Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Haftanın nihayet son iş gününden günaydın herkese
Dün eşimin aldıkları dışında harcama yapmadım.Vucudumda kırmızı kırmızı noktalar cıktı.Hayatimda hiç karşılaşmadığım şeylerle ikinci hamileliğim olmasına rağmen şimdi karşılaşıyorum.Doktor kontrolümde haftaya cuma ama bu gidişle erkene alacağız galiba.pazartesi tetanoz aşısı var sağlık ocağında tek söz hatırlatma aşısı olacağım.
Bugün harcamasiz bir gün olmasını dilerdim ama akşam oturmaya gideceğiz meyve yaninda pasta yada tatlı alıcak esim giderken getirmek icin.insallah başka harcama olmaz

Gelince hepsi üst üste geliyor malesefBugün cuma.dua falan oku evde sesli yasin falan aç nazara göze uğursuzluğa falan iyi gelir inşallah
Evet ya benim en buyuk eksikliğim bunlar namazimi biraktim dua okumuyorum kendime gelmem lazim artik

Kızlar bisi dicem inanmazsiniz camasir makinam bozuldu
biri bozulunca diğeride bozulur benmde hep öyle olur bizimde buzdolabı siyah camlı geçen gün elimdeki zeytin kavanozunu elimden kaydırınca alt kapagın camını köşeşinden kırdı komple çatladı 2 saatten fazla sürdü çatlama sesi nasıl yaparız bilmiyorum baktım 750 lira yazıyor sırf cam

Cok benzeri başıma geldi.Esimle o kadar plan yaptık,anneler az kalıcak,sonra eşim izin alicak ve birlikte bakicaktik.Hic yüz göz olmamıştık kayinvalidemle bu vakte kadar ama lohusalık başka şeymiş.Bunu lohusaliga da bağlamak yanlış sadece.Yeni doğum yapmış bir anne,bebeğini kucağına alamiyorsa, bebeginin her ihtiyacını bir başkası görüyorsa..Bebek ağlasa başında dikiliyosa..anne kız vakit geciremiyorsalar..deli olmamam imkansızdı.kizimi bana bırakmıyordu.Esimle bile konuşamaz hale gelmiştik.Simdi çok şükür,minicik çekirdek ailemle geride kaldı o günler.Allah kolaylık versin canım.Dua edicem,süreci en kolay şekilde gönlünce atlat.Hicte aman kırılır üzülür kimse diye düşünme.Bu dönem bebeginin sana en ihtiyacı olan dönem olucak,sen ne kadar iyi olursan o o kadar iyi olucak.İcine atma.Ben attım da ne oldu? Mastitin eşiğinden döndüm defalarca,içime ata ata,ruh halim yerin dibine girdi,niye? Boş yere.Bir daha olsa,kendimi uzmem:)

namaz çok büyük bir şükür gerçekten bende genelde yatsılar kalıyor kazaya diğerleri çok şükür iyide
hamileligimin son aylarinda bile oturarak kilardim hep o huzur bambaşka bisey ya insallah baslayabilirim yeni yil hedefim insallah

Yaa üzüldüm bak. Benim makinalar ucuzdu bozulursa da cok üzülmem ama simdi almak cok zorlar takside bulasmak hic istemiyorum bide

Kendimi evden zor attım kalp krizi geçiriyordum annemi de yemek yaparken bıraktım kaçtım yürüyüş yaptım . BİM’e uğradım elektrikli ısıtıcı aldım oğluş için 50 TL verdim biraz dua okumam lazım yoksa kötü şeyler olacak

Bi namaz kıl canım kuran okumayı biliyorsan oku çok iyi geliyor

Selam kızlar

Marketten alınacak birkaç şey var yumurta soğan muz vs.
Oğlana mama söylemiştim kargo dağıtıma çıktı diye mesaj geldi o yüzden evden çıkamıyorum, bakalım erken gelirse çıkıp alırım yoksa Bugün sıfır harcama olur yarın alırım

akşama pırasa yemeği ve tereyağlı erişte yapacağım

Annem akşama bulgur pilavı , mantı çorbası yaptı buzdolabında da üzüm hoşafı var onu koyacağız ayrıca salata turşu öyle . 15:00 de doktora gideceğiz muayene ücreti vermeyiz nst için vereceğiz . İnşallah yatış filan yapar biraz hastahane de yatarım da kimsenin yüzünü görmem dua ediyorum doğum çantamı da arabaya alacağız iyi değilim çünkü

sıkma canını önemli olan sen ve oğlun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah eşinlede konuş annesiyle seni yüz göz etmesin senin söylemene gerek kalmadan o söylesin annesine

eşim bugün nöbetçi çocuklarla işe geldim akşama çok kalmadan çıkarım 4 gibi falan akşama yemegim var ama çocuklar pek yemiyor onların istediği bişeyi hazırlarım yemegide kendim yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…