- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.741
Islandığı zaman öyle oluyor canım yaOcağın büyük gözünün çakmağı kendi kendine çakıyor,
Fişi çektim bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Islandığı zaman öyle oluyor canım yaOcağın büyük gözünün çakmağı kendi kendine çakıyor,
Fişi çektim bekliyorum
9 liramııııPazar ates pahasi .patates sogan 9 lira.
Digwrleri de ayni. 67 lira harcadik
Bence sevinmelisin çok güzel haber tebriklerGünaydın ben hamileyim galibasabah test yaptık pozitif birazdan kan vermeye gideceğim çok şaşkınım
Aşırı şaşkınım alya ama aşırı yaniBence sevinmelisin çok güzel haber tebrikler![]()
Günün geçmişti di mi demek ki geç döllenmeGünaydın ben hamileyim galibasabah test yaptık pozitif birazdan kan vermeye gideceğim çok şaşkınım
Dün olmam lazımdı bugün sabah test yaptık çok kırmızı olmasa da çizgiyi gördük . Pazartesi test yapmıştık onda yoktu . Bugünde kahvaltı hazırlamak için içeri gittim geldim testi atacaktım teste baktım çift çizgi 4. Dk sındaydı. Birazdan kan vereceğimGünün geçmişti di mi demek ki geç döllenme
Benim iki gebeligimde de reglime bir hafta kala çıkmıştı ucuz testlerde yumurtlama dönemim regliden hemen sonra olduğu için galiba
İnşallah her şey yolunda gider tebrik ederim şimdiden
Aşırı şaşkınım alya ama aşırı yaniteste güvenmiyorum şuan hemen kan vermeye gideceğim birazdan
ben de şaşırmadım nedenseGünaydın kızlar havalar çok soğuk neden ısınmıyor halaa
Ben hiç şaşırmadım canım hadi hayırlısı olsun tebrik ederim.![]()
Ya niye ben aşırı şaşırdımben de şaşırmadım nedensetuce tebrik ederim inşallah kan ile onaylarsın.
ayy tucee cok sevındımmm ıdrar testınde yanılma payı olabılıyor, ama ınsAllah hayırlısıyla hamılesındır yaa sabah sabah mutlu oldumGünaydın ben hamileyim galibasabah test yaptık pozitif birazdan kan vermeye gideceğim çok şaşkınım