- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetpure hazel cim eylul annesimiydin sende
Uyudu benimkiler.Bendeerken uyuynca kizcem bi mutluyum ki . eylul annelerinde 1 iki gordum sanki ondan sordum
Kaç petek.ev yaltimli miGeçen ay en düşükte hiç kapatmadan yakmıştım kombiyi 335 tl gelmişti
bu ay (yani aralık ve ocağın fatura kesimine kadar olan kısmı) ikinci seviyede yaktım. Son 4 gündür üçüncü seviyede yakıyorum istanbul çok soğuk.
kesinlikle 400 üzeri gelir hatta 500e yakın bekliyorum. Kış boyu da böyle gider
Allah yardımcımız olsun
IkizmiUyudu benimkiler.
Bazen okumaya çalışıyorum. Çok sohbet birikiyor kaçırıyorum hep
Yok değil. 1oglum var 5yasinda.Ikizmibenim ilk bebek bi ara cok arastirdim otundan b.kna sonra saldim biraz anck rahatladim
Kaç petek.ev yaltimli mi
Beyaz gürültü diye bişey varmış anne karnındaki sese çok benziyomul nacizane önerim deneyin psikologlar çok öneriyor uykuya dalmada çok rahatlatıyomuşUykusuzlugun dibine vurdum. Kizim asiri huysuz oldu surekli agliyor. Uykulari cok azaldi. Oglum desen ayri mesele agresiflesti iyice herseye zarar veriyor kiz kardesini dovmeye calisiyor ne soylesem aksini yapiyor. Uyku desen zaten yok kendisinde. Dinlenemiyorum sutumde azaldi sanki. Esim ayri canimi sıkıyor bugun geldi yanimiza daha 10 dakika olmadan surat asmaya basladi cocuklar huysuzluk yapiyor diye. Iki haftadir ben ugrasiyorum dogumdan sonra dinlemedim bile dikisli halimle ugrastim iki tane bebekle beyefendi 10 dakika sıkıntılarini cekemiyor. Tartisma cikarmak istemedim ama cok canim sıkıldi. Kizim saat 16:00 dan beri uyumadi yataga koydugum gibi agliyor. Bu saat oldu hala agliyor ama benim enerjim tukendi![]()
Selams eşim gelirken pasta aldı 20 TL ödedi 2 ekmek 2 TL . Çay filan içtik sohbet filan . Tatil bakıyoruz Antalya dedik bu sene ama uzak olacak bize ya 1400 km filan bebekle zor Mersin’e bakacağız . Evlendiğimiz zaman paramız azdı Mersin’de bir otele gitmiştik 3 gün . Aklımıza orası düştü anı tazeleriz dedik ets turdan fiyat baktım yoktu yarın oteli bi arayayım![]()
Aynen zeryacım orada cidden herşey dahil otel yok gibi . Bir kere kız kalesine gittik bir kere Erdemli ye gittim . Bu tatilin amacı biraz d vitamini depo yapıp yüzmek istiyorum gezmek vs değil ondan Mersin dedik ki bebekle de zor olur zatenTuce ben de ets turdan bakıyorum yaz için. Mersini ben de istiyorum ama hiç yok ets’de. Sanırım herşey dahil konsept çok otel yok orada. Kız kalesi falan güzel olur diye düşünüyorum ben de
Trivago ve otelz.comdan da bakın onlar daha uygun bence kaliteli otellerAynen zeryacım orada cidden herşey dahil otel yok gibi . Bir kere kız kalesine gittik bir kere Erdemli ye gittim . Bu tatilin amacı biraz d vitamini depo yapıp yüzmek istiyorum gezmek vs değil ondan Mersin dedik ki bebekle de zor olur zaten
erdemliye gitmeyi bizde kaç senedir istiyoruz ama olmadı bir türlü arkadaşım hersene gidiyor çok beğeniyorAynen zeryacım orada cidden herşey dahil otel yok gibi . Bir kere kız kalesine gittik bir kere Erdemli ye gittim . Bu tatilin amacı biraz d vitamini depo yapıp yüzmek istiyorum gezmek vs değil ondan Mersin dedik ki bebekle de zor olur zaten
Ayyyyy o beyaz gürültü yü 4 ayy boyunca aralıksız her gece dinledikBeyaz gürültü diye bişey varmış anne karnındaki sese çok benziyomul nacizane önerim deneyin psikologlar çok öneriyor uykuya dalmada çok rahatlatıyomuş
İptal hakları var mı acaba o önemliTrivago ve otelz.comdan da bakın onlar daha uygun bence kaliteli oteller