• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

selam elecda senin sıkı takipçilerindenim ve fikirlerin bana yol gösteriyor. bu ay maaşımdan 2000 tl lik usd alıcam ama internet bankacılığı ile dövüz büroları arasında alış satışda fark var sence internet bankacılığımı yoksa dövüz bürolarımı
Çok teşekkür ederim:KK200:
Ben internet bankacılığından alıyorum. Evde döviz saklama derdi ve büroda sahte olma olasılığı nedeniyle bankayı tercih ediyorum.

Slm kızlar
Bir şeyler dürtüyor beni gene :KK66:
Maaş bankamız maaş müşterilerine 1.53 ten 15bin kredi veriyor. Kredi çekip altın alasım geldi. Hiç böyle yapan var mı aranızda merak ettim.
var bizim iş yerinde bir arkadaş yapmış para olunca harcıyorum birikim yapamıyorum kredi çekince nasılsa borcum var diye ödüyorum dedi oda bir yöntem

Alyacim beni de alın araniza:KK49: biz de ogluşla yapıyoruz. Bugün 42 dk leslie yaptım.
Ben yarin topalak yemeği yapacağım kimse hayır demez bizim evde. Bugün kanadalılar sağ olsun yeşil mercimek yemeğim var. Marka yoremce menşei kanada hay Allah'ım
maşallah benim ufak kızlar tepemde inmiyorlar yürüyüş yapıyorum öğle arasında

Bugün ayçiçek yağı almam lazım. Büyük ihtimal şoktan alırım. Asıl mesele zeytinyağı. 10 kilo getirticem balıkesirden. 250 lira havale edicem. Keşke balıkesirde yaşasam. İstediğim zaman bi kilo iki kilo alsam ya. Kargoya gidecek para da var tabi. Nefret ediyorum.

Bugün ayçiçek yağı almam lazım. Büyük ihtimal şoktan alırım. Asıl mesele zeytinyağı. 10 kilo getirticem balıkesirden. 250 lira havale edicem. Keşke balıkesirde yaşasam. İstediğim zaman bi kilo iki kilo alsam ya. Kargoya gidecek para da var tabi. Nefret ediyorum.
Pahalı almıyor musunuz?antepteyim ben burada teneke zeytinyağı (yaklaşık 17 18 kilo civari) 330 340 felan

Merhabalar salonun camını silip perdelerini yıkadım kuruttum ütüleyip astım koltuklarını sandalyeleri de sildim tertemiz oldu . 2 makina daha çamaşır yıkandı kırmızılar ve açık renkler . Yemek ve tatlı yaptım markete gidip meyve aldım 24 tl tuttu 5 tl den aşağı meyve yok ne yazık ki . Yeni uzandım biraz dua okuyayım belim çok ağrıdı

Ulkemizde en kaliteli zeytinyağı kuzey ege tarafında üretilir. Özellikle edremit körfezi kuzeyi. Direk tanıdık olmadıgı için ben cok guvenip getirttirme yapmıyorum. Takip ettiğim birkaç markadan alıyorum. Çünkü 5-10ltlik pet su şişelerine koyuyorlar koku falan yapıyor. Eğer marka altında değilse Çiftçi üretimi için 25 bana da uygun gelmedi, kaliteli ise normal diyelim.

Pahalı almıyor musunuz?antepteyim ben burada teneke zeytinyağı (yaklaşık 17 18 kilo civari) 330 340 felan
Balıkesir tarafında piyasa hep böyle.. Bir kilo yağ parası da kargocuya veriyorum.. Şu marketteki yağlar da saf zeytinyağı değil ki anacım. Hiçbir şeye benzemiyorlar. Benim buralarda saf getirip satan da yok ki alıyım. Bence çok kar etmeye çalışıyorlar... Kesinlikle çok pahalı....

Balıkesir tarafında piyasa hep böyle.. Bir kilo yağ parası da kargocuya veriyorum.. Şu marketteki yağlar da saf zeytinyağı değil ki anacım. Hiçbir şeye benzemiyorlar. Benim buralarda saf getirip satan da yok ki alıyım. Bence çok kar etmeye çalışıyorlar... Kesinlikle çok pahalı....
Evet çok haklısınız maalesef fazla kar etmeye çalışıyorlar da inşallah kalitelidir de parasına değer

Evet çok haklısınız maalesef fazla kar etmeye çalışıyorlar da inşallah kalitelidir de parasına değer
Muglada instagramdan satıs yapan biri kilosunu 35tlden satıyo.. benim ailem balıkesirde yaşıyo harika zeytinyaglar hakıkaten banada getirirler gelirken bittikçe , onlarda kilosunu 22 tl alıyomuş

Back
X