Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canısı bu doğru mu kesin mi yapcam bak hayallerim suya düşmesin haftaya kayınvalideciklerim geliyo 😱
Ben denedim cok memnun kaldim. Banada bir arkadas tavsiye etmisti. Ilk basta pek umidim yoktu ama sonucu gorunce cok memnun kaldim. Ama ilk surdukten sonra biraz beklemen gerekiyorki etkisi gostersin. Bana tavsiye eden arkadas bos fisfisa koyup sıkıp beklettigini soylemisti ama bende bos fisfis olmadigi icin klasik usulde yaptim. Bir deneyin en azindan dogal zararli kimyasallardan iyidir.

Ben denedim cok memnun kaldim. Banada bir arkadas tavsiye etmisti. Ilk basta pek umidim yoktu ama sonucu gorunce cok memnun kaldim. Ama ilk surdukten sonra biraz beklemen gerekiyorki etkisi gostersin. Bana tavsiye eden arkadas bos fisfisa koyup sıkıp beklettigini soylemisti ama bende bos fisfis olmadigi icin klasik usulde yaptim. Bir deneyin en azindan dogal zararli kimyasallardan iyidir.
Ya bende küçük banyoda mı denesem çünkü sürekli por çöz kullanamıyorum orası dar küçük diye . Fayanslar siyah beyaz

Ay Allah razı olsun denicem
Geceden yatmadan sıkarım sabaha kadar bekletirim hiç sorun değil yeterki beyazlasın. Gerçi ben fayansta kullancam aynı etki yaratır heralde.

Senin görümce vs var mı araba resmen miras malı olmuş farkında mısın
Kaynim var birtane. Aynen iste bunu anlatamiyorum esime. Biz o kadar sıkıntı cekelim her ay ama beyefendi devretme isini babasina soylemeye cekinsin. Bugune kadar bize dogru durust bir faydalari dokunmadi bari zararlarida dokunmasin. Ilerde ne olacagi belli olmaz haksizliga acik kapi birakmaya ne gerek var. Inan bir iki taksiti biraz az odedik diye elimiz cok sıkısıktı o siralar bir suru soylendiler. Ee o zaman sende ona gore davran oyle degilmi. Bir anne baba olarak dogru durust bir fedakarlik yaptiklari yok biz yeni evliyken bunlarin bir kac tane evi var birini satip size ev alacagiz filan dediler sonra is ciddiye binince kivirdilar o iside babama yiktilar. Ev alirken bir miktarini biz verdik bir miktarini babam. Benim iki uc parcada altinim vardi onlarisa bozdurdugumu duyunca kalp krizi gecireceklerde neredeyse niye bozdurdun onuda baban verseydi gibisinden. Kendilerinin bes kurus faydalari dokunmadi borc bile vermeyi kabul etmediler. Insan biraz sozunun eri olur. Bu yuzden guvenmiyorum onlara.

Kullan canim ya birde hamilesin por coz filan cok zararli. Bir zararini gormezsin.
Ya evet işte ondan kullanamıyorum geçen gün oturma odasının camına sürdüm balkon o tarafta olduğu için camlara su sıçrıyor ve kireç oluyordu hem açık hava hem eldiven giydim dokumadım öyle yaptım banyoya olmuyor öyle

Bu arada esim babasina olan araba borcunun taksitlerini yukseltmek istiyor bundan sonda ayda 2 bin tl odeyelim bir senede bitsin diyor. Bize 3 bin tl gibi bir rakam kaliyor kiramiz yok ev bizim ama yinede iki cocukla bir dunya masraf olacak. Arabayi borcunu bitirdikten sonra kendi adina alacaksin degilmi diyorum hayir ne gerek var kalsin babamin adina diyor. Sinirlendim vallahi yok oyle birsey dedim baban son kurusuna kadar parasini aliyorsa sende arabayi kendi adina alacaksin dedim. Bakariz diye gecistiriyor dunden beri. Sinir etti beni.
Kesinlikle kendi üzerine alsın babasının üzerine kalmasın. Kesinlikle diyorum çünkü ilerde sorun çıkar .tecrübeyle sabittir

Selam kızlar sabah kahvalti edip temizlik yaptim buzdolap ve bulasik makinesi çekip altlarını sildim koltuk altı çekip sildim artık her gün camlar açık deil temiz kalır bi süre hali ortumde lekeler oldu yemek cay gibi onu attim yikandi kurur insallah yarına çok kullanışlı oldu hem hali çok eski biraz resmen ev değişti aksama karniyarik var kalan pilav yaptim eşim gec gelcek yemez biz oglanla yeriz bide havuç salatası yaparim turplu

Birde bugun kumbarami actim 170 tl çıktı hava soguk diye merkeze çıkamadım yakında hep gittiğim yer var ordan 0.5 lik altın aldim 24 ayar yoktu 22 ayata 135 verdim fazlamı bilmiyorum iki yere sordum ikiside bu fiyatı verdi parka gittik fırından 1 simit 1.25 verdim markete girdim yarim kg muz az armut mandalina ekmek küçük cips süt aldım 14 tl nakit karttan geçtim 25 kalmis ddi eşim karta 200 atmış bu gece yada yarın günü birlik şehit dışı işi var yanında olsun ddi bendede var kumbaradanda arttı 0.5 alabilirim yada euro alabilirim 😀😀 altın alabilirsek tkr 3 gram olcak

Merhaba kizlar, moralim bozuk oldugu icin gecen hafta yazamadim, bu hafta daha iyiyim. Annemler halamin cenazesini kaldirdilar, iyi ki gitmisler, cocuklari gibi her gorevi layikiyla yapmislar. Annem haftaya geri gelecek yanimiza, babam amcamla kalacak. Gittiklerinden beri hic yanindan ayrilmadilar, annemler daha kendi evlerine gecmediler. Bu arada bebege esim ve ben islerimizden izin alarak donusumlu bakiyoruz, oglan zaten krese gidiyor, oglumun okuluna sorduk, seneye kadar bebek sinifinda yer yokmus, neyse annem illa ben gelecem dedi, sonrada kayinvalidem gelecek.

Dogum icin ek bir sigorta yaptirmistim, ordan 2400$ geldi, doguma ben bu kadar harcamadim aslinda, bu sigorta ister az ister cok ode hastanede kaldigin gun basina belli bir miktar oduyormus, bizim icin karli bir is oldu yani, bebegin kismeti.

Kisin oglanin enerjisini atmasi zor oluyor, evimize yurume mesafesinde belediyenin tesisi var, oraya uye olduk, yuzme, basketbol, futbol, dans gibi etkinlikler var. Aylik 70$ oraya odeyecegiz, esim de spor salonunu kullanacak. Esim yuzme bilmiyor, hazir firsat varken buradaki kursa git diyorum, oglani da yazdiricam ama simdilik ben havuza alistirmaya calisiyorum.

Back
X