- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.841
Bence daha iyi yaptığıın begenmesen yememezlik yapamazsın dağınık çalışır arkasını toplamazsa yine size kalır en azından annenin nasıl yaptığını bilirsin bunlar çok can sıkıcı oluyor inanEn güzeli olmuyor pek annemle ben çok yoruluyoruz sürekli birşeylerle ilgileniyoruz o oturuyor annem birde ona laf yetiştiriyor
Aman boşver diyor annemde ay bende saldım kendimiTuce senin kaynananda yardıma değil yük olmaya gelmiş resmen
Eline sağlık.Umarım doğumdan sonrada boş yapmaz.Allah korusun birde onunla uğraşma.Aman boşver diyor annemde ay bende saldım kendimiannemle ona dedim ki haydi beşiği yerleştirin onlar yerleştirirken bende evi süpürdüm . Kv klozeti temizledi sanırım orayı tam göremedim annem sildi ben balkon yıkadım. Tozları aldım annemle halılarımı serdik iş bitti
Bakalım merakla bekliyorum bi sancım tutsa artık iyi olacakEline sağlık.Umarım doğumdan sonrada boş yapmaz.Allah korusun birde onunla uğraşma.
ben çocuk olduğu için en küçük ayarda açıyorum ful güneş alıyorBende geçen sene hep öyle yaptım açıkçası bebekte yoktu şimdi açtım en düşükte yanıyor istemediğim zaman Petek sayısını azaltıyorum ancak
Canım sen nerdesin yasa hiç görünmüyordunnnn nasılsınHerkes birikimleri yazmaya baslamış ben yılın ortasından sonra katıldım bebiş haberinden sonra biraz az biriktirdik ama onunda masrafı bitti gibi biz şimdiden 2 yurtdısı tatili aldık 2 taksidi kaldı.kendime takı seti yapcam 1 tam 9 ceyrek yaptım.1000 dolar 1000euro 500 sterlin ve 80 gramda altın borcumuzda yok çok şükür kızın akikası kaldı bir doğana kadar onuda biriktirirsem hiç masrafımız kalmıyor
Merhaba acaba cinsiyeti belli oldu mu bebeginizin benimde bulantim hic yok cinsiyet bunla bagintili diyo kimisiTeşekkür ederim iyiyim şükür, bulantı denen şey bana uğramadı uğramasın :))
Merhaba benim bebek erkekmiş, çok duydum erkek uyutur kız kusturur sözünüMerhaba acaba cinsiyeti belli oldu mu bebeginizin benimde bulantim hic yok cinsiyet bunla bagintili diyo kimisi
Uyuyorum canim bolca uyuyorum öğlen 11 e ancak kahvalti yapabiliyorum kaldiramiyom kafami şükür bulantim yok. Ogluşum mu olcak şimdiMerhaba benim bebek erkekmiş, çok duydum erkek uyutur kız kusturur sözünüama kız bebeğe hamile olup da hiç kusmayan da çok.
Şu konuma bir bak istersen;
Bebeğimin cinsiyeti ve belirtilerim :)
Kızlar bu cinsiyet konusu benim için tamamen eğlence amaçlı :) kız ya da erkek fark etmiyor ama merak edenler için ya da sohbet olsun diye böyle konu açmak istedim. Kıza dair belirtilerim şunlardı; Çin ve rus takvimi kız dedi Ekşi aşerdim Sol kasıkta ağrım oldu Kalp atışı 140 üstü idi (143)...www.kadinlarkulubu.com
HoşgeldinizIyi aksamlar herkese
Ben de aranıza katilmak istiyorum
Müsaade var mıdır
Hoşgeldiniz
Ayyyyyyyyy hoşgeldin canımIyi aksamlar herkese
Ben de aranıza katilmak istiyorum
Müsaade var mıdır
Hosbulduk canimAyyyyyyyyy hoşgeldin canım❤
Nasılsın büyüttün mü bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?