- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.541
Soğan pazar da 8 TL patateste 7 TL idi alamadımSoğan 6.5
Patates 5
Marul 4
Biber 10
Kabak 3
Patlıcan 6
Muz 10
Portakal 4
Elma 4
Pırasa ıspanak karnabahar 5
Yerli salatalık 5
Salkım domates 6 tl idi
Beyaz ete zam gelmisMarketlerde kiymalar 500 Gr oluyordu şimdi 400 Gr aynı fiyat
4 paket kıyma aldım 1400 Gr ile köfte yapıcam 200 Gr ile de bir poşet daha sulu köfte yapıcam
2 tane bütün tavuk aldım 2 pisirimlik sotelik 2 pisirimlikte fırında pişirmek için ayırırım
Akşamdan dövme buğday ve nohut ıslayacagim onları da pişirip çorbalara koymak için buzluga atacağım
Soğan ucuzlayinca alip buzluga mi atsak :)))Soğan pazar da 8 TL patateste 7 TL idi alamadım
Marul 3
Biber 6
Patlıcan 3
Ispanak 2,5
Kabak 3
Salatalık 2,5
Domates 6
Yeşilliklerin hepsi 1 TL den
Taze bezelye 10 tl
Çağla ve erik aldım biraz canım çektiği için onların fiyatı aklımda kalmamış
İlk defa bu kadar ucuzdu pazar patates ve soğan haricinde
Gr aliniyor cogu bankadan hesap acilinca.Pure çeyrek külçe gr. alabileceğimizi demişti sanki
Gidince carsiya birkac kuyumcu gez mutlaka.Ben çeyrek aldım İzmir de kuyumcuda ekranda 405 tl diyordu 400 verdi şehirden sehire değişiyor diye belirttim hatta gitmeden önce internette baktigimda 392 idi özellikle söyledim de kuyumcuda da internetle kuyumcu değişiyor burada
Bende pazar parami süt parami ayirdim.İyi aksamlar kızlar
Eşim tüm ödemeleri yapmış
Depoyu fullemiş
Alışverişte yaptım 320 tl tuttu daha alınacaklar da var
1 cumhuriyet 1 yarım alacak eşim yarın alınan alınandır 800 tl gibi bir para kalıyor ek derse kadar yeter inşallah
GÜaydın konu Dışı mesaj yazmışım öyle Bilgi geçmişler. Son dönem Benim gündem hep bebek acaba hangi mesajım konu dışı oldu harbi bilmiyorum?
Sağol ilk kodesimi gördümNeyse hosgeldin
Aslinda şu siralar araba almak mantikli piyasa dusuk.Sağol ilk kodesimi gördümmune ye sordum hani hangi mesajımsa bileyim ona göre Bidaha yapmayayım diye İnsan hatalarından ders çıkarabilmeli. Neyse off the topic olmayayım. Araba bakıyoruz sanırım elimizdekini satıp modeli biraz daha yeni bir şey alacaz. Maaşta tl deyim.
son mesaj ise gayet ekonomik bi mesajdı, niye uyarı aldın ben anlamadıGÜaydın konu Dışı mesaj yazmışım öyle Bilgi geçmişler. Son dönem Benim gündem hep bebek acaba hangi mesajım konu dışı oldu harbi bilmiyorum?
Insallah canimGünaydın kızlarpure hazel canım hayırlı haberlerle ınsallah yarın , sirkencubin cınsıyet bellı oldu mu?
Gunaydın ceza mı yediniz sizGÜaydın konu Dışı mesaj yazmışım öyle Bilgi geçmişler. Son dönem Benim gündem hep bebek acaba hangi mesajım konu dışı oldu harbi bilmiyorum?
Canım zaten yaşadığımız yerde toplasan 5 kuyumcu var o yüzden ne kadar gezsem de anlaşmış gibi hep aynı fiyatları veriyorlar illaki burada yapacak birşey olmuyor 3 -5 fazla demeden biriksin harcanmasın diyorumGidince carsiya birkac kuyumcu gez mutlaka.
Nisanin ilk haftasi ek dersle almaya gittim .iki kuyumcu arasinda 13 lira fark vardi.ikiside eski tarih. Adamlar esnaf. Fiyat farkli oluyor illaki.
Tabiki bu durumda almak kaliyor geriyeCanım zaten yaşadığımız yerde toplasan 5 kuyumcu var o yüzden ne kadar gezsem de anlaşmış gibi hep aynı fiyatları veriyorlar illaki burada yapacak birşey olmuyor 3 -5 fazla demeden biriksin harcanmasın diyorum
AynenTabiki bu durumda almak kaliyor geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?