Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kabul edilmeme gibi bir durum olmaz inş. Batı’da heryer karışık oraya alıştınız rahatsınız
Olmaz galiba tabur Komutanı onay veriyor sonra tugay filan ya herkes kendi taburundan bir adamın para ile ilgileniyor olmasını istiyor işleri hızlı yürüsün diye

tuce_tuce tuce_tuce hastaneden yeni geldik cok sukur kontrol guzel gecti nst de bir sorun cikmadi. Bebis 3 kilo olmus ilki kac kilo dogdu diye sordu doktorum 3,9 dedim bu o kadar olmaz dedi birsey olmaz hocam dedim kiz cocugu dedigin daha narin olur zaten 😂 bu arada sezeryan tarihini rica ettim degistirdi sagolsun 38+5 veya 39+2 dedi ama bebek icin 39+2 beklesen daha iyi olur sec ikisinden birini dedi ozaman 39+2 olsun dedim. Bakalim artik hayirlisi.
saglıkla dogsunlar ınsAllah genelde doktorun dedıgınden daha cok doguyor bize de 3kılo dogar daha fazla zannetmıyorum demıstı 3650 dogdu saglıklı olsunlar en guzeli o hayırlı kolay dogumlar dılıyorum

Kızlar merhaba
Bugün çok çok yoğundu
Okuldan ve dışarıdan arkadaşlarımi davet ettim bebeğimin mevlüdü için.
Akikeyi kesmistik biliyorsunuz.
Eşim akşamdan onları kavurmalık doğradı.
Sabah yardımcı kadıni çağırdık.
Evde genel bir temizlik yaptık
Sonra şehriyeli nohutlu pirinç pilavı ve kavurma yaptık.
Kurabiye ve baklava ikram ettik.
Dua okundu
Sohbet gırgır şamata çok güzel geçti.
İçime sindi.

Kızlar merhaba
Bugün çok çok yoğundu
Dua okundu
İçime sindi.
Allah kabul etsin cnm

pure hazel pure hazel canım Allah kabul etsin . Nohut pişirdim öğlen arkadaşıma gittim sürünerek resmen kızlar çiçeği diktim. Kısır yaptım oda çayı koydu diğer kızlar geldiler oturduk eve geldim pilav pişirdim. Eşim bugün telefonda bir kadınla tartışmış nafaka yüzünden . Kadın nafakam yatmıyor diye kavga etmiş halbuki evrak daha bugün geldi diyor eşim . Bana hakaret ettin seni mahkemeye vereceğim demiş tugay komutanını aramış kadın öyle birşey yok tabi şube müdürü bile telefon konuşmasında ortamdaymış eşim geldi gülüyor ama gerilmiş baya . Yemekten sonra peteklerimizin havasına kombinin barına baktı bende masayı topladım hemen kahve yaptım hava çok soğuk. Bu arada gelirken markete girdim halka tatlısı vardı sıcak aldım 3 ekmek yoğurt 20 TL ödedim . Eşim yarın nöbetçi bende evde oturup örgü öreceğim . Halsizim zaten bu bacaklarımın arasındaki kemikler ağrıyor

Kızlar merhaba
Bugün çok çok yoğundu
Dua okundu
İçime sindi.
Allah kabul etsin 😊

An itibari ile halıma kahve dökülmüş durumda yine halı sildim eşimde halıyı kıvırdı kaldırdı yarın yıkamacı gelecek 🤣🤣🤣

Bugun hic halim yok kizlar oglum cok yoruyor beni. O kadar huysuz ve yaramaz bir cocukki artik gucum yetmiyor ne tahammulum kaldi nede ugrasacak dermanim :KK43: Hadi herseyi birbirine katmasini gectim hersey icin agliyor herseye aksilik yapiyor. Bebek gelince nasil yetecegim ikisinede hic bilmiyorum. Aksam yogurtlu makarna yaptim buzluktan kofte cikardim sulu kofte yaptim yaninada hazir borek vardi onu indirdim. Mutfagim batiyor kalkamiyorum yerimden enerjimi toplasam iyi olacak. Bugun iki ekmek ve esimin trasi disinda hic harcamamiz olmadi. Bu arada esim araba icin ayda 2 bin tl odemekten vazgecti galiba ya 1000 tl yada 1500 tl oderim diyor. Bu sekilde borc uzayacak ama en azindan sıkıntı cekmeyecegiz. Kararinda durursa yilbasindan itibaren her ay 1.5 gram altin veya bir ceyrek almak hedefim.

Bugun hic halim yok kizlar oglum cok yoruyor beni. O kadar huysuz ve yaramaz bir cocukki artik gucum yetmiyor ne tahammulum kaldi nede ugrasacak dermanim :KK43: Hadi herseyi birbirine katmasini gectim hersey icin agliyor herseye aksilik yapiyor. Bebek gelince nasil yetecegim ikisinede hic bilmiyorum. Aksam yogurtlu makarna yaptim buzluktan kofte cikardim sulu kofte yaptim yaninada hazir borek vardi onu indirdim. Mutfagim batiyor kalkamiyorum yerimden enerjimi toplasam iyi olacak. Bugun iki ekmek ve esimin trasi disinda hic harcamamiz olmadi. Bu arada esim araba icin ayda 2 bin tl odemekten vazgecti galiba ya 1000 tl yada 1500 tl oderim diyor. Bu sekilde borc uzayacak ama en azindan sıkıntı cekmeyecegiz. Kararinda durursa yilbasindan itibaren her ay 1.5 gram altin veya bir ceyrek almak hedefim.
Benim bile halim yok senin öyle olması normal çocukla . Geçen haftaya kadar o kadar enerjiktim ki şimdi Halime şaşırıyorum belim ağrıyor karnım geriliyor

Bu arada annem 3 ay once mamografi cektirmisti sonrasinda yurt disina gitti. Saglik ocagindan aradilar beni mamografide supheli bir kitle cikti ileri tetkik yapilmasi lazim diye. Baya panik oldum ketemde cektirmisti mamografiyi oraya gittik esimle doktorla gorustuk golgelik bir alan var baktirmasi lazim yurtdisindan bir an once gelmesi lazim dedi. Annemeye durumu anlatamadim tabi. Mamografi cd sini alip annemin kendi doktoruna goturdum ona gosterdim birsey yok dedi. Icim rahat etmedi yinede anneme mamografi goruntusu net cikmamis birde yurt disinda cektir yada biletinizi one alin dedim kabul etmedi gerek yok dedi. Iki hafta once geldiler neyseki bugun ultrason cektirdi mamografi sonucuyla beraber tekrar incelediler bir sıkıntı yok dediler sukur. Ustumden oyle bir yuk kalktiki. Babaminda aylardir gecmek bilmeyen oksurugu vardi 20 yillik bir sigara gecmiside var guc bela ikna ettik doktora gitmeye cok sukur akciger filmi temiz cikti onunda. Iki gundur ust uste bu guzel haberler cok iyi geldi bana.

Benim bile halim yok senin öyle olması normal çocukla . Geçen haftaya kadar o kadar enerjiktim ki şimdi Halime şaşırıyorum belim ağrıyor karnım geriliyor
Bende uc dort gunden beri boyleyim nedense gunluk islerimi bile zor hallediyorum. Evin halini gorsen 😱 oglan uyudu ben hala kalkamamiyorum yerimden 😂 bu aksam sancim tutarda dogurursam evin bu haliyle rezil olurum 😂😂

Back
X