Bugün ne aldin kaç tl harcadin

27A4B132-62D1-48A0-A726-B5880504B217.jpeg

Herkese merhaba🌸
Akşam eşim oğluşum ve bebisimle huzurlu bir akşam geçirdik 😍yemeğimizi yedik kuruyemiş,cips,çikolata,çay,meyve falan hazırladık sehpaya o ses falan izledik.
Bugünde bayağı geç uyandık hamileligimden beri ilk kez bukadar uyudum.
Eşim azonce ise gitti evi toparladık süpürduk çamaşır yıkayıp kurutup yerleştirdik.Aksama domates çorbam ve ıspanak yemeğim var oğlanla ikimize yeter.dun prenses tatlısı yapmıştım ondan da var.
Dinlenerek geçireceğim bu aksamı yarın iş var.

Bu modeli beğendik.Nubuk kumaş kullanan varmı?Normal koltuk kumaşı dahamı iyi olur? 2tane 3lü 2 tane tekli 9500tl dediler karta 12 taksıt yaparız istediğiniz yere göndeririz dediler.Bordo ve yeşil kumaş seceneğide var birini bordo yada yeşilmi yaptırsak?

ben irmik seviyorum pure ince bulgur ve undan yapıyorum ölçerek yapmıyorum ama bulgur undan fazla oluyor bir kaşıkta salça koyuyorum dışına iyi yoğrulursa dağılmıyor
Ya annemden ve arkadaşlardan gördüm .epey biliyorum aslında.
1200gr kıyma vardı. 5tane kırmızı soğan ile kavurdum. Baharat salça ekledim. 300gr kadar da tereyağ koydum.donmasi için. Buzlukta dondu.
Dışını da ince bulgur irmik ve un ile yoğurdum internet tarifine göre. Salça da koydunmBirazdan yapmaya baslicam .
Eşim evde bari bebisle ilgileniyor. Bakalım kaç tane çıkacak.
Annem o kıymaya 100tane çıkar dedi

Ya annemden ve arkadaşlardan gördüm .epey biliyorum aslında.
1200gr kıyma vardı. 5tane kırmızı soğan ile kavurdum. Baharat salça ekledim. 300gr kadar da tereyağ koydum.donmasi için. Buzlukta dondu.
Dışını da ince bulgur irmik ve un ile yoğurdum internet tarifine göre. Salça da koydunmBirazdan yapmaya baslicam .
Eşim evde bari bebisle ilgileniyor. Bakalım kaç tane çıkacak.
Annem o kıymaya 100tane çıkar dedi
çıkar canım benim kıyma 300 gr ancak vardı 24 tane cıktı

Bu modeli beğendik.Nubuk kumaş kullanan varmı?Normal koltuk kumaşı dahamı iyi olur? 2tane 3lü 2 tane tekli 9500tl dediler karta 12 taksıt yaparız istediğiniz yere göndeririz dediler.Bordo ve yeşil kumaş seceneğide var birini bordo yada yeşilmi yaptırsak?
Benim salon takımı sanki nubuk leke hemen çıkıyor eşim nar sıçrattı hemen çıktı. Biz örnek daireyi eşyalarıyla aldık o yüzden kumaşı biz seçmedik classi markası linkini bulursam atayım

Benim koltugum nubuk kumaş. Simdilik güzel 😁 kefir döküldü üstüne ama hic leke kalmadi 😲 kefir iz birakiyo normalde cok zor cikiyo

Bugün spil dağına çıktık kar görmeye 😁 cok güzeldi ya millet akin akin gidiyodu cok yakin ama trafikten 1 bucuk saatte cikabildik kar oynadık manzara muthisti tabi bulutlara vardik resmen 😍 yemek yedik dışarda. Ic camasiri ve corap almam gerek kendime bugun siparis ederim. Bide mutfagin halisi mutfaga cok küçük oldu hali almam gerek en az 400 lira taksitle alcam sanirim 😑

Back
X