- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.061
Ailede şeker hastası olan yok sekerlide hic yemem ama kilo artisimin hızlı olduğunu düşünüyorum umarım sıkıntı çıkmazbenım dr herkese yapmıyorum rısk grubunda olanlara, onlarda hızlı kılo artısı olan gebeler ve bebekler , bıde aılesınde seker hastası olan. benım babam oldugu için yaptırdım.75lik yuklemeyle sekerım normal cıktı.
bide benım oyle tatlı seylerle aram normalde de yoktur nadıren ballı tatlı yerım
antepte görümcem var bi dılım baklavayı ya yerım ya yemem gıdınce oyle yani
Geçen günlerde yazmıştın sanırım hatta o an okuduğumda 70 lira mı ne kadar artmış diye geçirmiştim içimdenKuzu ciğerini çok severim hamileyken tek aserdigim şey oydu galiba bir kaç gün aradıktan sonra eşim kilosunu 70 TL den almıştı
Aynen öyle biliyorumEndişelenmeni istemem ancak kronik bir hemoroid problemin varsa bir genel cerrahla görüşsen iyi olur doktorun kan ilacı verirse o da ekstra kabızlık yapacaktır. Bir de gebeliğin ilerleyen dönemlerinde hemoroid sorunu olmayan kadınlarda bile bu tarz sorunlar olduğunu biliyorum.
Evet ya öyle pahalıymış . Bende o kadar çok baharat attırdım ki ne yediğimi anlamadımKuzu ciğerini çok severim hamileyken tek aserdigim şey oydu galiba bir kaç gün aradıktan sonra eşim kilosunu 70 TL den almıştı
Eşim biraz önce diyor ki senin canın mangal , kıymalı pide yada göveç istemiyor mu ya diyoryk bız zaten yuzde 90 cıg yıyoruz yanı ya lımonlu salatası yada bol yogurtlu bıberlı slaata gıbı
ayy kızlar gece gece semız arattırcanız bana
bu arada ya bı kere bıle asermezmı ınsan hıc bıse ıstemedm ben
Hedefe çok uzak değilim ama son bir kaç aydır doğru düzgün Gr yapamadım kk çok harcama yaptık o da birikimi düşürdü bu aydan itibaren de birikim yok gibi gözüküyor.dogum parası diye ayirdigim paradan yemeye başladık öyle gözüküyor ki doğum parasını kk dan çekeceğiz.bu ayda öyle gitti.sonrasi zaten kurban ve bedelli var anca yetiririz.Kizlarrr birikimler nasil gidiyor. Hedeflere yaklasiyo muyuz.
Yaa çok pardon aşereceğini hiç düşünemedimyk bız zaten yuzde 90 cıg yıyoruz yanı ya lımonlu salatası yada bol yogurtlu bıberlı slaata gıbı
ayy kızlar gece gece semız arattırcanız bana
bu arada ya bı kere bıle asermezmı ınsan hıc bıse ıstemedm ben
O da zor bulunduğundan galiba yoksa etten fazla olmaması gerekiyor Bitlis'te görümcemgil var o zaman burda 35 TL demişlerdiGeçen günlerde yazmıştın sanırım hatta o an okuduğumda 70 lira mı ne kadar artmış diye geçirmiştim içimden
Ciğer bana yasaktı Tuğçe , ton balığı da öyle.Birde ilk 3 ay senin beslendiğinin bebeğe faydası yok ,sadece folik asit al yeterli.3.aydan sonra ne yediği önemli. Hamilelere nacizane tavsiyem yaz geldi hamilelikte yüzde güneş lekesi olabiliyor . Solante nın hamileler için güneş kremi var sanırım Solante pregna idi kesinlikle tavsiye ederimCiğer diyor
ınsAllah cıkmaz hayırlısıylaAilede şeker hastası olan yok sekerlide hic yemem ama kilo artisimin hızlı olduğunu düşünüyorum umarım sıkıntı çıkmaz
Bizpure hazel günaydın
birikim nasıl gıdıyor sorusuna karsılık bı baktım elimde ne var
2019ıtıbarıyleesımın kk ya 2500 ek ödeme yaptık.
10gr altın+4200 para var suan.bu kadar ck sukur
esım kk toplam borc 1000
benim de 7700.
bu 4200le doğum parasını vermeyı dusunuyorum nasıpse.
dogum uygunmus canım ya biz sorduk 4500tl tabiki hastane sartlarına göre degısıyor ama zaten bulundugum sehırde 5tane özel hastane var 3ü bu fiyat, yeri de en uygun olan bana bu. diğer ikisindeki ortam hosuma gtmedi.Kurbanla doğum yakın zamana denk geliyo benim .. kurban parasını şimdiden buriktirmeye başladım 300 tl oldu .. doğum parasida 1800 tl eşim biriktiriyo insallah
Bende dogum icin aylik 250 atiyorum canim. Şuan 500 oldu.Kurbanla doğum yakın zamana denk geliyo benim .. kurban parasını şimdiden buriktirmeye başladım 300 tl oldu .. doğum parasida 1800 tl eşim biriktiriyo insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?