Gunaydin hanimlar. Dun esim geldi beni ve oglani aldi biraz disari ciktik kizi anneme biraktim. Iyi geldi hava almis oldum. Bir yerde oturduk birseyler ictik 20 tl tuttu. Oglana bez bana gogus pedi aylik ped filan lazimdi onlarda 60 tl tuttu. Esimin baya harcamasi olmus bu ay sonuna kadar biraz sıkışacaz galiba. Saglik olsun. Insallah bu aydan itibaren ferahlariz biraz. Bu arada bebegime gunde bir sefer mama veriyorum demistim bir kac gundur hic ihtiyac kalmadi sutumle gun boyu doyuyor cok sukur. Cis ve kaka yapma sayisida iyi. Hem kizim daha saglikli beslenmis olur hem mama masrafi cikmaz hemde emzirme arti mama yapma cift zahmetten kurtulmus oldugum icin cok mutluyum. Oglumda sutum azdi diye cok uzuluyordum cevredende cok baski goruyordum her firsatta mama veriyor olmam sutumun yetmiyor olmasi yuzume vuruluyordu. Ben her ne kadar dik durmaya calissam insanlar bir sekilde canimi sıkmayı beceriyordu. Mama veriyorsun o yuzden gazi var, mama veriyorsun o yuzden kilosu guzel gorunuyor bu saglikli bir kilo degil sadece mamanin verdigi şiş, emziriyorsun ama sanki sutunmu var, mama yiyen bebekler gec konusur gec yurur vs vs kafami sisirirlerdi. Ama hepsinin sesi kesildi cunku oglum hem cok guzel gelisti hemde erken yurumeye ve konusmaya basladi. Bir yasindan sonra kestik mamayi su an 26 aylik boyu bosu herseyi yerli yerinde. Cokta zeki bir cocuk bilmeyenler bu cocugu nasil beslediysen kizinida aynen oyle besle diyor mamayla besledim diyorum

Saka bir yana tabiki en guzeli anne sutu ben bir cok seyinde genetik oldugunu dusunuyorum. Guzel sonuclanmasina ragmen oglumda yasadigim baskiyi kizimda yasamak istemiyorum kesinlikle cunku her kafadan bir ses cikmasi anneyi cok yipratiyor. Allah butun bebislerin rizkini cogaltsin ❤ Bu arada ayin 15de zamlar vs kesinlestikten sonra net olarak birikim hedefimi paylasacagim kizlar.