Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün gezmekle geçti
Öğlen arkadaşa gittik
Dönüşte alışveriş yaptım ilk kez buranın bir marketine gittim manavı çok uygundu
Muz 8 tl
Havuç 1.75
Patates 1.5
Sogan 2
Ispanak 2
190 tl alışveriş yaptım
Geldik karşı komşum davet etti oraya gittik minik kızımla

Çocukları yıkadım saçlarını güzelce taradım bağladım yarın karne alacak kızım bakan gelecekmiş ismini öğrettim fotografını gösterdim eğitim hayatı boyunca güzel anılar biriktirir inşallah. Yarın abim ameliyat olacak akşama dogru gideriz hastaneye aöf final sınavım var pazar günü
[/QUOTE ABİN için geçmiş olsun canım. Aof de hangi bolumdesin

Sabah sabah bir sürü para harcadım😐
uyku tutmadı diye, şöyle bir alışveriş sitelerine bakıyım dedim; sonuç mudo 654 &trenyol 80 lira .
Bir daha alışveriş sitelerine girmeyeceğm :63: işe dönünceye kadar bişey almam artık..
6 çeyrek altın alıcaktım bu durumda 5 tane almam gerekiyor ..

günaydın karne günü bugün kızım baya heyecanlıydı eşim gitcek karnesini almaya öğlen bana bırakır arkadaşlarda çocuklarını getirecek işyerine biraz oynarlar

Sabah sabah bir sürü para harcadım😐
uyku tutmadı diye, şöyle bir alışveriş sitelerine bakıyım dedim; sonuç mudo 654 &trenyol 80 lira .
Bir daha alışveriş sitelerine girmeyeceğm :63: işe dönünceye kadar bişey almam artık..
6 çeyrek altın alıcaktım bu durumda 5 tane almam gerekiyor ..
Güle güle kullan canım 😍

354 lira dogalgaz faturasi ödedim

Cok yuksek bir miktae ama en azindan ısındık
Bizden yuksek fatura odeyip evi hala soguk olanlar vardi:KK43: Allah kolaylik versin herkese

Bugün avmye giderim oglumun camasir deterjani bitti
Ordan kuyumcuya uğrayıp altin alirim
Bir de markete ugramayi dusunuyorum.

Annem lafı ile paralamıştı beni bi emziğe o para verilir mi diye 🤣🤣🤣 aferin dedi sonra bana . Birde bebek arabasını iyiki şimdi aldık biz yemek yerken ben yemek temizlik yaparken abi bebeğim bebek arabasında yatıyor 🤣
[/QUOTE]
Valla okadar zor durumda kalinca 500 tl de olsa verilir bir emzige okadar para.
Biz de elektirikli ana kucağı alacağız oda oda gezer bizimle inşallah.Pratik hareketli veya sallanır bişey mutlaka şart bana göre,bebek arabası da olur,ana kucağıda ama beşik dışında her odaya getircek bişey lazım.

Bütün kuzuların karneleri hayırlı uğurlu olsun.Ogretmen arkadaşlara ve kuzulara iyi tatiller.Oglum babasıyla karne almaya gitti ben çalışıyorum gidemedim.karnesi çok iyiymiş taktir almış ❤masallahhh🙏🙏inşallah eğitim hayatı hep başarılı,günlük hayatı merhametli,vicdanlı,dürüst,yardim sever,doğru yolundan şaşmaz,büyüklerine ve küçüklerine karşı saygılı,ailesine evine bağlı bir birey olarak gecer🙏
Babannesine gitti dedesi 100 tl,babannesi 150 tl karne parası vermiş,haftaya bir okadarda annesinden ve dayısından alır.
Bizde sinemaya getiririz,avm içi ufak tefek şeyler yapar,d&r dan biseyler almaya bayılıyor oradan istediklerinden alırız bir iki bişey.
Gerçekten çok haketti çok yoruldu,okul programi cok yogun, sunumlar v.s hiç bitmiyor dersler ağır,iki yabancı dil birden öğreniyorlar normal dersler dışında kafasını kaldıramadı kuzum eylülden beri.gerci tatilde yine bir sürü çalışma ve ödev verilmiş😖
4 gündur sıfır harcama bu arada🐞
Hafta sonu inşallah acısı çıkmaz 😞

kızımında karnesi çok güzel maşallah öğretmeni güzel şeyler yazmış hep böyle olur umarım kardeşinede örnek olsun.
bütün gençlerimize öğrencilerimize allah zihin açıklığı versin hayatları hep başarılarla dolu olsun

Kizimin son gunlerde fena gazi var mahvoldu aglamaktan kuzum. Yediklerimede dikkat etmeye calisiyorum gunde bir iki bardak anason ve rezene cayi iciyorum niye boyle oldu anlamadim. Dunden beri gaz damlasi kullanmaya basladik insallah bir faydasi olur. Oglumda 4 aya kadar cok gazliydi sanirim buda abisine cekmis :( Bugun kvlerden eve gececegiz evimi cok ozledim esime alisveris listesi yapip gonderdim is cikisi alisveris yapip alinanlari eve goturecek kombiyi yakacak kvlere gelecek aksam yemegini burda yiyip gececegiz eve. Eve gitmeden ebebege ve migrosa ugrayip oglan ve kiz icin bez, pamuk, islak mendil, bebek deterjani ve bir kac ufak tefek daha almamiz lazim. Bugun cok harcamamiz olur. Esim pazartesi gununden itibaren 10 gunluk babalik izni yazdirdi bana yardimci olur evin icinde o ise donene kadar bebegin kirki cikmis olur hem o arada gelen gidenide rahat agirlarim ben hazirlik yaparken oglana esim bakar en azindan. Bakalim eve gecince nasil bir duzen oturtacagiz iki tane bebekle.

Back
X