• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bana ciğer demedi ne diyetisyen ne de doktor. Kırmızı et tüket dediler. 2 gün balık 2 gün et bir gün baklagil 2 gün sebze olarak. Ayrıca o sigara içenlerin tavsiyelerine iyi tahammül ediyorsun. Ben olsam tutamazdım kendimi 😆

Ben öyle boş boş bakıyorum valla şaşkınım hala 🤣 balık burada yok ne yazikki şuan doktorla konuşup omega takviyesi alacağım

Bana ciğer demedi ne diyetisyen ne de doktor. Kırmızı et tüket dediler. 2 gün balık 2 gün et bir gün baklagil 2 gün sebze olarak. Ayrıca o sigara içenlerin tavsiyelerine iyi tahammül ediyorsun. Ben olsam tutamazdım kendimi 😆
Banada günlük 100 gr et 2 bardak süt 10 fındık 10 badem 2 ceviz 1 yumurta mutlaka yemelisin diyor fiyatlardan haberin yok galiba dedim içimden 😂

Badem 80 tl ya oda Ordu evinde dışarıda 100 filan kesin 😳
bana da kavrulmus degıl ciğ badem ye dedı dr a101de ındırım varken ıkı paket almıstm tekrar gelırse cok alıcam guzel cıktı. pahalı ama tabi
gunde 5ceviz yıyorum bıde mutlaka.
ıyı pısmıs haslanmıs yumurta yıyorum 2gun yıyorum 1yada 2gun tatıl alerjık bunyem cunku
süt ıcemıyorum zorla ıcıyorum 2gundur falan.
balık memleketınde oldugum halde pek yemıyorum malesef omegadan alıyorum onuda

Ben öyle boş boş bakıyorum valla şaşkınım hala 🤣 balık burada yok ne yazikki şuan doktorla konuşup omega takviyesi alacağım
Arkadaş çevresine söyleme konusunda biraz acele mi etmişsiniz? Ben dördüncü aya girdim arkadaşlarıma yeni yeni söylüyorum. Bu hafta ayaklı gazete komşuma duyurdum 😆o da elime aidat veriyorlar kapıya gelmeye üşeniyorlar ama ben merdiven in çık yapayım umurlarında olmuyor biraz daha anlayışlı olurlar mı diye dedim. İş arkadaşlarım sürecimi başından beri biliyorlardı çünkü gidemediğim rapor aldığım zamanlar anlayışlı olmaları için.

bana da kavrulmus degıl ciğ badem ye dedı dr a101de ındırım varken ıkı paket almıstm tekrar gelırse cok alıcam guzel cıktı. pahalı ama tabi
gunde 5ceviz yıyorum bıde mutlaka.
ıyı pısmıs haslanmıs yumurta yıyorum 2gun yıyorum 1yada 2gun tatıl alerjık bunyem cunku
süt ıcemıyorum zorla ıcıyorum 2gundur falan.
balık memleketınde oldugum halde pek yemıyorum malesef omegadan alıyorum onuda
Bende 5 ceviz kesin kuru üzüm kuru kayısı sindirim sistemimde sorun olmasın diye yiyorum 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık pekmez. Yoğurt yiyemiyorum pek ya . Tavuk yemiyorum diğerleri normalde de dengeli besleniyorduk zaten sebze et şeklinde birtek balık gitti bizden . Arkadaşım dardanelin zeytinyağlısını yiyordu burada ama ben yemek istemiyorum

Arkadaş çevresine söyleme konusunda biraz acele mi etmişsiniz? Ben dördüncü aya girdim arkadaşlarıma yeni yeni söylüyorum. Bu hafta ayaklı gazete komşuma duyurdum 😆o da elime aidat veriyorlar kapıya gelmeye üşeniyorlar ama ben merdiven in çık yapayım umurlarında olmuyor biraz daha anlayışlı olurlar mı diye dedim. İş arkadaşlarım sürecimi başından beri biliyorlardı çünkü gidemediğim rapor aldığım zamanlar anlayışlı olmaları için.

Eşim aşırı mutluluktan şubedekilere söylemişti birde o gün kanın sonucunu almaya birlikte gidecektik izin için söylemiş duramadı adam 🤣 sirken benim kocam 7 aylık doğmuş diyorum bazen 🤣

Bende 5 ceviz kesin kuru üzüm kuru kayısı sindirim sistemimde sorun olmasın diye yiyorum 2 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık pekmez. Yoğurt yiyemiyorum pek ya . Tavuk yemiyorum diğerleri normalde de dengeli besleniyorduk zaten sebze et şeklinde birtek balık gitti bizden . Arkadaşım dardanelin zeytinyağlısını yiyordu burada ama ben yemek istemiyorum
Canım konserve balık da civa icerdigi icin pek tavsiye edilmiyor

Maşallah cnm iyi gidiyorsun ben 26. Haftad yim 10 kilo aldım 🤫
sagolasın canım hamıle kaldıgın kıloda onemli 56.5ile hamıle kaldm ben zayıf degıldım yani
bide benım karnım hıc 7aylık karnı gıbı degıl bebegın kılosu yerınde cok sukur ama nerde saklanıyor bılmıyorum :KK36:

yaa tuce gecen arkadaslar gulduler hayatımda hıc yemedm ben o dardanel ton falanlardan:KK48: hıc mı dıyolar hıc valla dedım

Back
X