- 11 Mart 2013
- 33.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.008
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.781
Afiyet olsuun . Oglun okula gitmiyo mu canımKöfteli çorba yaptım . Yanına makarna.tam oğlumun menüsü olsun dedim. Makarna olmazsa çorbaya burun kıvır.yeni yeni alışıyor.
Bende yerim.
Akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içintuce_tuce ve Kaizen S bebişleriniz hayırlı uğurlu mutlu olsun kızlar... sağlık ve huzurla büyütün inşallah...
okyonus eşinin gelmesine, beraber zaman geçirebilmenize çok sevindim... inşallah mutlu hep birlikte güzel bir ömür sürersiniz ailecek...
tuce_tuce cim nasıl dayanabildin iğne olmadan dişçide? tebrik ediyorum cesaretini:) şu diş işleri beni ürkütüyor etrafımdakilerin etkisi sanırım. çocukken bile kendim giderdim oysa gerektiğinde...
implant, kanal tedavisi mesela... yaptıran var mı kızlar? dolgu dışındaki tedavilere bakışınız nasıl? diş sağlığı için var mı önerileriniz? kanal tedavisi yandaki sağlam dişleri de götürebiliyor deniyor bazı yerde.
geçenlerde dişim için gitmiştim. yan odadaydım, yeni doğum yapan birine doktor d vitamini yazdı mesela. bebek ve süt üretimi stokları azaltıyor, kullan dedi. size de tavsiye ederim taze anneler...
Normal doğum yaptım onun acısından daha azdı bencetuce_tuce ve Kaizen S bebişleriniz hayırlı uğurlu mutlu olsun kızlar... sağlık ve huzurla büyütün inşallah...
okyonus eşinin gelmesine, beraber zaman geçirebilmenize çok sevindim... inşallah mutlu hep birlikte güzel bir ömür sürersiniz ailecek...
tuce_tuce cim nasıl dayanabildin iğne olmadan dişçide? tebrik ediyorum cesaretini:) şu diş işleri beni ürkütüyor etrafımdakilerin etkisi sanırım. çocukken bile kendim giderdim oysa gerektiğinde...
implant, kanal tedavisi mesela... yaptıran var mı kızlar? dolgu dışındaki tedavilere bakışınız nasıl? diş sağlığı için var mı önerileriniz? kanal tedavisi yandaki sağlam dişleri de götürebiliyor deniyor bazı yerde.
geçenlerde dişim için gitmiştim. yan odadaydım, yeni doğum yapan birine doktor d vitamini yazdı mesela. bebek ve süt üretimi stokları azaltıyor, kullan dedi. size de tavsiye ederim taze anneler...
o ayrı zaten:)Normal doğum yaptım onun acısından daha azdı bence
Geniz eti ameliyati olduğu için biraz ara verdik canım. İyice toparlansın ikinci dönem full gider inşallah.Afiyet olsuun . Oglun okula gitmiyo mu canım
şifa olsun bende kemik suyuna erişteli yeşil mercimek yaptım yoğurtla yediler aksamada kıyma çıkardım köfte patates kızartıp salatalık turşusu ketçap lavaş ekmeğe dürüm yapı cam büfe tarzı cocuklar çok seviyorKöfteli çorba yaptım . Yanına makarna.tam oğlumun menüsü olsun dedim. Makarna olmazsa çorbaya burun kıvır.yeni yeni alışıyor.
Bende yerim.
Akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum.
Torun baldan tatli oluyor diyorlar, biz de goruruz o gunleri insallah. Ortasini bulmak gerek, dengeli gitmek gerek ama torunu da once annesi babasi dusunsun ya.Çok haklısın.
İnsan kendi cabalayarak da birşeyler elde edebilmeli.
Çocuğa herşey altın tepside sunulmamalı.
Okulda bazı arkadaşlar görüyorum torununa ev almaya çalışıyor onun için didiniyor.tabiki bu arada kendi hayatını kaçırıyor haberi yok.
Emekli olmuyor gençlerin önünü açmıyor.neymis torununu okutacakmis daha.
Aynı fikirdeyim.Torun baldan tatli oluyor diyorlar, biz de goruruz o gunleri insallah. Ortasini bulmak gerek, dengeli gitmek gerek ama torunu da once annesi babasi dusunsun ya.
Sen de evdeyken birlikte olursunuz hem iyi olur onun icindeGeniz eti ameliyati olduğu için biraz ara verdik canım. İyice toparlansın ikinci dönem full gider inşallah.
İyi mı kötü mü bilemedim.Sen de evdeyken birlikte olursunuz hem iyi olur onun icinde
Hahah demi ya benim gün icinde halim öyle kaçacak yer yok gelecek kurtarcim daİyi mı kötü mü bilemedim.
Kafamın etini yiyor
Annem gelseydi dört gözle bekliyorum.
Kurtulayım şu evden biraz
Valla ben oynayamiyorum kendi kendine oyun kuruyor TV izliyor.oyalaniyor.Hahah demi ya benim gün icinde halim öyle kaçacak yer yok gelecek kurtarcim daama esim gelince ilgileniyo sagolsun çünkü oglum cok yoruyo beni hic kendi kendine oynamaz esim gelince kulaklık takip bulasik yikiyorum o bile iyi geliyo
Hakkında hayırlısı olsun inş. Hangi kuruma geçtin?Eve geldim az önce dün akşam mantı yaptım 3 su bardağı unla yogurdum hamuru küçük bir tencere yaprak sardım. Patatesli börek yapcam birazdan çorba yaparım saat 10 gibi gelecek misafirlerim çayın yanına koyarım böreği kahvaltılıkları koymak için cam saklama kabı almam lazım 2 tane kalmış kırıldı 4 tanesi çocuklara süt alınacak onu almaya gideriz akşam hemde yürümüş olurum atamamız yapıldı inşallah hayırlı olur hakkımda moralim çok bozuldu ağladım gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?