Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Soğuk ve yağmurlu bir günden herkese merhablar 🌧🌬
Kaç gündür okuyorum ama yazamadım hiç.4 gündür 2 ekmek dışında market harcamamız olmadi🙏
Bugün evde temzilik günü 90 tl bıraktım eve.
Maaşlar da şirket ve banka anlaşmasında bir sorun olduğu için herkese standart bir mebla yattı hala sorun çözülmedi.zamli.maas zaten şubatta yatıcak bize.
Okul taksiti,kredi ve faturalar ödendi kartlar duruyor.
Hafta sonu kv ler gelicek 2 aydır kizlarindalardi pazar günü bize kahvaltıya gelecekler.Evde kahvaltı için ve günlük kullanım için eksikler var yufka falanda alıp börek yaparım kahvaltıya.
Salata malzemesi ve yeşillik alınması lazım
Banyo ve mutfak için günlük temizlik için püskürtmeli deterjanlarımin da dibi geldi,pronto ahşap yer temizleyicinin de sonu bugün biter.
Kısacası evde eksikler ve ihtiyaçlar bitmiyordu😔
Yılbaşında iki Görümcem ve anne babası,kuzenleri(2 kuzeniyle yasit aralarinda 2 ser ay var) birlikte kızlarında ziyafet masaları kurup bizide görüntülü aradılar.Oglumunda suratı düştü tabiki orada eğlence şamata ışıklı ağaçlar süslü masayi falan görünce. Görümcem sağolsun içine dert olmuş oğlumun üzülmesi onun için orada ünlü bir şarküteri var Oradan içerisnde pastırma,sucuk,peynir çiğ ve kavrulmuş kuru yemiş, kuru meyve,cevizli sucuk,pringes dan falan oluşan bir koli hazırlatip kargoyla göndertmiş.kayinvaldemlerin adresine gidecekmiş pazar günü onlar getirecekler gelirken kahvaltıya.
Bebisimiz için kapı süsü ve yastık sipariş edeceğiz,birde 40 mevlidi için hediyelik yasin ve tesbih seti yaptıracağız.Hazir olsun inşallah 40 çıkınca bir aksilik olmazsa meclisini yaptırıp tatile gideceğiz gorumcelerim ve kayinavlidemlere,kayınpederimin emekli olduğu kurumun kapına yazıldık 7 gece sekiz gün 3 öğün yemek ve gece çorbası şeklinde bir paketmiş. biz bebekli olacağız,gorumceminde 2 yaşına girecek olan bir kızı var diğerler 2 si oğluma yaşıt, bir tanede 5 yaş var ve bizim bebiste 50-60gunluk falan olucak inşallah🙏
Eşimde gidelim daha iyi olur senin acından da dedi.cunku gitmezsek kampa bu kez 10 gün aynı evde çoluk çocuk curcuna 3 öğün pişir temizle çamaşır ütü şeklinde geçiyor ve çok cok zor oluyor.

Ayrıca bebişe tam set hastane çıkışı alınması lazım 1 takım beğendiğim model 200 tl
Biberon emzik yeni doğan ıslak mendil,pamuk,şampuan,pisik kremi,masaj yagi,banyo sungeri ve filesi,1 numara bebek bezi, mama (hangisini alacağımi hiç bilmiyorum bu konuda öneriye acigim),tırnak makası v.s gibi bir-çok ıvır zivirlar var aklıma şuanda gelmeyen.
Annem elektirikli ana kucağı,Görümcem de anne yani ahşap beşik alıcak.
Kayinvalidemlerin henüz bir teklifi olmadi bizde şunu alalım diye 😃
Gorumcemle birlikte kv banyo havlusu,battaniye, pike ve nevresim takimi,3 takım kıyafet,5 tane çorap,1 penye yelek,2 çitcitli badi almışlardı,bu kez bikac bişey daha aldım dedi ama ne var bilmiyom,
Annemde 3.tane örgü yelek 1 örgü hırka ordu.
1 tane hazır triko battaniye,bir tanede yine dişi triko içi peluş kenarlari dügemli açilan tulum gibi bir battaniye almış,2 takım kıyafet,2 tane 6 aylık triko tulum biri günlük biri dışarıya giderken kalın içi peluş olanalardan tabi bunlar seneye kışa insallah🙏ağız mendili falan oyalamış beyaz tülbentten yapmış. Yaza denk geleceği için yazliklarda henüz yok mağazalarda,yeni doğan için zaten yeteri kadar var alma bişey nevresim pike falanda alindi demiştim Oda kışa hazırlık yapmak istemiş.sagolsunlar bebek konularında iki tarafta yardımcı çok şükür 🙏
Oğluma 1 er tam altın takmışlardı bunda ne yaparlar bilmiyorum ama annem 1 tam bebeğe, çeyrek bileklik bana,1ceyrekte büyük oğluma takıdanmış kardeşinin takılırken boynu bükük kalmasın diye.
Bizde büyük oğluma ya bir çeyrek yada güzel bir hediye almayı düşünüyoruz eşimle kardeşine hediye gelirken üzülmesin diye canım oğluşum 😍

Ayrıca bebişe tam set hastane çıkışı alınması lazım 1 takım beğendiğim model 200 tl
Biberon emzik yeni doğan ıslak mendil,pamuk,şampuan,pisik kremi,masaj yagi,banyo sungeri ve filesi,1 numara bebek bezi, mama (hangisini alacağımi hiç bilmiyorum bu konuda öneriye acigim),tırnak makası v.s gibi bir-çok ıvır zivirlar var aklıma şuanda gelmeyen.
Gorumcemle birlikte kv banyo havlusu,battaniye, pike ve nevresim takimi,3 takım kıyafet,5 tane çorap,1 penye yelek,2 çitcitli badi almışlardı,bu kez bikac bişey daha aldım dedi ama ne var bilmiyom,
1 tane hazır triko battaniye,bir tanede yine dişi triko içi peluş kenarlari dügemli açilan tulum gibi bir battaniye almış,2 takım kıyafet,2 tane 6 aylık triko tulum biri günlük biri dışarıya giderken kalın içi peluş olanalardan tabi bunlar seneye kışa insallah🙏ağız mendili falan oyalamış beyaz tülbentten yapmış. Yaza denk geleceği için yazliklarda henüz yok mağazalarda,yeni doğan için zaten yeteri kadar var alma bişey nevresim pike falanda alindi demiştim Oda kışa hazırlık yapmak istemiş.sagolsunlar bebek konularında iki tarafta yardımcı çok şükür 🙏
Oğluma 1 er tam altın takmışlardı bunda ne yaparlar bilmiyorum ama annem 1 tam bebeğe, çeyrek bileklik bana,1ceyrekte büyük oğluma takıdanmış kardeşinin takılırken boynu bükük kalmasın diye.
Bizde büyük oğluma ya bir çeyrek yada güzel bir hediye almayı düşünüyoruz eşimle kardeşine hediye gelirken üzülmesin diye canım oğluşum 😍
bence takıdan zıyade oyuncak bisiklet gıbı bısey alın canım ya ayy nası mutlu olur op benım yerıme de

Neden şimdiden mama alıyorsun desem kızma ama 🤣

Ayyyy canım ne kadar güzel düşünmüş annen sizde öyle sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi🙏🙏🙏

Yaprak dökümü var tekrarı teve2de.
İzliyorum zaman buldukça.
Ayy şu yeni şevketten tiksiniyorum ya..
Bir insan bu kadar mı vasıfsız gıcık olur .
Böyle bir insana birgün bile katlanılmaz. Strese sokuyor insanı😁
Hiç sorma bende fırsat buldukça bakıyorum. Eşim öģle yemeğine geliyo direk tv 2yi açıyo.bu şevkette hiç bişe beceremiyo diyo😊😊😊

Ayyyy Pazar’a markete gittim geldim nasıl yağmur yağıyorrrrr😱😱😱😱

Pazar’dan
Ispanak,,Kereviz,,,Marul,,,Maydanoz,,,Mandalina,,,,Muz,,,Havuç,,,,Turp,,,,,Aldım👍👍

Marketten
Süt,,, ekmek,,, cola,,,,cips,,,,ıslak mendil,,,,nescafe. Aldım👍👍

Kasaptan
1 kilo tavuk kıyma aldım👍👍👍

Toplam 150 tl😥😥

Kapı kilidi için adam geldi yaptı 250 tl de ona verdim😱😱

Dünden yemeğim vardı annemde bamya yemeği gönderecek ben yemem de eşim sever😜😜
Yoktan yere nasilda masraf çıkıyo dimi.bende önümüzdeki ayı düşünüyorum. . 7 yıldan sonra kira vermeye başlicam.nasıl olcak acaba

bence takıdan zıyade oyuncak bisiklet gıbı bısey alın canım ya ayy nası mutlu olur op benım yerıme de
Öperim tabiki teşekkür ederiz 🤩
Ya aslında oyuncak okadar çok fazlaki ve hepsi pahalı şeyler daha doğrusu lisansli karakterler oyuncaklar artık oyuncak evresini geçirdi pek ilgilenmiyor,bisikleti,howerboard(elektirikli kaykay) pateni falan var.ipat'i de var.Simdi artık playsation istiyor yaşına göre artık ona ilgi duyuyor ama oda cidden biraz fazla tuzlu yeni modelleri 4000 bin civarında onada şuan imkan yok.
Ama kendisi altin ve dolar seviyor kendini öyle zengin hissediyormuş 🤭youtibirlara özeniyor
artik izleye izleye altın ve doları seviyor.

Öperim tabiki teşekkür ederiz 🤩
Ya aslında oyuncak okadar çok fazlaki ve hepsi pahalı şeyler daha doğrusu lisansli karakterler oyuncaklar artık oyuncak evresini geçirdi pek ilgilenmiyor,bisikleti,howerboard(elektirikli kaykay) pateni falan var.ipat'i de var.Simdi artık playsation istiyor yaşına göre artık ona ilgi duyuyor ama oda cidden biraz fazla tuzlu yeni modelleri 4000 bin civarında onada şuan imkan yok.
Ama kendisi altin ve dolar seviyor kendini öyle zengin hissediyormuş 🤭youtibirlara özeniyor
artik izleye izleye altın ve doları seviyor.

Back
X