- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.561
Ben otomatik olsun ki bebekle çok rahat çıkabileyim istiyorum. Bu araç bana biraz hantal kalıyor. Bakalım halledebilecek miyizAslinda şu siralar araba almak mantikli piyasa dusuk.
Fakat elimizdeki arabayi da dusuk fiyata almak istiyorlar dogal olarak. Hic arabamiz olmasa uygun fiyata şu siralar alirdik
Yok söylemedi doktorum daha çok erken söylemek için dedi.Günaydın kızlarpure hazel canım hayırlı haberlerle ınsallah yarın , sirkencubin cınsıyet bellı oldu mu?
Sağolson mesaj ise gayet ekonomik bi mesajdı, niye uyarı aldın ben anlamadıevet neyse oluyor öyle arada heyecanlı oluyor ayrıcana hoş geldin.
Ben sordum parasını veriyoruz dediler bende tamam dedim külçe olması için 100 gram üstü falan mı acabaPure çeyrek külçe gr. alabileceğimizi demişti sanki
onu da sorsaydın keşke bir limiti var mı diye.. bir de bi ara ben de sorayım bakalım.. hoş çekmeyi düşünmüyorum ama meraktan :)Ben sordum parasını veriyoruz dediler bende tamam dedim külçe olması için 100 gram üstü falan mı acaba
Zekat diyince oruc tutmadigim icin gunluk 23liradan 690 lira vermem gerekiyor galiba ihtiyac sahibine.Günaydın kızlar,
Ortak ödemeler için 3 000,
Kredi kartım 500
Gün param 300
Zekat 100
Ve haftalık harçlık 1000
Birikime 200 kaldı gibi
Arkadaşımın oğlunun düğünü var 1 mayısta hediye almak için kullanırım ,haftalık harclikdan ilave gerekebilir ,
Kendime aldığım bileziği almayıp o parayı kullanabilirdim aslında ama sonradan haberim oldu,
Neyse kısmet bakalım,
bıldıgım kadarıyla boyle oruc fıdyesını daha sonra da tutma durumu olmayacak kısıler verıyor canım, eger normal zamanda oruc tutabılıyorsan bu tutamadıkların sonrası için oruc borcu, uygun zamanında tutmalısın seklınde. para olarak verenler bundan snra hıc oruc tutamayacak olanlar seklınde bılıyorum, yıne de dogru bılgıyı arastırırsınZekat diyince oruc tutmadigim icin gunluk 23liradan 690 lira vermem gerekiyor galiba ihtiyac sahibine.
Evet bende arastirinca ayni cevaba ulastimbıldıgım kadarıyla boyle oruc fıdyesını daha sonra da tutma durumu olmayacak kısıler verıyor canım, eger normal zamanda oruc tutabılıyorsan bu tutamadıkların sonrası için oruc borcu, uygun zamanında tutmalısın seklınde. para olarak verenler bundan snra hıc oruc tutamayacak olanlar seklınde bılıyorum, yıne de dogru bılgıyı arastırırsın
Ben de böyle okumuştum.Evet bende arastirinca ayni cevaba ulastim
Kizlar hosgeldiniz.
Ben artik 2 yol izliyorum.
Bankada bi miktar toplu tl vardi. Onunla gram aldim. Normalde al sat yapip biraz kar ediyordum fakat suan guzell kâr yazmasina ragmen satmadim. Biriksin istiyorum. Ihtiyacim olunca bozdurayim istiyorum.
Bunun icin yapmaniz gereken bankadan altin hesabi actirmak. Bankaciya soylerseniz o tum detaylari anlatir.
2. Olarak .bir kisim parama da fiziki altin aliyorum. Her ay 1 çeyrek veya 1 gram hedefi koyarak baslayabilirsiniz. Sizin butcenize kalmis artik.
Fiziki evde saklamktan korkuyorum fakat elimde gorunce hosuma gidiyor diye aliyorum.
Biraz biriksin kasa actiririm bankada
[/MERHABA TESEKUR EDERIM HOS BULDUM... BİRŞEY SORACAGIM GRAM ALTIN MANTIKLI OLUYOR MU SİZCE
Bizim fatura toplamı da 500u geciyorGünaydın Kızlar,
Ödemelerimizi hesaplayabildim.
Aidat + Doğalgaz + Elektrik + İnternet + GSM + Su kartı = 575
Kreş 570
Okul taksiti 1500
Ev kredisi geçen aydan kalan 2315
Nisan ev kredisi 2400
Kredi kartı 1070
Birikim 0
Çünkü elimize kalanla ancak geçiniriz birde pzts 1 gün izin alıp Ankara'ya gidicez 3-4 günlüğüne
alışveriş de yapmak istiyorum açıkçası.
Hatta belki Nisan kredisi ni ödemem bilemiyorum
Bizim fatura toplamı da 500u geciyorama kreşiniz çok uygunmuş. Takılma buay da birikim olmayıvern gezin biraz
Neguzel biz kardes indirimli halde 1500 veriyorız. Memnunsanız harikaKreşimiz uygundu evet 2. yılımız bu kreşte erken kayıt yapmıştık normal 700 dü yine de uygun bir kreş cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?