- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.641
Evet. Millet zeytin peynir de yiyemeyecekpeynirler ne kadar pahalanmış valla ne yicez artık şaşırdım daha geçen hafta zamlanmıştı yine zam gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Millet zeytin peynir de yiyemeyecekpeynirler ne kadar pahalanmış valla ne yicez artık şaşırdım daha geçen hafta zamlanmıştı yine zam gelmiş
Ben evde yapıyorum 15 tl geliyor bir kilosu ve sağlıklı temizpeynirler ne kadar pahalanmış valla ne yicez artık şaşırdım daha geçen hafta zamlanmıştı yine zam gelmiş
Tarif alabiliriz canimBen evde yapıyorum 15 tl geliyor bir kilosu ve sağlıklı temiz
5 kg sütü ilitip 2 yk kaşığı peynir mayası koyuyorum karıştırıp üzerini örtüyorum bir saatte oluyor sonra topbaya boşaltıp tezgaha koyuyorum iyice suyu süzülünce süzülen suyunu kaynatıp peynirleri içine atıyorum ocagi kapatiyorum mikrobu olsun diye bu kadar sudan çıkarıp tuzlayıp saklama kabına koyuyorumTarif alabiliriz canim
Selam kızlar
Dünkü harcama
Markette
30 TL kontür
15 TL karides
Cips
Süt
Akşam eşim eve gelirken şırdan karın mumbar almış 95 tl
15 TL de şalgam almış
Bugünkü harcama
Kızıma döner aldım 10 tl
Başka da bir harcamam olmaz annemdeyim
Bugün 12.5 grm bilezik aldım kızlar 3.400 tuttu,,,gramını 272 den saydı,,,,![]()
Ne kadar cikiyor5 kg sütü ilitip 2 yk kaşığı peynir mayası koyuyorum karıştırıp üzerini örtüyorum bir saatte oluyor sonra topbaya boşaltıp tezgaha koyuyorum iyice suyu süzülünce süzülen suyunu kaynatıp peynirleri içine atıyorum ocagi kapatiyorum mikrobu olsun diye bu kadar sudan çıkarıp tuzlayıp saklama kabına koyuyorum
bir kiloya yakin sut yağlı olsa bir kilo cikarNe kadar cikiyor
Kendimden utanıyorumherşey normaldi yatakta oğlumu emzirdim eşim geldi göbek bağı setini kullanalım dedi tmm hadi dedim . O arada oğlum uyandı tabi ağlamaya başladı . Kv geldi bende kan ter içinde giydirmeye çalışıyorum bir yandan . Dedi ki işte emzir öyle altını değiştir filan falan . Bende zaten öyle yapmıştım gergindim de . Bende anne zaten 5 dk olmadı emzirmeli dedim ki yemin ederim öyle kocam da gördü . Kv bozuldu kocam gözümün içine baktı gittiler . Bende yatakta durmaya devam ettim içerde tuğçe beni sevmiyor demiş . Kocam geldi konuşmak için sakince konuştu beni kendimden utandırdı gitti . YemekTen önce ağladım ağladım içine taş oturdu sanki . Yemek masasında Özür konuşması yaptım kendimden utanıyorum her olayın sonunda suçlu ben oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor . Oğlum sürekli emmek istiyor dk başı göğsümde kv filan süt birikmiyor biraz gece mama verelim dediler mecbur kabul ettim eşim almaya gitmedi. Annesi geldi al filan dedi herşey ne kadar da zormuş bağıra bağıra ağlasam kurtulsam
Dinlenemez isen süt birikmez.Kendimden utanıyorumherşey normaldi yatakta oğlumu emzirdim eşim geldi göbek bağı setini kullanalım dedi tmm hadi dedim . O arada oğlum uyandı tabi ağlamaya başladı . Kv geldi bende kan ter içinde giydirmeye çalışıyorum bir yandan . Dedi ki işte emzir öyle altını değiştir filan falan . Bende zaten öyle yapmıştım gergindim de . Bende anne zaten 5 dk olmadı emzirmeli dedim ki yemin ederim öyle kocam da gördü . Kv bozuldu kocam gözümün içine baktı gittiler . Bende yatakta durmaya devam ettim içerde tuğçe beni sevmiyor demiş . Kocam geldi konuşmak için sakince konuştu beni kendimden utandırdı gitti . YemekTen önce ağladım ağladım içine taş oturdu sanki . Yemek masasında Özür konuşması yaptım kendimden utanıyorum her olayın sonunda suçlu ben oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor . Oğlum sürekli emmek istiyor dk başı göğsümde kv filan süt birikmiyor biraz gece mama verelim dediler mecbur kabul ettim eşim almaya gitmedi. Annesi geldi al filan dedi herşey ne kadar da zormuş bağıra bağıra ağlasam kurtulsam
Kendini suçlama utanacak Birsen yapmamışsın ki. Bebek daha çok küçük sütun fazla bile geliyordur. Kaynanaları boşver sen yetmediğini düşünüyorsan mama verKendimden utanıyorumherşey normaldi yatakta oğlumu emzirdim eşim geldi göbek bağı setini kullanalım dedi tmm hadi dedim . O arada oğlum uyandı tabi ağlamaya başladı . Kv geldi bende kan ter içinde giydirmeye çalışıyorum bir yandan . Dedi ki işte emzir öyle altını değiştir filan falan . Bende zaten öyle yapmıştım gergindim de . Bende anne zaten 5 dk olmadı emzirmeli dedim ki yemin ederim öyle kocam da gördü . Kv bozuldu kocam gözümün içine baktı gittiler . Bende yatakta durmaya devam ettim içerde tuğçe beni sevmiyor demiş . Kocam geldi konuşmak için sakince konuştu beni kendimden utandırdı gitti . YemekTen önce ağladım ağladım içine taş oturdu sanki . Yemek masasında Özür konuşması yaptım kendimden utanıyorum her olayın sonunda suçlu ben oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor . Oğlum sürekli emmek istiyor dk başı göğsümde kv filan süt birikmiyor biraz gece mama verelim dediler mecbur kabul ettim eşim almaya gitmedi. Annesi geldi al filan dedi herşey ne kadar da zormuş bağıra bağıra ağlasam kurtulsam
Sarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dediTugce gelirsem oraya seni naparim biliyomusun
Ay kadin bide seni suclu cikardi Allahim lohusadan cok lohusa oluyorlar noluyor.
Lutfen moralini bozma.
Ayrica cocuk sariysa enjektorle takviye verin tabiki beklemeyin sonra en cok aciyi bebek cekiyor sarilik cok ciddi birsey
Çocuk bir tek ac olduğu için emmek istemezki annesini istiyor dışarıya alışma süreci yani emmek istemesi gayet normal bence mama için acele etmeyin zaten doktorunuzda söylemiş gerek yok diyeSarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dedi
Sarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dedi
Sarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dedi