- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.821
Lahmacun pişirmesi 18 tl
Kuaför 20 tl
Markette 10 tl

Kuaför 20 tl
Markette 10 tl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de iyi oldu ciddenİyi yapmışsınız annenin öyle söylemeside çok iyi olmuş
Çok dikişin varmı?İnş birsey yokturArkadaşım msj atmış ki sana uğrayacağım diye . Annemle kv de hemen pijamalarımı giydirdiler zorla yatağa girdirdilerhiç yatmadım yatakta daha nazar değer delirdin diye laf konuştular . Bende yattım yatağa geldi gitti arkadaşım da . Bu arada dikişimin birisinde bir gariplik hissediyorum yarın için doktordan randevu aldık kendi doktorum yok başka bir doktor muayene edecek . İnşallah iltahap olmamıştır bi beyazlık varmış cuma günü kontrol olmuştu iyiydi ama bakalım
Ani gelişen bir şey mi oldu hayatında acabaKızlar moralim çok bozuk bakıcı beni birden yüzüstü bıraktı gitti
yaklaşık 7 8 aydır gündüz uykusu yok çok erken kalkarsa uyuyo hiç uyumuyor gündüz gec uyanıyor özellikle kışınYok bacım benim oglan bebekliğinden beri böyle uyaniyo. Eger hasta olup uyumazsa allah korusunbi tek o zaman dediğin gibi gec uyanır. Ama gece 11 de de uyusa sabah erken kalkiyo ve gündüz uyumuyo sıkıldım uyumaktan diyo herseye de bi cevabi var
![]()
yaklaşık 7 8 aydır gündüz uykusu yok çok erken kalkarsa uyuyo hiç uyumuyor gündüz gec uyanıyor özellikle kışınberaber uyanıyoruz bide disari çıkamıyoruz malum hava soguk yorulmuyor hiç uyumak istemiyor gece
yatıp kalkıp kaciyo babasının yanına uymamak için bir sürü bahane buluyo
![]()
Çok değil 4 dikiş bir tanesinde bir sertlik hissediyorum birde hafif BeyazlıkÇok dikişin varmı?İnş birsey yoktur
Hiç bilmiyorum anlamlandıramadımAni gelişen bir şey mi oldu hayatında acaba
Oda doğru valla biz gec yatiyoruz ztn ben uyuyorum onunla sabah iyi oluyo bi taraftan seneye kursa yollayabilirim o zmn erken kalkicak o yüzden bu senenin keyfini çikarsinöyleyse erken kalkmasi daha iyi desene erken uyumazsa ben hiç dinlenemem
![]()
dogum hıkayen nasıldı tuceÇok değil 4 dikiş bir tanesinde bir sertlik hissediyorum birde hafif Beyazlık
Geçen hafta cUma günü kontrole gitmiştik 3 cm açılmam vardı doktor hafta sonu telefon bekliyorum sende dedi eve yolladı nst de sancım 1 taneydi ama ben hissetmiyordum. Pazartesi sabah kontrole gitmeye karar verdik . Sabah 09:30 da gittik açılmam 4 cm olmuştu hafta sonu yürüyüp merdiven inip çıkmıştımdogum hıkayen nasıldı tuce![]()
Bu arada doğum oldu doktorum bebeği göğsüme koydu ben öyle şaşırdım ki kendime gelemedim doktor lütfen kendine gel beni korkutuyorsun dedidogum hıkayen nasıldı tuce![]()