Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar, moralim bozuk oldugu icin gecen hafta yazamadim, bu hafta daha iyiyim. Annemler halamin cenazesini kaldirdilar, iyi ki gitmisler, cocuklari gibi her gorevi layikiyla yapmislar. Annem haftaya geri gelecek yanimiza, babam amcamla kalacak. Gittiklerinden beri hic yanindan ayrilmadilar, annemler daha kendi evlerine gecmediler. Bu arada bebege esim ve ben islerimizden izin alarak donusumlu bakiyoruz, oglan zaten krese gidiyor, oglumun okuluna sorduk, seneye kadar bebek sinifinda yer yokmus, neyse annem illa ben gelecem dedi, sonrada kayinvalidem gelecek.

Dogum icin ek bir sigorta yaptirmistim, ordan 2400$ geldi, doguma ben bu kadar harcamadim aslinda, bu sigorta ister az ister cok ode hastanede kaldigin gun basina belli bir miktar oduyormus, bizim icin karli bir is oldu yani, bebegin kismeti.

Kisin oglanin enerjisini atmasi zor oluyor, evimize yurume mesafesinde belediyenin tesisi var, oraya uye olduk, yuzme, basketbol, futbol, dans gibi etkinlikler var. Aylik 70$ oraya odeyecegiz, esim de spor salonunu kullanacak. Esim yuzme bilmiyor, hazir firsat varken buradaki kursa git diyorum, oglani da yazdiricam ama simdilik ben havuza alistirmaya calisiyorum.
Allah rahmet eylesin halanıza, size de sabır versin 🙁

Selam kızlar

Bebeğime bez almıştım hepsiburada.com dan
Tabi ki hala gelmedi :)

Bez stoğum bitti bugün şok marketten bebeland marka aldım iki paket. Bir de oğlana çubuk kraker toplam 50 tl

Fiyatı uygundu çok vermek istemedim zaten siparişim 224 adet olandan. İnşallah gelirse tabi.

Bunun dışında eşimin canı lahmacun çekmiş söyledik 35 tl

Yarın için buzluktan et çıkardım iki büyük parça. Yarın marine edicem akşama onu yaparım döküm tavada. Yanına da patates püresi veya pilav yaparım.

Hergün yemek düşünmek mahvediyor beni ya. Yemek yapmayı çok seviyorum ama hergün hergün bugün ne yesek yarın ne yapsam derdi bitmiyor hiç

Selam kızlar

Bebeğime bez almıştım hepsiburada.com dan
Tabi ki hala gelmedi :)

Bez stoğum bitti bugün şok marketten bebeland marka aldım iki paket. Bir de oğlana çubuk kraker toplam 50 tl

Fiyatı uygundu çok vermek istemedim zaten siparişim 224 adet olandan. İnşallah gelirse tabi.

Bunun dışında eşimin canı lahmacun çekmiş söyledik 35 tl

Yarın için buzluktan et çıkardım iki büyük parça. Yarın marine edicem akşama onu yaparım döküm tavada. Yanına da patates püresi veya pilav yaparım.

Hergün yemek düşünmek mahvediyor beni ya. Yemek yapmayı çok seviyorum ama hergün hergün bugün ne yesek yarın ne yapsam derdi bitmiyor hiç
Haftalık menü yapsana öyle çok kolay oluyor

En sinir oldugum cevap bakariz. Ben net olmaktan yanayim valla. Ya birde araba icin belirli bir tutarda anlasmislardi piyasa degerine gore sonra piyasa yukselince babasi kendi basina yukseltmis esimin kendisine olan borcunu. Hadi onada tamam ama bir baba kendini ogluna karsi saglama almaya calisiyorsa oglununda en dogal hakkidir ayni seyi yapmak. Dunyanin bin turlu hali var anlasmazliklarm kavgalar hep boyle sebeplerden oturu cikiyor basta isini saglama almiyor insanlar sonra yok soyle oldu boyle bitti.
Ooo babanın borcu piyasaya göre yükseltmesi ilginçmiş.Kaç kardeşler eşin?sonuöta dünya hali ilerde ne olacağını bilemezsin haklısın.Borcun çoğu ödendiyse üstüne alsın bence arabayı

Kaynim var birtane. Aynen iste bunu anlatamiyorum esime. Biz o kadar sıkıntı cekelim her ay ama beyefendi devretme isini babasina soylemeye cekinsin. Bugune kadar bize dogru durust bir faydalari dokunmadi bari zararlarida dokunmasin. Ilerde ne olacagi belli olmaz haksizliga acik kapi birakmaya ne gerek var. Inan bir iki taksiti biraz az odedik diye elimiz cok sıkısıktı o siralar bir suru soylendiler. Ee o zaman sende ona gore davran oyle degilmi. Bir anne baba olarak dogru durust bir fedakarlik yaptiklari yok biz yeni evliyken bunlarin bir kac tane evi var birini satip size ev alacagiz filan dediler sonra is ciddiye binince kivirdilar o iside babama yiktilar. Ev alirken bir miktarini biz verdik bir miktarini babam. Benim iki uc parcada altinim vardi onlarisa bozdurdugumu duyunca kalp krizi gecireceklerde neredeyse niye bozdurdun onuda baban verseydi gibisinden. Kendilerinin bes kurus faydalari dokunmadi borc bile vermeyi kabul etmediler. Insan biraz sozunun eri olur. Bu yuzden guvenmiyorum onlara.
Oooo ne uyanıkmış onlar öyle.Biraz fazla paragözler galiba.Babanı neden para vermek zorunda gibi görüyorlar onu anlamadım.Çokmu zengin babanız?Yada ne bileyim nasıl bir mantık oluşturmuşlar kendi kafalarında,valla ilginç

tuce_tuce tuce_tuce hastaneden yeni geldik cok sukur kontrol guzel gecti nst de bir sorun cikmadi. Bebis 3 kilo olmus ilki kac kilo dogdu diye sordu doktorum 3,9 dedim bu o kadar olmaz dedi birsey olmaz hocam dedim kiz cocugu dedigin daha narin olur zaten 😂 bu arada sezeryan tarihini rica ettim degistirdi sagolsun 38+5 veya 39+2 dedi ama bebek icin 39+2 beklesen daha iyi olur sec ikisinden birini dedi ozaman 39+2 olsun dedim. Bakalim artik hayirlisi.

Son düzenleme:
Oooo ne uyanıkmış onlar öyle.Biraz fazla paragözler galiba.Babanı neden para vermek zorunda gibi görüyorlar onu anlamadım.Çokmu zengin babanız?Yada ne bileyim nasıl bir mantık oluşturmuşlar kendi kafalarında,valla ilginç
Maddi durumu iyi diye ne kadar koparirsak kar dusuncesindeler. Iyiyse iyi onlara ne oluyorsa. Zaten evliligimizin basindan beri hep bu tarz dusunceleri vardi bu yuzden cok huzursuzluk yasadik esimle. Hayatta en nefret ettigim ozelliklere sahip insanlar.

tuce_tuce tuce_tuce hastaneden yeni geldik cok sukur kontrol guzel gecti nst de bir sorun cikmadi. Bebis 3 kilo olmus ilki kac kilo dogdu diye sordu doktorum 3,9 dedim bu o kadar olmaz dedi birsey olmaz hocam dedim kiz cocugu dedigin daha narin olur zaten 😂 bu arada sezeryan tarihini rica ettim degistirdi sagolsun 38+5 veya 39+2 dedi ama bebek icin 39+2 beklesen daha iyi olur sec ikisinden birini dedi ozaman 39+2 olsun dedim. Bakalim artik hayirlisi.
Ay çok güzel haber şuan tam kaç haftalık 39+2 tarihin ne zaman

Haftalık menü yapsana öyle çok kolay oluyor

Bilmem ki tuce hiç denemedim eşimin iş saatleri belli olmadığı için. Bazen akşam çalışıyor bazen gündüz. Ayrıca işyerinde de ev yemeği çıkıyor bazen aynı yemek denk geliyor adam günlerce aynı yemeği yemiş oluyor :)

ama mantıklı haftalık menü oluşturmak, düzenli akşam eve geldiği bir hafta deneyeyim

Bilmem ki tuce hiç denemedim eşimin iş saatleri belli olmadığı için. Bazen akşam çalışıyor bazen gündüz. Ayrıca işyerinde de ev yemeği çıkıyor bazen aynı yemek denk geliyor adam günlerce aynı yemeği yemiş oluyor :)

ama mantıklı haftalık menü oluşturmak, düzenli akşam eve geldiği bir hafta deneyeyim
Ben haftalık menü yapmasam biterim resmen ya 🤣 sebzeyi filan ona göre alıyorum birde ne yapacağım diye düşünmek hergün yaşlandırır kesin beni 🤣

23 araliga denk geliyor. Su an tam 37+2. Senin dogum 25 aralikti yanlis hatirlamiyorsam degilmi?
Aynen aynen 40 hafta tam o Zaman doluyor doktor öyle hesaplamıştı şuan 37+4 kaç kg doğacak merak ediyorum tabi birde ne zaman doğmak isteyecek . Annemleri ne zaman çağırsam kafamda deli sorular

Aynen aynen 40 hafta tam o Zaman doluyor doktor öyle hesaplamıştı şuan 37+4 kaç kg doğacak merak ediyorum tabi birde ne zaman doğmak isteyecek . Annemleri ne zaman çağırsam kafamda deli sorular
Yerinde olsam haftaya annemi çağırırdım. Bebek gelmeden de birlikte biraz vakit geçirirsiniz hem

Yerinde olsam haftaya annemi çağırırdım. Bebek gelmeden de birlikte biraz vakit geçirirsiniz hem
Bencede ama sorun şu annem gelince kv hemen gelecek . Birde babam çok yanlız kalacak ona zor olacak diye tedirginim sirken

Back
X