Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım gözünüz aydın . Allahim anali babali büyütsün inşallah

Maşallah canım Allah huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Nasıl yaptın yumurtası mi fazla oldu acaba
Ya kaynar su ve yağ içine un atılınca biraz koyulaşıyormuş ben normal kapta sıcak su ve margarin karıştırıp un ekledim yumurta da eklenince cıvık oldu. Keke çevirdim ama sosuna. Acı badem özütü damlatmıştım eşim hiç beğenmedi yarın misafirler de beğenmeyebilir diye kurabiye de yapıyorum şimdi fırına koydum. Yapraklar salamura idi. Çok tuzlu olmuş sarmalarda pöfffff sabah da kıymalı börek yapacağım ama üzüldüm ya. Bu aralar üzgünüm ya yaptığım yemeklere de yansıyor sanırım

Süper tebrikler yaşı uzun hayırlı evlat olsun inş

Canım ocakta yapıyorsun suyun içine yağı katıyorsun eriyor sonra unu koyup hamur kıvamına geliyor ocağı söndürüp hamuru soğutuyorsun sonrasında ise yumurtaları tek tek kırıyorsun kek den koyu oluyor kıvamı kaşık yardımıyla tepsiye dizip pişiriyorsun

Mıkserle mi çırptın canim
Yok kaşık ile çırptm ama yanlış yaptım ondan olmadı keke çevirdim kreması bebek maması gibi oldu çok beğenmedim soğuyunca inş güzel olur acı badem özütünü fazla atınca hoş olmadı ağır oldu biraz. Kek üzeri kremler ve çikolata sos oldu

Gözünüz aydın canım sağlıkla sıhhatle güzel günlerde büyütün bebeğinizi

Gözünüz aydınAllah Analı babalı büyütsün insallah
Darısı bizimde başımıza inşallah
Miniği yerimize kokla

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün. Masallah nazar değmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…