Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün 76 tl migros çağırdım. İki çocukla çıkamıyorum. Sebze meyve aldım indirimi vardı. Lahana aldım küçük yollayın dedim ama kocaman yollamışlar. Yarısını yapsam iki gün yeriz. Kalan yarısını dondurucuya atsam mı acaba nasıl olur?

Eşim de 24 tl harcamış. Tatlı istiyordu canım gelirken almış.

Bugün 100 lirayı bulduk yani.
Ben de dondurucuya doğrayıp atıyorum çıkartıp hiç bekletmeden tencereye atıyorum güzel oluyor cnm

Günaydın kızlar
Kız kardeşim erzuruma atandığını söylemiştim ev bakmaya gittiler haftaya başlaması gerekiyor beğendiği evlerin kirası 1200 tl miş
Ev almaya karar verdiler kiralar böyle olunca
Bir ev bulmuşlar sıfır 120 m2 2+1 ev çok lüks ankastresine kadar herşeyi var masrafsız 5. Kat merkezi sistem 275 demişler biraz birikimleri ve arabaları var arabayı satmayı düşünmüyorlar bizimkiler ve eşinin ailesi borç verecekler kredisiz alacaklar gibi çok sevindim evlendi evi çok kötüydü eşya bile kendini göstermedi o evden çok sıkılmıştı bu ev çok güzel inşallah sorunsuz alırlar

Lahmacun içi buzluğa konur kızlar
Tabi ki kıyma buzluktan çıkmamış olacak tekrar dondurmak sağlıklı olmaz

Günaydın herkese çok geçmiş olsun 🥺 gece emzirirken Müge anlı izliyordum bir konu vardı sabahta eşim işe gidecekti oğluşu emzirdim hemen eşim traş olurken buzluktan katmer çıkartıp pişirdim saklama kabına da peynir koydum eşim götürdü . O gidince oğluşla birlikte uyuduk . Dün eşim 10 lt zeytinyağımızı getirdi Hatay’dan geldi çok beğendim 👍🏻 arkadaşın annesi kg ı 18 sen sattı bize 180 TL yolladık . Bugün sadece oğlumla ilgileneceğim aşı olacak ilk olduğu için bende biraz heyecanlı ve gerginim. Akşama buzlukta et döner var onunla İskender yaparım birde salata tamamdır . Bu arada eşim izin alıp gelecek birlikte PTT ye de gideceğiz. Ben tek gidecektim ama bebeği o pis ortama sokmak istemiyorum. Oradan da aşı yaptıracağız

Yaz için tatil aldınızmı? Biz bu yıl almayacağız eşim Ağustos gibi dönecek sonra ev bulma telaşlı taşınma telaşı oğlana okul ayarlama falan zaman olmaz stres olmayalım boşuna.Gelecegi tarih belli değil eşimin.Seneye alırız hazırlığımızı yapar gideriz.Tatil ailece çok güzel oluyor çok kaliteli zaman geçiriliyor ama bu yılda böyle olsun.

Günaydın herkese çok geçmiş olsun 🥺 gece emzirirken Müge anlı izliyordum bir konu vardı sabahta eşim işe gidecekti oğluşu emzirdim hemen eşim traş olurken buzluktan katmer çıkartıp pişirdim saklama kabına da peynir koydum eşim götürdü . O gidince oğluşla birlikte uyuduk . Dün eşim 10 lt zeytinyağımızı getirdi Hatay’dan geldi çok beğendim 👍🏻 arkadaşın annesi kg ı 18 sen sattı bize 180 TL yolladık . Bugün sadece oğlumla ilgileneceğim aşı olacak ilk olduğu için bende biraz heyecanlı ve gerginim. Akşama buzlukta et döner var onunla İskender yaparım birde salata tamamdır . Bu arada eşim izin alıp gelecek birlikte PTT ye de gideceğiz. Ben tek gidecektim ama bebeği o pis ortama sokmak istemiyorum. Oradan da aşı yaptıracağız
aşı sıkıntı vermez tuce korkma
Bizde büyük teneke zeytinyagini 350 tl aldık 2 teneke 700 e almıştık biri bitmek üzere 17 lt teneke

Bizimde bugun asi gunumuz. Ikinci cocuk olmasina ragmen bendede biraz gerginlik var.

aşı sıkıntı vermez tuce korkma
Bizde büyük teneke zeytinyagini 350 tl aldık 2 teneke 700 e almıştık biri bitmek üzere 17 lt teneke
İlk kez olacak ya ondan biraz tedirginim birde ağladığı zaman çok üzülüyorum 🥺 sağlıkla yiyelim inşallah zeyno

Back
X