Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ailede şeker hastası olan yok sekerlide hic yemem ama kilo artisimin hızlı olduğunu düşünüyorum umarım sıkıntı çıkmaz

Aynen öyle biliyorum doktorla konuşulacaklar listesinde bu sorun da var

Kuzu ciğerini çok severim hamileyken tek aserdigim şey oydu galiba bir kaç gün aradıktan sonra eşim kilosunu 70 TL den almıştı
Evet ya öyle pahalıymış . Bende o kadar çok baharat attırdım ki ne yediğimi anlamadım

Eşim biraz önce diyor ki senin canın mangal , kıymalı pide yada göveç istemiyor mu ya diyor kendimi kontrol ediyorum yooo diyorum hahah kendi istediklerini bana yapıştırmaya çalışıyor

Kizlarrr birikimler nasil gidiyor. Hedeflere yaklasiyo muyuz.
Hedefe çok uzak değilim ama son bir kaç aydır doğru düzgün Gr yapamadım kk çok harcama yaptık o da birikimi düşürdü bu aydan itibaren de birikim yok gibi gözüküyor.dogum parası diye ayirdigim paradan yemeye başladık öyle gözüküyor ki doğum parasını kk dan çekeceğiz.bu ayda öyle gitti.sonrasi zaten kurban ve bedelli var anca yetiririz.
Ama niyetimde doğumu atlattıktan sonra kk kırmak var inşallah için de kasko taksidi falan olacak onu da bitene kadar öderiz sonra işimiz kalmaz.

Yaa çok pardon aşereceğini hiç düşünemedim gebeliğim boyunca hiç aşermedim desem, sadece 8.haftada falan midem kotu oldugundan canım hep peynir domates yemek istiyordu. Bi de protex sıvı sabun almıştı eşim hijyen alarmı ile onun kokusundan bi tiksindim hala rahatsız eder hiç kullanamadım, koca bi paketti, yer silme suyuna katıyorum hala bitmedi

Ciğer bana yasaktı Tuğçe , ton balığı da öyle.Birde ilk 3 ay senin beslendiğinin bebeğe faydası yok ,sadece folik asit al yeterli.3.aydan sonra ne yediği önemli. Hamilelere nacizane tavsiyem yaz geldi hamilelikte yüzde güneş lekesi olabiliyor . Solante nın hamileler için güneş kremi var sanırım Solante pregna idi kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar
pure hazel hedef konuşulmuş kredi kartları Temmuz itibari ile birikim yapmaya müsade edecek gibi. Eksi 30bin tl yi Temmuz’da artı 3bin olarak başlayıp aralığa kadar 30bine tamamlarız kısmetse
Dün çiçek aldım 30tl .bir arkadaşım eczane açtı. Hayırlı olsuna gittim. Nöbetçi eczane idi ve çok kalabalıktı yardım ettim 4saate yakın vakit geçti. Bir dr bir sürü reçete yazmış . Hastalara sıradan vermiş her gelen masasında bir sürü yazılı reçete vardı verip yolladı diyor.
Aslında çok bilinçli olmak lazım sirkencubin gibi. Mesela bir ilaç yazmış 11 yaşında olan çocuğa verilmezmiş .adam doktor yazdı diye aldı mecbur. Gerçekten bilinçli olmak lazım . Sağlık bu başka bir şey değil.
Dudağımda uçuk çıktı kızlar. ailevi bir şey aklıma geldi hemen dk sında dudağım yanmaya başladı zaten.
Eşim 3 günlük göreve gitti o olmayınca bir çeşit şey yaptım iki öğün yedim. Bugün de başka arkadaşıma oturmaya gidicem. Akşama çok az artan mercimek yemeği ve tarhana çorbam var.
Para harcamamaya çalışıyorum çünkü ay başında İstanbul a gezmeye gidicez çok harcamalı geçer haftasonumuz.
Ramazan da geliyor buzlukta mantı ve 2küçük paket sarma ve bamya var . Ramazan için biraz hazırlık yapsam bana büyük kolaylık olur aslında . Siz neler yapıyorsunuz iftar sofralarında bana da fikir verin lütfen.

Günaydın arkadaşlar kapalı bi güne uyandık kahvaltı yaptık biz işe oglusum kreşe.. dün avm gittik kardeşimle 57 lira yemek 8 lira balon harcadım 6 tl de kumbaraya.. kumbaraca biriken bozukları haftasonu pazarda harciyoz biz iyi oluyo .. bugün harcamasizgeçer akşama da etli nohutum var yanina pilav yaparım

Kredi kartımız son 900 tl kaldı bizim darısı sana insallah cnm ..kırdık biz kartı.. nakitin bereketi başka gercekten ..
Biz

Kurbanla doğum yakın zamana denk geliyo benim .. kurban parasını şimdiden buriktirmeye başladım 300 tl oldu .. doğum parasida 1800 tl eşim biriktiriyo insallah
dogum uygunmus canım ya biz sorduk 4500tl tabiki hastane sartlarına göre degısıyor ama zaten bulundugum sehırde 5tane özel hastane var 3ü bu fiyat, yeri de en uygun olan bana bu. diğer ikisindeki ortam hosuma gtmedi.
kurban parası ben de bırıktırıyorum cnım

Kurbanla doğum yakın zamana denk geliyo benim .. kurban parasını şimdiden buriktirmeye başladım 300 tl oldu .. doğum parasida 1800 tl eşim biriktiriyo insallah
Bende dogum icin aylik 250 atiyorum canim. Şuan 500 oldu.
Mtvyi haziran ek dersimle verecegim.
Sigorta agustosta
Kurban agustista.
Agustosta birikim olmayacak gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…