Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslinda şu siralar araba almak mantikli piyasa dusuk.
Fakat elimizdeki arabayi da dusuk fiyata almak istiyorlar dogal olarak. Hic arabamiz olmasa uygun fiyata şu siralar alirdik
Ben otomatik olsun ki bebekle çok rahat çıkabileyim istiyorum. Bu araç bana biraz hantal kalıyor. Bakalım halledebilecek miyiz
Günaydın kızlar pure hazel canım hayırlı haberlerle ınsallah yarın , sirkencubin cınsıyet bellı oldu mu?
Yok söylemedi doktorum daha çok erken söylemek için dedi.
son mesaj ise gayet ekonomik bi mesajdı, niye uyarı aldın ben anlamadı evet neyse oluyor öyle arada heyecanlı oluyor ayrıcana hoş geldin.
Sağol

Günaydın kızlar,
Ortak ödemeler için 3 000,
Kredi kartım 500
Gün param 300
Zekat 100
Ve haftalık harçlık 1000
Birikime 200 kaldı gibi
Arkadaşımın oğlunun düğünü var 1 mayısta hediye almak için kullanırım ,haftalık harclikdan ilave gerekebilir ,
Kendime aldığım bileziği almayıp o parayı kullanabilirdim aslında ama sonradan haberim oldu,
Neyse kısmet bakalım,

Zekat diyince oruc tutmadigim icin gunluk 23liradan 690 lira vermem gerekiyor galiba ihtiyac sahibine.

Zekat diyince oruc tutmadigim icin gunluk 23liradan 690 lira vermem gerekiyor galiba ihtiyac sahibine.
bıldıgım kadarıyla boyle oruc fıdyesını daha sonra da tutma durumu olmayacak kısıler verıyor canım, eger normal zamanda oruc tutabılıyorsan bu tutamadıkların sonrası için oruc borcu, uygun zamanında tutmalısın seklınde. para olarak verenler bundan snra hıc oruc tutamayacak olanlar seklınde bılıyorum, yıne de dogru bılgıyı arastırırsın

Balık yağı siparişi verdim dun kızlara şurup şeklinde eşimle bana da kapsül. 200tl tuttu, az once de kedi kumu aldım 50tl odedim. Maması da azaldı kızımızın aslında ama onu da gelecek aya transfer ettim artık taksitte olmuyor cunku

Evet bende arastirinca ayni cevaba ulastim

Günaydın Kızlar,
Ödemelerimizi hesaplayabildim.
Aidat + Doğalgaz + Elektrik + İnternet + GSM + Su kartı = 575
Kreş 570
Okul taksiti 1500
Ev kredisi geçen aydan kalan 2315
Nisan ev kredisi 2400
Kredi kartı 1070
Birikim 0
Çünkü elimize kalanla ancak geçiniriz birde pzts 1 gün izin alıp Ankara'ya gidicez 3-4 günlüğüne
alışveriş de yapmak istiyorum açıkçası.
Hatta belki Nisan kredisi ni ödemem bilemiyorum

Bizim fatura toplamı da 500u geciyor ama kreşiniz çok uygunmuş. Takılma buay da birikim olmayıvern gezin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…