- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.381
ocak ayında canım o 14 günlük maas farkı onu kastediyorsanMaaş farkı mı alacaktık biz memurlar.
Öyle hatırlıyorum sanki
İkiniz de devlette mi çalışıyorsunuz canım.Selam kızlar,
Hava kapalı, evde yanlız dinleniyorum, dışarda yapılması gereken işler var,
Eşim ile ortak karar veremediğimiz için,...
Gayrimenkul var satılık, il dışında...
Başka bir yatırım yapalım mı yı konuşurken, tartisiriz sürekli, offf
Evet. Tüh umitlenmistimocak ayında canım o 14 günlük maas farkı onu kastediyorsan
1 cm açılmam varmış canım normal doğum dedi her an olabilirmiştuce_tuce doktor ne dedi?
Doktor ne zaman gidiyormuş tam tarih olarak bişey söyledi mi tarihiyle ilgili? Gitmeden son bi kontrole gideyim bende1 cm açılmam varmış canım normal doğum dedi her an olabilirmiş
Evet devlet memuruyuz, emeklilikte yasa takilİkiniz de devlette mi çalışıyorsunuz canım.
O zaman ev kredisi vs düşündüğünüzde daha az stres oluyorsunuzdur. Eşin ile anlaşırsınız umarımEvet devlet memuruyuz, emeklilikte yasa takil
lardan
Aa hadi hayırlısı.Saglıcakla gelsin.Aradınmı anneni nezaman gelecekler?Yatışmı yaptı doktor?Haber et bizede1 cm açılmam varmış canım normal doğum dedi her an olabilirmiş
Hadi hayirlisi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.1 cm açılmam varmış canım normal doğum dedi her an olabilirmiş
Aaaa ben gidiyorum filan demedi bende o an panik yaptım biraz sezeryan der diye sormak aklıma gelmedi cuma gideceğim sorayım olur muDoktor ne zaman gidiyormuş tam tarih olarak bişey söyledi mi tarihiyle ilgili? Gitmeden son bi kontrole gideyim bende
Yok yapmadıAa hadi hayırlısı.Saglıcakla gelsin.Aradınmı anneni nezaman gelecekler?Yatışmı yaptı doktor?Haber et bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?