Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yumurta bitti evde eşim gelirken alırım dedi 15 e alırsa günlük harcama 88 lira oluyor eski duvar ünitemizi sattık 700 oradan gelecek onun üzerini maaşta tamamlayıp 2 çeyrek alalım dedim eşimde büyük kızım etüte yazılacak onun taksiti olur dedi ama bence çeyrek daha mantıklı

Kızıma okul çantası aldık 140 tl
Kızımın akikası için gitti eşim hatvan yokmuş hafta içi yine bakacak
Ek ders yatmış biz hala eksideyiz malesef bu ayda araba masrafları olacak ne zaman cıkarız şu eksiden merak ediyorum

Arkadaşım msj atmış ki sana uğrayacağım diye . Annemle kv de hemen pijamalarımı giydirdiler zorla yatağa girdirdiler🤣 hiç yatmadım yatakta daha nazar değer delirdin diye laf konuştular . Bende yattım yatağa geldi gitti arkadaşım da . Bu arada dikişimin birisinde bir gariplik hissediyorum yarın için doktordan randevu aldık kendi doktorum yok başka bir doktor muayene edecek . İnşallah iltahap olmamıştır bi beyazlık varmış cuma günü kontrol olmuştu iyiydi ama bakalım

Arkadaşım msj atmış ki sana uğrayacağım diye . Annemle kv de hemen pijamalarımı giydirdiler zorla yatağa girdirdiler🤣 hiç yatmadım yatakta daha nazar değer delirdin diye laf konuştular . Bende yattım yatağa geldi gitti arkadaşım da . Bu arada dikişimin birisinde bir gariplik hissediyorum yarın için doktordan randevu aldık kendi doktorum yok başka bir doktor muayene edecek . İnşallah iltahap olmamıştır bi beyazlık varmış cuma günü kontrol olmuştu iyiydi ama bakalım
Çok dikişin varmı?İnş birsey yoktur

Yok bacım benim oglan bebekliğinden beri böyle uyaniyo. Eger hasta olup uyumazsa allah korusun🙂 bi tek o zaman dediğin gibi gec uyanır. Ama gece 11 de de uyusa sabah erken kalkiyo ve gündüz uyumuyo sıkıldım uyumaktan diyo herseye de bi cevabi var 😄😂
yaklaşık 7 8 aydır gündüz uykusu yok çok erken kalkarsa uyuyo hiç uyumuyor gündüz gec uyanıyor özellikle kışın🙈 beraber uyanıyoruz bide disari çıkamıyoruz malum hava soguk yorulmuyor hiç uyumak istemiyor gece :olamaz: yatıp kalkıp kaciyo babasının yanına uymamak için bir sürü bahane buluyo😂😂

yaklaşık 7 8 aydır gündüz uykusu yok çok erken kalkarsa uyuyo hiç uyumuyor gündüz gec uyanıyor özellikle kışın🙈 beraber uyanıyoruz bide disari çıkamıyoruz malum hava soguk yorulmuyor hiç uyumak istemiyor gece :olamaz: yatıp kalkıp kaciyo babasının yanına uymamak için bir sürü bahane buluyo😂😂
😂öyleyse erken kalkmasi daha iyi desene erken uyumazsa ben hiç dinlenemem 😕

dogum hıkayen nasıldı tuce:KK200:
Geçen hafta cUma günü kontrole gitmiştik 3 cm açılmam vardı doktor hafta sonu telefon bekliyorum sende dedi eve yolladı nst de sancım 1 taneydi ama ben hissetmiyordum. Pazartesi sabah kontrole gitmeye karar verdik . Sabah 09:30 da gittik açılmam 4 cm olmuştu hafta sonu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım🤣 doktor bu şekilde eve gidemezsin bebek enfeksiyon kapar dedi yatış verip suni sancı desteği verdi . Saat 2 gibi 6 cm açılmam oldu suyumu patlattı . Odama bir pilates topu bıraktılar bende 14:00 - 18:30 arası toptan hiç inmeden zıpladım sadece muayene için indim . Nst de sancılarım o saatler arasında hep 120 gibiydi . Doğum koçum geldi top üzerinde başka egzersizler gösterdi onlara devam ettim bu arada da doktorum gelip gidiyordu . Yan odada da başka bir kadın 2. Doğumu için sancı çekiyordu sesi çok yüksek bağırıyordu sürekli sesi benim odadaydı o sinir bozucuydu . 18:30 gibi beni doğumhaneye aldılar eşim de gelecekti aslında doktorla anlaşmıştık . Ama diğer kadını da acil diğer tarafa almak zorunda oldukları için eşim gelemedi . Doktor önce onun doğumunu yaptırdı ama korkunçtu kadın bağırdı ıkınmak yerine bebek sıkıştı kalp atışı düştü filan hepsine diğer taraftan şahit oldum doktor ilk kez bağırdı kadına bebek ölecekti . O gittikten sonra ben doğum yaptım . Doğum koçum çok şanssızsın bu kadın seni çok etkiledi dedi ki cidden öyle oldu bazen sesi hala kuLaklarıma geliyor 🥺 doğumdan sonra doktorum bebeği göğsüme koydu resim çektirdik🤣 bebek gitti dikişlerim atıldı odama gittim bebek geldi hemen emzirdim ❤️ Sonra aradan biraz zaman geçti wc ye gittim annemle klozette oturdum bir anda kulaklarım duymaz oldu gözlerim karardı bayılmışım gözümü açtım yataktayım herkes etrafımda 🤣 annem dedi ki ebeler doğum koçun koştu yetişti ama çok korktular elleri titredi dedi . Hemen tansiyonuma bakmışlar WC de 8-4 ondan bayılmışım😀 sabaha kadar annemle oturduk emzirme egzersizleri yaptık oğlumla 😍 sana özelden doğumhanedeki resmimizi atarım 🥰

dogum hıkayen nasıldı tuce:KK200:
Bu arada doğum oldu doktorum bebeği göğsüme koydu ben öyle şaşırdım ki kendime gelemedim doktor lütfen kendine gel beni korkutuyorsun dedi 🤣 o an doğum yapmadığımı düşünüyordum çünkü😆 oğlumu temizlerken doktorla resim çektirmişler doktorum da yüzünü kapatıp instagramında paylaşmış . Arkadaşlarım da görmüşler watsapp gruplarından benim bebeğim mi onu tartışıyorlardı sonradan okudum bende 🤣

Back
X