Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs mesela
6dan sonra kilo alımı azalıyomuş zaten kac aylık oldu seninki

Kizlar iyi aksamlar , hepiniz yakin zamanda dogum etmissiniz saglicakla buyutun insallah , size bisey sormak istiyorum aileniz ve esinizin ailesi hediye olarak ne yapti , besik bebek arabasi mi yoksa altin mi dogumuma cok var ama evde de bi kac degisiklik yapmam lazim kafamda oturtamiyorum fikir almak istedim

Degisiklikten kastim koltuk degiscek klima ve hali alincak bunlar da ciddi bi butce istiyo simdiden dusunyorum o yuzden , bebegime oda yapmiycam kiradayim besik ve kucuk bi dolap almayi dusunuyorum

Akşam için et haşlama bulgur pilavı ve salata yaptım.
Eşim dün akşam çiğköfte yemiş arkadaşlar i ile ne harcadı bilemiyorum.
Bugün 5lira çikolata almış. 30 lira da ekmek ve sucuk.
Yarın su alinacak .ekmek alınır. Başka harcama yapmak istemiyorum 😡

Yaaaa külot bez kaç bedenden başlıyor acaba güzel midir bende denerim belki

3 numaradan başlıyor

Kizlar iyi aksamlar , hepiniz yakin zamanda dogum etmissiniz saglicakla buyutun insallah , size bisey sormak istiyorum aileniz ve esinizin ailesi hediye olarak ne yapti , besik bebek arabasi mi yoksa altin mi dogumuma cok var ama evde de bi kac degisiklik yapmam lazim kafamda oturtamiyorum fikir almak istedim

Benim ailem de eşimin ailesi de altın aldı. Büyük eşyaları biz kendimiz aldık odası, beşiği, arabası vs.. onlar kılık kıyafet aldılar. Ben özellikle böyle tercih ettim. Biri bana bir şey alacaksa istediğimi söyleyemem çünkü.

Bugün 76 tl migros çağırdım. İki çocukla çıkamıyorum. Sebze meyve aldım indirimi vardı. Lahana aldım küçük yollayın dedim ama kocaman yollamışlar. Yarısını yapsam iki gün yeriz. Kalan yarısını dondurucuya atsam mı acaba nasıl olur?

Eşim de 24 tl harcamış. Tatlı istiyordu canım gelirken almış.

Bugün 100 lirayı bulduk yani.

Hayırlı doğumun olur canım inşallahhhh❤️❤️❤️

İlk kızımda kayınvalidemle beraber oturuyordum
Arabasını,,, yatağını,,,çantasını,,, biberonu,,, emziği aklına gelebiliecek bütün bebek eşyası bezine kadar hepsini kayınbabam aldı bir çöp dahi almadım ben🤣🤣🤣

Kendi annem babam 10 grm bilezik taktı ,,2 ablam var biri çeyrek diğeri kızıma küpe aldı👍👍👍

2. Kızımda kayınbabam yarım altın
Annemler yarım altın+yeşil altın kolye ,,,ablalarım ve eşimin abisi çeyrek taktı🥰🥰🥰

3 numaradan başlıyor

Benim ailem de eşimin ailesi de altın aldı. Büyük eşyaları biz kendimiz aldık odası, beşiği, arabası vs.. onlar kılık kıyafet aldılar. Ben özellikle böyle tercih ettim. Biri bana bir şey alacaksa istediğimi söyleyemem çünkü.
3 numaradan başlıyor

Evet bende soyleyemem konusunu dahi acmam herseyini kendim yapmak istiyorum ilk bebegim ilk heyecanim en guzeli bu , isteyen istedigini hediye eder onlara kalmis

Hayırlı doğumun olur canım inşallahhhh❤️❤️❤️

İlk kızımda kayınvalidemle beraber oturuyordum
Arabasını,,, yatağını,,,çantasını,,, biberonu,,, emziği aklına gelebiliecek bütün bebek eşyası bezine kadar hepsini kayınbabam aldı bir çöp dahi almadım ben🤣🤣🤣

Kendi annem babam 10 grm bilezik taktı ,,2 ablam var biri çeyrek diğeri kızıma küpe aldı👍👍👍

2. Kızımda kayınbabam yarım altın
Annemler yarım altın+yeşil altın kolye ,,,ablalarım ve eşimin abisi çeyrek taktı🥰🥰🥰
Amin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorum

Amin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorum
Tabiki karşı tarafın tutumu da önemli benim kayınvalidem allah tan çok düşünceli idi beraber çıktık alışverişe herşeyi gönlüme göre bıraktı hatta ben daha uygununu buluyordum o ucuz diyordu🤣🤣🤣

O zaman eşyalarını sen tamamla onlara da altın almak kalsın👍👍👍👍

Güzel içli köfte yapacak birisi olsa keşke benim de içli köftelerim olsa 😁
kv beceriyorsa bir dahaki gelişinde yaptır.hem pratik oluyor emziriyorsun bebiş küçük her dakika yemek yapmak zor oluyordur
İçli köfteyi çok seviyorum ama hiç yapmadım
En yakın zamanda denemek istiyorum bende
Afiyet olsun size😋
Çok teşekkürler canım

Tabiki karşı tarafın tutumu da önemli benim kayınvalidem allah tan çok düşünceli idi beraber çıktık alışverişe herşeyi gönlüme göre bıraktı hatta ben daha uygununu buluyordum o ucuz diyordu🤣🤣🤣

O zaman eşyalarını sen tamamla onlara da altın almak kalsın👍👍👍👍
Ucuzluk pahalilik acisindan degil o hediyeyi alan insana da yorum yapma hakki duscek ucuzunu alalim asla demez ama yorum yapmasini istemiyorum eski anilarim deplesir 😂😂 aynen oyle planliyorum esyalarini alayim altin almak kalsin

Back
X