• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende simdi ayni şeyi düsünuyordum.
Ve iyiki fiziki aliyorum bir kismini .cunku al sati ancak bu sekilde onleyebilirim. Uzun vadeli biriktirecegim icin al unut yapmak istiyorum.
Valla aynen öyle al unut yapıyorum hep mutluyum ya . Aslında az önce hesapladım hesapta şuan fazladan 300 tl kaldı 85 tl eksikti eğer olsaydı 2 tam olacaktım. Bu ay bazaya arabaya harcadık derken yetişmedi. 85 tl nin gözü kör olsun🤣

Benim hesapta da fazladan 171 lira var.
Harcligi fazla ayirdim disarda yiyip iciyoz bazen.
Ve markette satilan yumurta ve tavugu almiyorum. Bu ikiliye eper para gidiyor gidip yerinden alinca organik

Benim hesapta da fazladan 171 lira var.
Harcligi fazla ayirdim disarda yiyip iciyoz bazen.
Ve markette satilan yumurta ve tavugu almiyorum. Bu ikiliye eper para gidiyor gidip yerinden alinca organik
Ay ona giden para helal geçen köy tavuğu suyu ile bir çorba yaptım hayatımdaki en güzel çorba idi bu kadar net konuşuyorum. Biz de akşam dışarda mı yesek diyorduk az önce annem aradı ben yapacam ne pişireyim akşama diye. Yani ana evi dinlenme tesislerindeyiz 😊

Aynen bakalım bugün olmam lazım normalde . Ama önceden 30 günde bir olurdum acaba eski düzenemi dönüyorum diye düşündüm . Eşimde sabah sordu nasılsın hasta oldun mu filan diye
Yasmini ilk biraktigimda 5 gün gecikme yaşadım.Bir arkadaşımda da 5-6 gün gecikmeyle geldi regl.Ama tabi ilk aydan güzel sonuca eren de var.Hakkinda hayırlısı olsun 😊
Kasapta 72 lira,markette 28 harcadım.Yoresel ürün pazarı kurulmustu,ordan da 84 lira 😳 kuru kayısı,kuru incir,kuru üzüm,iki çeşit pestil ve mısır ekmeği😍

Yasmini ilk biraktigimda 5 gün gecikme yaşadım.Bir arkadaşımda da 5-6 gün gecikmeyle geldi regl.Ama tabi ilk aydan güzel sonuca eren de var.Hakkinda hayırlısı olsun 😊
Kasapta 72 lira,markette 28 harcadım.Yoresel ürün pazarı kurulmustu,ordan da 84 lira 😳 kuru kayısı,kuru incir,kuru üzüm,iki çeşit pestil ve mısır ekmeği😍
Bende senin gibi olacağım kesin 🤣

Bende sanki geç döllenme olunca işte 4-5 gün sonra filan ancak testte belli olur gibi düşünmüştüm 2 hafta biraz uzun geldiği için öyle dedim. Kusura bakmayın valla çok tecrübesizim okuyarak öğreniyorum artık 🤓
Şöyle tuğçe ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor hangi ilişkiden sonra tuttugunu bilmedigin için bekliyorsun belki adet tarihinden 2 gün öncekinde tuttu doğal olarak adetin geçince hemen belli olmaz

Şöyle tuğçe ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor hangi ilişkiden sonra tuttugunu bilmedigin için bekliyorsun belki adet tarihinden 2 gün öncekinde tuttu doğal olarak adetin geçince hemen belli olmaz
Hasta olurum zaten ya hayırlısı ❤️Altın alacak mısın sanki daha fazla yükselecek gibime geliyor

Selamlar,

Bu ay başında birikime fazla para ayırmıştım. Kurutma makinesi bozuldu, bir arkadaşıma hediye almam gerekti derken, bugün itibariyle para bitti:işsiz: 2 gr bozmak zorunda kaldım. Umarım bu para ile ay sonuna kadar idare etmeyi başarabilirim.

Bir de ben birikimi ev kredisini kapatmak için yapıyordum. Yani birikimimin bir amacı vardı. Ancak geçenlerde okuduğum bir kitapta, paranızın %10'nunu kendinize ayırın. Herhangi bir amacı olamadan kenarda biriksin diyordu. Bu fikri beğendim. Önümüzdeki aydan itibaren bu miktar bir parayı direkt kenara koyup unutacağım. Altın birikimi ise 2020 başında ev kredisine toplu ödeme yapmak amacı ile birikmeye devam edecek. Ev kredisini 2021'de bitirmeyi başarırsak aynı mikar parayı kızlarımın okul taksitleri için biriktirmeye devam edeceğim inşallah. İlkokul'dan Üniversiteye iki çocuğu özel okutmayı başarabilirsek bir servet ödememiz gerekecek zira:bicak:

Back
X