- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #32.021
Ciğer diyorSakatata nasıl yemelisin diyolar ya doktor bana kesinlikle yasaklamisti sakatatı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciğer diyorSakatata nasıl yemelisin diyolar ya doktor bana kesinlikle yasaklamisti sakatatı![]()
Bence riske atma doktoruna sor cnmCiğer diyor
Bana ciğer demedi ne diyetisyen ne de doktor. Kırmızı et tüket dediler. 2 gün balık 2 gün et bir gün baklagil 2 gün sebze olarak. Ayrıca o sigara içenlerin tavsiyelerine iyi tahammül ediyorsun. Ben olsam tutamazdım kendimiCiğer diyor
Benim 24 çeyrek 2 cumhuriyet altin hedefimin 11 çeyreğini ve 1 cumhuriyetini almış bulunmaktayımKizlarrr birikimler nasil gidiyor. Hedeflere yaklasiyo muyuz.
Ciğerim zorla çok az çok pişmiş yedim başka asla birşey yemem ben . Ceviz badem süt yumurta meyve sebze yiyorum folikte alıyorum doktor devamına bakar karar verir artıkBence riske atma doktoruna sor cnm
Bana ciğer demedi ne diyetisyen ne de doktor. Kırmızı et tüket dediler. 2 gün balık 2 gün et bir gün baklagil 2 gün sebze olarak. Ayrıca o sigara içenlerin tavsiyelerine iyi tahammül ediyorsun. Ben olsam tutamazdım kendimi![]()
Banada günlük 100 gr et 2 bardak süt 10 fındık 10 badem 2 ceviz 1 yumurta mutlaka yemelisin diyor fiyatlardan haberin yok galiba dedim içimdenBana ciğer demedi ne diyetisyen ne de doktor. Kırmızı et tüket dediler. 2 gün balık 2 gün et bir gün baklagil 2 gün sebze olarak. Ayrıca o sigara içenlerin tavsiyelerine iyi tahammül ediyorsun. Ben olsam tutamazdım kendimi![]()
Badem 80 tl ya oda Ordu evinde dışarıda 100 filan kesinBanada günlük 100 gr et 2 bardak süt 10 fındık 10 badem 2 ceviz 1 yumurta mutlaka yemelisin diyor fiyatlardan haberin yok galiba dedim içimden![]()
bana da kavrulmus degıl ciğ badem ye dedı dr a101de ındırım varken ıkı paket almıstm tekrar gelırse cok alıcam guzel cıktı. pahalı ama tabiBadem 80 tl ya oda Ordu evinde dışarıda 100 filan kesin![]()
Aynen, ben de sasırıyorum burada okudukça, ciğer iyiymiş falan hiç duymadım. Özellikle yeme diyor doktorlar.Sakatata nasıl yemelisin diyolar ya doktor bana kesinlikle yasaklamisti sakatatı![]()
Arkadaş çevresine söyleme konusunda biraz acele mi etmişsiniz? Ben dördüncü aya girdim arkadaşlarıma yeni yeni söylüyorum. Bu hafta ayaklı gazete komşuma duyurdumBen öyle boş boş bakıyorum valla şaşkınım halabalık burada yok ne yazikki şuan doktorla konuşup omega takviyesi alacağım
Hele bir de dışarda nasıl pştiğini bile bilmiyoruzAynen, ben de sasırıyorum burada okudukça, ciğer iyiymiş falan hiç duymadım. Özellikle yeme diyor doktorlar.
Bende 5 ceviz kesin kuru üzüm kuru kayısı sindirim sistemimde sorun olmasın diye yiyorum 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık pekmez. Yoğurt yiyemiyorum pek ya . Tavuk yemiyorum diğerleri normalde de dengeli besleniyorduk zaten sebze et şeklinde birtek balık gitti bizden . Arkadaşım dardanelin zeytinyağlısını yiyordu burada ama ben yemek istemiyorumbana da kavrulmus degıl ciğ badem ye dedı dr a101de ındırım varken ıkı paket almıstm tekrar gelırse cok alıcam guzel cıktı. pahalı ama tabi
gunde 5ceviz yıyorum bıde mutlaka.
ıyı pısmıs haslanmıs yumurta yıyorum 2gun yıyorum 1yada 2gun tatıl alerjık bunyem cunku
süt ıcemıyorum zorla ıcıyorum 2gundur falan.
balık memleketınde oldugum halde pek yemıyorum malesef omegadan alıyorum onuda
Maşallah cnm iyi gidiyorsun ben 26. Haftad yim 10 kilo aldımbu arada 29.haftaya grdik 9kılo almısım![]()
Arkadaş çevresine söyleme konusunda biraz acele mi etmişsiniz? Ben dördüncü aya girdim arkadaşlarıma yeni yeni söylüyorum. Bu hafta ayaklı gazete komşuma duyurdumo da elime aidat veriyorlar kapıya gelmeye üşeniyorlar ama ben merdiven in çık yapayım umurlarında olmuyor biraz daha anlayışlı olurlar mı diye dedim. İş arkadaşlarım sürecimi başından beri biliyorlardı çünkü gidemediğim rapor aldığım zamanlar anlayışlı olmaları için.
Canım konserve balık da civa icerdigi icin pek tavsiye edilmiyorBende 5 ceviz kesin kuru üzüm kuru kayısı sindirim sistemimde sorun olmasın diye yiyorum 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık pekmez. Yoğurt yiyemiyorum pek ya . Tavuk yemiyorum diğerleri normalde de dengeli besleniyorduk zaten sebze et şeklinde birtek balık gitti bizden . Arkadaşım dardanelin zeytinyağlısını yiyordu burada ama ben yemek istemiyorum
Bende öyle biliyorum ondan yemek istemedim birde migrostan alıyorlarmış 60 tl diyip duruyordu oha dedim içimdenCanım konserve balık da civa icerdigi icin pek tavsiye edilmiyor
sagolasın canım hamıle kaldıgın kıloda onemli 56.5ile hamıle kaldm ben zayıf degıldım yaniMaşallah cnm iyi gidiyorsun ben 26. Haftad yim 10 kilo aldım![]()
yaa tuce gecen arkadaslar gulduler hayatımda hıc yemedm ben o dardanel ton falanlardanBende 5 ceviz kesin kuru üzüm kuru kayısı sindirim sistemimde sorun olmasın diye yiyorum 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık pekmez. Yoğurt yiyemiyorum pek ya . Tavuk yemiyorum diğerleri normalde de dengeli besleniyorduk zaten sebze et şeklinde birtek balık gitti bizden . Arkadaşım dardanelin zeytinyağlısını yiyordu burada ama ben yemek istemiyorum