.
Hersey normallesir insallah

Yemegimizi yedik etrafi toparladik.
2 mak camasir yikandi. 1 mak daha cikar.
Kisisel bakimimi da yaptim.
Biraz kitap okuyacagim yatakta.

Piyasayi takipteyim bende kizlar.
Hersey normallesir insallah
Ben de iki makine camasir yikadim. Hangi kitabi okuyorsun? Bebek nasil? Bir sonraki randevu ne zaman? Kisisel bakim demisken erken mi bilmiyorum ama ben Catlak kremlerine basladim. Kaderimde varsa elbet catlsyacagim ama elimden geleni bir yapayim diyorum.

Back
X