• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın baş ağrısıyla uyandım işe geldm midem çok kötü üşüttüm sanırım zorlada olsa bişeyler yedim ilaç içicem dayanamıyorum ağrıya

Günaydın sabah kalktık eşim traş oluyordu bende bugün günlerden ne aaaa Pazartesi ben taaa Cumartesi doktora gideceğim 1 hafta var diyorum kendi kendime . Neden bugün bir kan vermiyorum ki allah allah diyip kendi kendime konuşuyoRdum hatırladım günü 🤣🤣🤣🤣🤣 Cumartesi pazar evde olacağımız için çok mutluyum ben 🙈 geçen hafta eşim nöbetçiydi bir önceki hafta çalıştı filan onu görmek istiyorum özlüyorum 😍 ütüm var kahvaltıdan sonra hemen ütüyü yapıp ardına Saray sarması yapacağım akşama ve yarın akşama yeriz . İş yerine de yollarım şubede bir er çalışmaya başladı temizlik çay için öyle genç ve ihtiyaç sahibiki çok üzülüyorum evde ne yapsam kesin oraya da gönderiyorum 😭 ağlıcam galiba aklıma geldi şuan

dogum uygunmus canım ya biz sorduk 4500tl tabiki hastane sartlarına göre degısıyor ama zaten bulundugum sehırde 5tane özel hastane var 3ü bu fiyat, yeri de en uygun olan bana bu. diğer ikisindeki ortam hosuma gtmedi.
kurban parası ben de bırıktırıyorum cnım
Konyadayim ben cnm 2500 civarı doğumlar tek gecesi .. ben 112 çalışanı olduğum için anlaşmalı 1800 yapcam muayene ücretleri de 110 bana 15 😁

Kizlar ya migrosta indirim varmis kirtasiye urunlerinde. Dun piknik dönüşü yakaladik.
Millet çilginca alisveris yapiyordu.
Ama tum kirtasiye urunleri yari fiyatinaydi ve fiyatlar sisirilmis indirilmis degildi.
Oglna boya malzemeleri defter kitap kalem canta oyun hamuru scootter vs derken epey harcadik. Ve cok tasarruflu oldu.

Kizlar ya migrosta indirim varmis kirtasiye urunlerinde. Dun piknik dönüşü yakaladik.
Millet çilginca alisveris yapiyordu.
Ama tum kirtasiye urunleri yari fiyatinaydi ve fiyatlar sisirilmis indirilmis degildi.
Oglna boya malzemeleri defter kitap kalem canta oyun hamuru scootter vs derken epey harcadik. Ve cok tasarruflu oldu.
bende gitmeyi çok istedim ama eşim ihtiyaç mı var zaten duvarları boyuyorlar kızıyorsun çocuklara erkenden alırsan boyarlar tabi diye söylendi bende gitmedim böyle bişey yapcak oluyorum gereksiz konuşunca yapasım alasım gelmiyor

Bu yil oğlisime cok tasarruflu alisverisler yapmis oldum. Gelecek yila sadece ayakkabisi eksik.
De factodan taş gibi sisme montu 30 liraya almis oldum düşünün.

bende gitmeyi çok istedim ama eşim ihtiyaç mı var zaten duvarları boyuyorlar kızıyorsun çocuklara erkenden alırsan boyarlar tabi diye söylendi bende gitmedim böyle bişey yapcak oluyorum gereksiz konuşunca yapasım alasım gelmiyor
Yani gercekten gereksiz konusup enerjini almis canim.
Aldik paketleyip kaldirdik biz. Sürekli kullandigi resim defteri boyama kitabi boylari var kullandigi. Digerlerini vermedik .
Gercekten oyun hamurlari vs cok guzel indirimdeydi. Faber castel aldik boyalari vs.
Esim idare icin birkac malzeme aldi. Bende okul icin birkac birsey aldim.

Haziranda bakicimizla vedalasacagiz. Cocuk eylulde anasinifina baslicak insallah.
Temmuzda para vermicez. Aslinda aylik kurban icin mayistan itibaren 100 lira atsam.300lira ve bakici barisi ile 1000 lira olur. Biranda bütceye yuklenmeyiz bu durumda.

Haziranda bakicimizla vedalasacagiz. Cocuk eylulde anasinifina baslicak insallah.
Temmuzda para vermicez. Aslinda aylik kurban icin mayistan itibaren 100 lira atsam.300lira ve bakici barisi ile 1000 lira olur. Biranda bütceye yuklenmeyiz bu durumda.
Miniğe kim bakacak purecim izne mi ayrılacaksın

Konya’ya bizde geliriz belki eşimi razı edersem.Nasıl eğitim sağlık sosyal hayat şehir olarak.
Egitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazım 😁 gezilecek yerleri güzel.. ama velakin şehir pahalı geldi bize insanları soğuk geldi havası sert kiralar pahalı 2. Doğuya gitcez biz seneye çok durmayı düşünmüyoruz bu arada kendimde konya eregliliyim

Egitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazım 😁 gezilecek yerleri güzel.. ama velakin şehir pahalı geldi bize insanları soğuk geldi havası sert kiralar pahalı 2. Doğuya gitcez biz seneye çok durmayı düşünmüyoruz bu arada kendimde konya eregliliyim
Esin ne is yapiyor canim

Canim iki ay normal izin. Sonra yariyil tatili geliyor. Şubatta okula dönüste annem gelir yarim donem bakarsa yaz tatiline kadar okula baslarim. Gelmezse ucretsiz izin.
Yani iki durumda da 2020 eylule kadar bakiciya ihtiyacim olmaz insallah
İyi bari sevindim iyi olacak sizin için ❤️

Back
X