Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Üst kattan oturma odamızın tavanı ıslanmış kocama diyorum ki uyar insanları bilsinler çaresine baksınlar . Annemlerin yanında gerildik çok sinirlerim bozuldu gerçekten . Ne yapacaklarmış balkonlarını mı yıkamayacaklarmış bana böyle diyor ya

Üst kattan oturma odamızın tavanı ıslanmış kocama diyorum ki uyar insanları bilsinler çaresine baksınlar . Annemlerin yanında gerildik çok sinirlerim bozuldu gerçekten . Ne yapacaklarmış balkonlarını mı yıkamayacaklarmış bana böyle diyor ya
Gürültü devam ediyor mu tuce

Oturma odasinin ustu balkon mu? Eger oyle ise yalitim olmasi geekmez mi?
Kv sesten rahatsiz olsa da kacsa🤪

Çocuk sesi bir noktaya kadar anlayışla karşılanabilir ama büyük insanların o kadar ses yapması çok ayıp gerçekten.
Çocukları da belli bir saatten sonra uyumasalar bile fazla gürültü çıkarmayacak oyunlara yönlendirmek lazım.
benim oğlan en geç 9 buçukta uyumuş oluyor çoğu zaman, yine de saat 8 den sonra oyuncaklarını kaldırıyorum alt kata ses gitmesin diye.

Oturma odasinin ustu balkon mu? Eger oyle ise yalitim olmasi geekmez mi?
Kv sesten rahatsiz olsa da kacsa🤪
Oturma odasının yanı balkon ikimizin de 🤣 balkon tavanımızın resmini sana ağlarsın valla tavan dökülüyor hep . Annem de benim kv ye acıyor yazık bu kadın depresyonda kızım ben biraz konuşayım bununla diyor ya kendimi keseceğim🤣

Çocuk sesi bir noktaya kadar anlayışla karşılanabilir ama büyük insanların o kadar ses yapması çok ayıp gerçekten.
Çocukları da belli bir saatten sonra uyumasalar bile fazla gürültü çıkarmayacak oyunlara yönlendirmek lazım.
benim oğlan en geç 9 buçukta uyumuş oluyor çoğu zaman, yine de saat 8 den sonra oyuncaklarını kaldırıyorum alt kata ses gitmesin diye.
Kocam yüzünden herkese öyle yüz veriyor ki tepemize çıkıyorlar gece 12 de tepiniyorlar hala

Bu arada anneme dedim ki anne bak kv nin dudağı uçuklayacak . Ki aynen öyle oldu

Back
X