- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #32.081
günaydın baş ağrısıyla uyandım işe geldm midem çok kötü üşüttüm sanırım zorlada olsa bişeyler yedim ilaç içicem dayanamıyorum ağrıya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konyadayim ben cnm 2500 civarı doğumlar tek gecesi .. ben 112 çalışanı olduğum için anlaşmalı 1800 yapcam muayene ücretleri de 110 bana 15dogum uygunmus canım ya biz sorduk 4500tl tabiki hastane sartlarına göre degısıyor ama zaten bulundugum sehırde 5tane özel hastane var 3ü bu fiyat, yeri de en uygun olan bana bu. diğer ikisindeki ortam hosuma gtmedi.
kurban parası ben de bırıktırıyorum cnım
Konya’ya bizde geliriz belki eşimi razı edersem.Nasıl eğitim sağlık sosyal hayat şehir olarak.Konyadayim ben cnm 2500 civarı doğumlar tek gecesi .. ben 112 çalışanı olduğum için anlaşmalı 1800 yapcam muayene ücretleri de 110 bana 15![]()
bende gitmeyi çok istedim ama eşim ihtiyaç mı var zaten duvarları boyuyorlar kızıyorsun çocuklara erkenden alırsan boyarlar tabi diye söylendi bende gitmedim böyle bişey yapcak oluyorum gereksiz konuşunca yapasım alasım gelmiyorKizlar ya migrosta indirim varmis kirtasiye urunlerinde. Dun piknik dönüşü yakaladik.
Millet çilginca alisveris yapiyordu.
Ama tum kirtasiye urunleri yari fiyatinaydi ve fiyatlar sisirilmis indirilmis degildi.
Oglna boya malzemeleri defter kitap kalem canta oyun hamuru scootter vs derken epey harcadik. Ve cok tasarruflu oldu.
Yani gercekten gereksiz konusup enerjini almis canim.bende gitmeyi çok istedim ama eşim ihtiyaç mı var zaten duvarları boyuyorlar kızıyorsun çocuklara erkenden alırsan boyarlar tabi diye söylendi bende gitmedim böyle bişey yapcak oluyorum gereksiz konuşunca yapasım alasım gelmiyor
Miniğe kim bakacak purecim izne mi ayrılacaksınHaziranda bakicimizla vedalasacagiz. Cocuk eylulde anasinifina baslicak insallah.
Temmuzda para vermicez. Aslinda aylik kurban icin mayistan itibaren 100 lira atsam.300lira ve bakici barisi ile 1000 lira olur. Biranda bütceye yuklenmeyiz bu durumda.
Çok çok sarıl2 geceliğine eşim geliyor amanın çok mutluyum![]()
Egitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazımKonya’ya bizde geliriz belki eşimi razı edersem.Nasıl eğitim sağlık sosyal hayat şehir olarak.
Esin ne is yapiyor canimEgitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazımgezilecek yerleri güzel.. ama velakin şehir pahalı geldi bize insanları soğuk geldi havası sert kiralar pahalı 2. Doğuya gitcez biz seneye çok durmayı düşünmüyoruz bu arada kendimde konya eregliliyim
Canim iki ay normal izin. Sonra yariyil tatili geliyor. Şubatta okula dönüste annem gelir yarim donem bakarsa yaz tatiline kadar okula baslarim. Gelmezse ucretsiz izin.Miniğe kim bakacak purecim izne mi ayrılacaksın
İyi bari sevindim iyi olacak sizin içinCanim iki ay normal izin. Sonra yariyil tatili geliyor. Şubatta okula dönüste annem gelir yarim donem bakarsa yaz tatiline kadar okula baslarim. Gelmezse ucretsiz izin.
Yani iki durumda da 2020 eylule kadar bakiciya ihtiyacim olmaz insallah
Polis cnm .. Bende temmuzda doğum iznine ayrilcam oglusu kreşe gondermicem 3-4 Ay boyunca aylık 750 kalcak elimize çocuklar adına altın almayı düşünüyorumEsin ne is yapiyor canim
3bin kadar eline kalir. Iyi olur.Polis cnm .. Bende temmuzda doğum iznine ayrilcam oglusu kreşe gondermicem 3-4 Ay boyunca aylık 750 kalcak elimize çocuklar adına altın almayı düşünüyorum