Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ocak başı kasko sigorta vergi olacak. Karta bölelim dedim eşime.Tatil taksidi vardı 650lira o bu ay bitti kasko sigortaya gider o para ödemeye devam ederiZ.Subatta araba bakıma girecek servis kaç alır oda bilinmiyor.Eşim izne gelecek falan 3 ay baya ödemeli geçecek bizim.Yazında tayın olacak ev taşı mobilya falan yaza kadar yapabildiğimiz birikimi yapalım sonra düze çıkana kadar Birsey yapamayız

Tünaydın kızlar güzel bir gün olsun

kahvaltı yaptık eşimi işe uğurladık,mutfağı topladım bulaşık makinesi çalıştırdım.

ortalığı toparladım oğlumu uyuttum çay içiyorum

Dün tek harcama eşim gelirken ayran almış ve çocuğa bişeyler 8 tl

Bugün bakalım çıkarsam birkaç eksik var onları alırım,çıkmayadabilirim oğlanı banyo yaptırıcam evi süpürücem vs.

Eşimin kredi kartı 1100 tl gelmiş, oğlan hastalanınca hastane ilaç vs hepsini ordan çektirmiştim, ayrıca mama ve bez almıştım. Yarın yatıracak eşim.

pazartesi ev kirası ve kredi ödemesi eft yapacağım. Bu ay bizim için de birikim zor görünüyor.

İnşallah yılbaşından sonra daha rahat oluruz

Merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri
Bir kaç olumsuz şey yaşamıştım ve bunlar beni çok etkiledi uzunca süre yazamadım
Tatile falan gittik, şuan eski halime döndüm çok şükür
Tek maaşa düştük ve kk doldu eşim tek maaş bize yetmiyor demeye başladı :)
Birikim hiç yok çünkü nakit kalmıyor nerdeyse
Ama tasarrufa devam ediyorum dışarda yemek ayda bir veya iki defaya düştü o da hoşuma gitmiyor ev yemeği gibisi yok bence
Ufaklığa çoğu şeyi stok yapmıştım 4 aylıktan sonra bez almaya başladık sadece
Mutfak masrafım çok çok azaldı kış hazırlığını iyi yapmıştım stoklarim da tam
Marketten genelde yumurta ve peynir alıyoruz yoğurdu evde yapıyorum
Pazarı iki hafta da bir yapıyorum
Bende durumlar bu kızlar

Selam kızlar,
Hava kapalı, evde yanlız dinleniyorum, dışarda yapılması gereken işler var,
Eşim ile ortak karar veremediğimiz için,...
Gayrimenkul var satılık, il dışında...
Başka bir yatırım yapalım mı yı konuşurken, tartisiriz sürekli, offf

İkiniz de devlette mi çalışıyorsunuz canım.

Merhaba kızlar sabah doktora gittik . 60 TL doktor 10 TL nst ödedik açılmam var annem salı sabah gelmiş oluyor kv de çarşamba sanırım . Muayene oldum hafif bir sızı hissediyorum yara gibi . 10 TL ye tepsi aldım metal ve çok havalı günlük kullandığım tepsim çatlamıştı attım onu güzel görünmüyordu bir tane daha var günlük ama o çok büyüktü pratik olmaz dedim . Kendime parfüm aldım doldurma 30 TL eşim arabaya koku aldı 5 TL de ona toplam 35 TL . Toptancıdan 36 lı su aldık 1.5 lt lik . 2 tane çikolata sosu 15 Li kabartma tozu aldım 35 TL gibi birşey tuttu . Ordu evinden alışveriş yaptım stok hep çay kahve Saç kremi filan aldım süt yumurta annemler gelince market yapılsın istemiyorum 70 TL verdik . A101 den. Kaşar beyaz peynir lor eldiven peçete kakao vs vs aldım 120 orası . Eşim de yarım kg hamsi ve tavuk yaptırdı ızgara 30 TL verdi . Bende salata filan yaptım yedik . Kv yi aradık çarşamba sabah gelmiş oluyor . Annemde salı sabah gelmiş oluyor . Eşim doğuma girecek kv hemen o ağlar filan diyor çamur atıyor girmesin diye

Doktor ne zaman gidiyormuş tam tarih olarak bişey söyledi mi tarihiyle ilgili? Gitmeden son bi kontrole gideyim bende
Aaaa ben gidiyorum filan demedi bende o an panik yaptım biraz sezeryan der diye sormak aklıma gelmedi cuma gideceğim sorayım olur mu

Aa hadi hayırlısı.Saglıcakla gelsin.Aradınmı anneni nezaman gelecekler?Yatışmı yaptı doktor?Haber et bizede
Yok yapmadı bana diyor ki git küveti oldur içine yat egzersiz yap yürüyüş yap dedi . Bende eve geldim halı mı silsem diyorum yıkamadan gelen halıları serip sileyim bi iyice nts ye girdim sancım yok . Annem salı sabah yanımda kv de artık canı ne zaman isterse çarşamba sabah iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…