Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kendimi az sonra keseceğim az kaldı valla 😳 geçen gün size de yazdım ya arkadaş doğum yaptı ona altın alıyoruz eşim arkadaşıma para yolluyor diye bu olay benim kv nin yanında oldu . Az önce de eşim mama almaya gitti o ara annem ben kv kaldık . Kv anında dedi ki oğlumun numarası senin arkadaşında niye var . Hadi yuvan yıkılsa ne yapacaksın dedi ben şoka girdim anne ben güveniyorum bunda birşey yok ki dedim . Oda sen kocana güveniyorsun arkadaşın birşey yapsa ne yapacaksın dedi bana 😟 bu arada eşim mama aldı küçük boy 53 TL ödedik . Sadece gece yatarken bir ölçek vereceğiz

Al işte. Lohusa kadına denecek laflar mı bunlar. Allah ıslah etsin senin kv ‘ yi gerçekten

Bugün yaklaşık 200 tl harcandı bunun içinde biraz market alışverişi , oğlan için bişiler ve yol parası var. Gene iyi kapattık bugünü avm ‘de su gibi para harcanıyor valla.

neyse ki günlerdir hiç harcama yapmamıştım o yüzden içim rahat gereksiz birşey de almadık

Hayatimda hic yemedim görmedim kiiz 😄
Bakamam zaten hic birine hepsini ayni anda mi yediniz 😂
Yaaaaa çok güzel bi lezzetten mahrum kalmışsın kızzz🤪🤪🤪

Evet hepsini aynı anda yedik ama gece kolesterolüm yükseldi herhalde ateş bastı valla😱😱😱

Kendimi az sonra keseceğim az kaldı valla 😳 geçen gün size de yazdım ya arkadaş doğum yaptı ona altın alıyoruz eşim arkadaşıma para yolluyor diye bu olay benim kv nin yanında oldu . Az önce de eşim mama almaya gitti o ara annem ben kv kaldık . Kv anında dedi ki oğlumun numarası senin arkadaşında niye var . Hadi yuvan yıkılsa ne yapacaksın dedi ben şoka girdim anne ben güveniyorum bunda birşey yok ki dedim . Oda sen kocana güveniyorsun arkadaşın birşey yapsa ne yapacaksın dedi bana 😟 bu arada eşim mama aldı küçük boy 53 TL ödedik . Sadece gece yatarken bir ölçek vereceğiz
Anam kadın felaket tellalı gibi ya insan sakin konuşur iyimser olur az inşaallah çok kalmadan gider kalirsin yavrunla

Sarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dedi
Sakin ol ve o mamayı usulca masaya koy. Bebek dış dünyaya Adapte olmaya çalışıyor bu arada da sana en yakın yerde olmak istiyor kalp atışını duymak istiyor. Sakin bir durumda iken de ki bakın ben lohusayım kafam güzel. Ama siz sakin olun beni hödüklendirmeyin bu sürecimi karşılıklı anlayış içinde götürelim. Çok yüzgöz olma.

Back
X