Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizimin son gunlerde fena gazi var mahvoldu aglamaktan kuzum. Yediklerimede dikkat etmeye calisiyorum gunde bir iki bardak anason ve rezene cayi iciyorum niye boyle oldu anlamadim. Dunden beri gaz damlasi kullanmaya basladik insallah bir faydasi olur. Oglumda 4 aya kadar cok gazliydi sanirim buda abisine cekmis :( Bugun kvlerden eve gececegiz evimi cok ozledim esime alisveris listesi yapip gonderdim is cikisi alisveris yapip alinanlari eve goturecek kombiyi yakacak kvlere gelecek aksam yemegini burda yiyip gececegiz eve. Eve gitmeden ebebege ve migrosa ugrayip oglan ve kiz icin bez, pamuk, islak mendil, bebek deterjani ve bir kac ufak tefek daha almamiz lazim. Bugun cok harcamamiz olur. Esim pazartesi gununden itibaren 10 gunluk babalik izni yazdirdi bana yardimci olur evin icinde o ise donene kadar bebegin kirki cikmis olur hem o arada gelen gidenide rahat agirlarim ben hazirlik yaparken oglana esim bakar en azindan. Bakalim eve gecince nasil bir duzen oturtacagiz iki tane bebekle.
Canım rezeneyi demledikten sonra içine kimyon at sabah akşam iç çok işe yarıyor

Herkese merhabalar arkadaşlar bebeği olanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar :KK200::dua: şifremi unuttuğum için bi süre giremedim bu arada ise başladım birikim hedefimi fazlasıyla tutturdum :) yeni birikim hedefimi yazmaya geldim :)
Merhaba canım merak ettik etiketledik sesin çıkmayınca.
Yeni hedefleri yaziyoruz.ilk sayfada

Merhaba canım merak ettik etiketledik sesin çıkmayınca.
Yeni hedefleri yaziyoruz.ilk sayfada
Teşekkür ederim cnm düşündüğünüz icin :KK200: 2019 da 30 çeyrek 3 tam altin biriktirdim .. 2020 hedefim 12 yarim altin .. bu sene ev alma düşüncemiz var nasip olursa birikimlerimi ona dahil etcem inşallah

2 ceyrwk aldım bugün 487den :KK12:

470leri hayal ederken 487lere kaldim

Neyse buna da şükür bozdurmayi dusunmuyorum uzun sure.

Esime soylemicem bu sefer biriktirdigimi
Bana güveniyor nasil olsa para var diye
Yok deyince dw inanmiyor:KK70:
Bereketli olsun canim.
Biraz yükseldi bugün.
Söyleme tabi eğer kıymetini bilmiyorsa paranin

İyi akşamlar kızlar ıspanak yemeği yaptım yanına ezogelin ve içli köfte salata turşu çıkartırım eşim yemeğe gelip geri gidecek. Canım tatlı istiyor ama kilo alcam diye yapamıyorum
Canım ben diyetisyene gidiyorum canım tatlı isterse hurmanın içine ceviz koyup kakaoya batır geçirir demişti gerçekten yarıyor işe

Back
X