Masallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebege

Her iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.