Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar
Kızkardeşim bugün atandı erzurum palandökene bilgisi olan var mi nasıl bir yer

Soğuk ötesi :halay:
En kalin kazaklarni çoraplarını götürsün yaninda
İçlik falan da:KK70:

Hayırlı uğurlu olsun

Selam kızlar

Dünkü harcama

Markette
30 TL kontür
15 TL karides
Cips
Süt

Akşam eşim eve gelirken şırdan karın mumbar almış 95 tl
15 TL de şalgam almış

Bugünkü harcama
Kızıma döner aldım 10 tl

Başka da bir harcamam olmaz annemdeyim👍👍👍

Bugün 12.5 grm bilezik aldım kızlar 3.400 tuttu,,,gramını 272 den saydı,,,, :KK9:

Gule gule kullan canim bilezigini :KK51:

Günaydın
Çok yorgunum akşam kızımın öğretmeni ve oğlusun öğretmeni ve bakıcıları geldiler geçmiş olsuna sağolsun herkes geldi gelmeye de devam ediyorlar ama çok yoruldum artık misafirden 5 dk dinlenemiyorum
Esimi alışverişe gönderdim
1 kg kıyma
Yarım kilo kuşbaşı
20 tane ev ekmegi
Kızıma uçlu kalem istedim kv 100 tl verdi zorla eşime bize harcatmıyor pek birşey

Haftasonunuz güzel geçsin kızlar :)

Bugün belki görümceme gidebilirim oğlum hala diye sayıklıyor kaç gündür, çok düşkünler birbirlerine allah bozmasın. Müsaitse gideceğim

gidersem biraz harcamam olur yol parası ve bişeyler alırım giderken belki , bakalım

Son düzenleme:
Günaydın eşim nöbete gitti sabah geç kalktık çocuklarla kahvaltı yaptık makina ya renkli attım yıkandı astım beyazları yarın atarım şimdi çocuklarımla puzzle yapcaz

Eşimin işyerinde işleri var evde tekim
Yeşil fasulye yaptım buzluktan.
Yanına köfte kizarttim. Yoğurt turşu.
Akşama da aynı menü.

Bugün harcama yok ama yarın dolma yapacağım pirinç alınacak. A101de indirimde.

Tünaydın 🥰 sabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 🤣🤣🤣 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor

Eşimin işyerinde işleri var evde tekim
Yeşil fasulye yaptım buzluktan.
Yanına köfte kizarttim. Yoğurt turşu.
Akşama da aynı menü.

Bugün harcama yok ama yarın dolma yapacağım pirinç alınacak. A101de indirimde.
Fasulyeyi haşlayıp koyuyoruz ya dolaba, ben malesef haşlamadan koydum yazın. Koku oldu biraz acaba nasıl kurtulabilirim iki paket var ziyan olsun istemiyorum. Şimdi haşlayıp suyunu döküp yemek yapsam acaba nasıl olur 🙄

Fasulyeyi haşlayıp koyuyoruz ya dolaba, ben malesef haşlamadan koydum yazın. Koku oldu biraz acaba nasıl kurtulabilirim iki paket var ziyan olsun istemiyorum. Şimdi haşlayıp suyunu döküp yemek yapsam acaba nasıl olur 🙄
İnan hiç bilmiyorum. Ben domatesle yağda sararincaya kadar kavurup koyuyorum

Kund
Tünaydın 🥰 sabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 🤣🤣🤣 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor
kundak yapıyor musun tuce bazı bebekler sıçrıyor eli kolu serbest olunca. Benim kızım öyleydi kundak yapmayınca uyumazdı sıçrardı anca

Tuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.

Tuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.
Bende tahinin yağını sürüyorum sonra siliyorum. Hametan ve madikasol çok iyi ikisini karıştırıp sürüyorum sonra emzirmeden Yıkıyorum. Lanolini arkadaşım kullandı ona da işe Yaramadı ne yazık ki

Herkese mutlu hafta sonlari🤩
Dün sıfır harcama🙏Bugün de öyle olmasını umardım ama akşama misafir var harcama olucak mecburen.
Kiymam vardı 1 kilo buzluktan çıkarttım pide ici hazirladim akşam eşim yaptırmaya getirecek.
Sizede yazayım da eklemem gereken bişey varsa icine ekliyim.ilk kez iç hazırlıyorum bu işleri genelde kv veya annem geldiğinde hazılarlar içi ozaman yaptırıriz genelde pideyi.
3tane büyük boy soğan sularını iyice sıktırdim doğrayınca
4 tane biber baya büyüklerdi
15-20 tane kadar cery domates
Yarım bağ maydanoz
Pul biber,kara biber,tuz
3 diş sarımsak
1 cay bardagi z.yagi ile iyice yogurdum dolaba koydum.eksik birşey yoktur umarım 😊

Misafir yemek menüm de ;
Kıymalı pide
Yeşil salata
Köz kırmızı biber yogutmalamasi
Kornişon turşu
Ayran ve meysu

Gelin pastasi tatlı
Cayın yanına gün kurusu,kuruyemis v.s
Kahve yada meyve ikram ederim en sonda da .
Pidenin tanesini 3 tl ye yapıyorlar kac tane çikarsa ona öder eşim
Birde yoğurdum az ayran aldıririm litrelik inşllah da başka harcama olmaz🙏

Bende tahinin yağını sürüyorum sonra siliyorum. Hametan ve madikasol çok iyi ikisini karıştırıp sürüyorum sonra emzirmeden Yıkıyorum. Lanolini arkadaşım kullandı ona da işe Yaramadı ne yazık ki
Niye cevap vermiyor kv sırf emzirdim dedin diye mi alındı

Back
X