- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.401
Amin inşallah ikimizde sağlıklı doğum yapalım . 3300 gram olmuş 50 Cm sanırım 38 haftalık tamHadi hayirlisi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Halı silersen sabah doğurursunYok yapmadıbana diyor ki git küveti oldur içine yat egzersiz yap yürüyüş yap dedi . Bende eve geldim halı mı silsem diyorum yıkamadan gelen halıları serip sileyim bi iyice nts ye girdim sancım yok . Annem salı sabah yanımda kv de artık canı ne zaman isterse çarşamba sabah iner
Ne uykusu Allah aşkına uykular haram olduHalı silersen sabah doğurursunYat uzan yorma kendini artık son günlerin uyku dinlen
Tmm canımAaaa ben gidiyorum filan demedi bende o an panik yaptım biraz sezeryan der diye sormak aklıma gelmedi cuma gideceğim sorayım olur mu
Gece ana baba günüydü sinir oluyorum sürekli millet kapıyı çalıyor konsantre olamıyoruz olayaTmm canım
Canım Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin bebeğin inş dua et bana da :)Gece ana baba günüydü sinir oluyorum sürekli millet kapıyı çalıyor konsantre olamıyoruz olaya
Dua listeme ekledim şekerimCanım Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin bebeğin inş dua et bana da :)
Hadi hayırlısı canımMerhaba kızlar sabah doktora gittik . 60 TL doktor 10 TL nst ödedik açılmam var annem salı sabah gelmiş oluyor kv de çarşamba sanırım . Muayene oldum hafif bir sızı hissediyorum yara gibi . 10 TL ye tepsi aldım metal ve çok havalı günlük kullandığım tepsim çatlamıştı attım onu güzel görünmüyordu bir tane daha var günlük ama o çok büyüktü pratik olmaz dedim . Kendime parfüm aldım doldurma 30 TL eşim arabaya koku aldı 5 TL de ona toplam 35 TL . Toptancıdan 36 lı su aldık 1.5 lt lik . 2 tane çikolata sosu 15 Li kabartma tozu aldım 35 TL gibi birşey tuttu . Ordu evinden alışveriş yaptım stok hep çay kahve Saç kremi filan aldım süt yumurta annemler gelince market yapılsın istemiyorum 70 TL verdik . A101 den. Kaşar beyaz peynir lor eldiven peçete kakao vs vs aldım 120 orası . Eşim de yarım kg hamsi ve tavuk yaptırdı ızgara 30 TL verdi . Bende salata filan yaptım yedik . Kv yi aradık çarşamba sabah gelmiş oluyor . Annemde salı sabah gelmiş oluyor . Eşim doğuma girecek kv hemen o ağlar filan diyor çamur atıyor girmesin diye
Allah bi avazda dogum nasip etsin canimDua listeme ekledim şekerim
Rabbim hayırlı kolay dogumlar versin saglıcakla kavus ınsAllah1 cm açılmam varmış canım normal doğum dedi her an olabilirmiş
Ben Bayadır altın almıyordum çeyrek nolmuş öylekuyumcudan bıldırıyorum kızlar ceyrek 466 gram 277 bileziğin gramı da 268 miş
Of geçen ay çeyrek 450den aldım.Banka hesabına alacağım bu ay fiziki almayım diyorumkuyumcudan bıldırıyorum kızlar ceyrek 466 gram 277 bileziğin gramı da 268 miş
Hadi hayırlısı canım senin için çok kolay bir doğum olur da burda paylaşırsın doğum hikayeniDua listeme ekledim şekerim
Ay bu nedir yaaa çok pahalı ceyrekkuyumcudan bıldırıyorum kızlar ceyrek 466 gram 277 bileziğin gramı da 268 miş
Bankalardaki altın hesaplarında haftasonu fiyat yükselmiş oluyor, kuyumcuda da aynı mı acabakuyumcudan bıldırıyorum kızlar ceyrek 466 gram 277 bileziğin gramı da 268 miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?