Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşalah yanmadan kullanabilir. Şu dönemde ciddi yıprandınız, kolaylıklar diliyorum
Kafayı yedirtecekler adama.Birde bunun tayini var ins tercih dışı vermezler.Benimde eski izinlerim var eşime göre ayarlıyorum onlarda iptal benimde yanacak isyan etmek istemiyorum ama artık hevesımız falan kalmadı

Kaç yaşında bu kadın. Niye böyle yapıyor.
Siz bence çok karismayin

28 yasinda
Artik gik demicem haftada 1 gider aglayinca ativeririm. Kaldiramiyorum cunku.
Iyice dibe vursun hastahanelikmi olsun napsin o zmn bakamadigini anlar

Lohusa depresyonunda herhalde bir yardım falan alsa onuda kabul etmez Allah yardımcınız olsun.

Annem 2 gunde 1 gidiyor yemek temizlik
Esi bebek bakiyor ama ev isinden anlamaz. Cocuklariniza nolur ogretin aileye gore en iyisi ama ailesi daha rahatsiz oluyor yapmasina
Kv gidiyor elinde el isi bir cop atmadan cikiyor
Annem varsa yarisa giriyor
Gercekten cok zormus...

Kızlar hani eşinin yanına bebeğiyle gidip, dönüş yolunda teröristlerce tuzaklanan bomba ile arabası patlatılan kadın vardı bebeğiyle beraber sehitb olmustu.

Az önce bir sitede okudum. Adam ölen eşinin teyzesinin kızıyla evlenmiş. Yeni oğulları olmuş bile. 3ay.içinde evlenmiş diyorlar
😡😡😡sinirlendim tuhaf oldum

Kızlar hani eşinin yanına bebeğiyle gidip, dönüş yolunda teröristlerce tuzaklanan bomba ile arabası patlatılan kadın vardı bebeğiyle beraber sehitb olmustu.

Az önce bir sitede okudum. Adam ölen eşinin teyzesinin kızıyla evlenmiş. Yeni oğulları olmuş bile. 3ay.içinde evlenmiş diyorlar
oha ohaaaaaaa 🤬🤬🤬🤬🤬 inşallah yanlış haberdir

Eşim aradı tabur komutanlarının,bölük komutanlarının izni 2.bir Emre kadar iptalmıs.Zaten yine bilet değiştirmişti.Yazında 7ayda ancak geldi.Ne bu şansımız bizim ya gerçekten canımıza yetti.Bir izinde problemsiz olsun rahat rahat geçirelim.İzin erteleme dilekçeside yazmış 10gun izni kaldı yanarsa yazıklar olsun.
İns yanmaz izniniz ya. Benim abimde karakuvvetlerinde onlarinda izinler iptamis

A

gercek olmasın ya

Hadi evlendin memlekette kadin mi kalmamış ya teyzesinin kızıyla evlenmis

Herkese merhaba.2020 ye girerken yazayım ben de planlarımı. Arkadaşlar evimiz arabamız var çok şükür. 4 bin tl kredimiz var. 2 yıl daha devam edecek. 2 çocuğum var. Biri bebek biri okula gidiyor. İkisinin de ayrı masrafı var tabi. Bu durumda geçinebiliyor olmam yeterli aslında. Gelirimiz ortalamanın bi tık üstü. Tabi ben de çalıştığım için. Ben birikim yapmadan duramam ama. Özellikle birikim miktarını düşürdüm. Hem hayat pahalı hem giderlerimiz arttı 2 çocukla. Geçen yıl para olarak biriktirmiştim 30000 kadar. Arabamızı değiştirdik. Bu yıl altın düşündüm hedefim fazla değil. 10000 tllik altın. Fiziki olarak alıcam. Bilezik de yapabilirim bakalım.
Herkese hayırlı birikimler....

Kilo verdiğini hissetmek ne güzel birşeymiş ya. Kıyafetlerim bol gelmeye başladı hafiften,devamlı hissettiğim şişkinliğim artık yok. Ohh be rahatlıyorum yavaş yavaş

tabi daha uzun bir yolum var hatta ömür boyu sürecek bir yol. Çünkü diyet yapmıyorum beslenme tarzımı tamamen değiştirmeye çalışıyorum

iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder

Back
X