Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bugün doğum günüm :)
Aslında hiç adetim değildir kim kutlamış kim kutlamamış dert etmem, herkesin kendine göre işi gücü var aklından çıkmış olabilir diye düşünürüm.

Ama eşimin ailesinden hiç kimse kutlamadı bugün, 8 tane görümcem var hepsiyle de aram iyidir, bir tanesi bile hatırlamadı :) biraz içerledim açıkçası. Ben onların hiçbir özel gününü kaçırmam Bugüne kadar onlar da öyle idi. Aile whatsap grupları var ordan devamlı iletişim halindeler( ben yokum orada) biri oraya yazar unutmayın he yarın doğum günü falan diye hepsi kutlar. Bu sene hatırlatan kişi de unutmuş heralde 😂

Doğum günün kutlu olsun
Bende hiç geçirmedim kayinaliemdekilerin

Öğretmenler gününde lafla bile kutlamadılar.
üstlük gorumceninde kimse kutlamadi bir-tek kaynın kutladii

Deyince bende deyiverdim.
Ben geçen sene ufacık bebegm varken bile aldım hediyesini ama kimse o zamanda bile kutlamadi bu sene de durumum yoktu almadım bişey dedim.

Sonra doğum gününde de almadım.
Kayimvalidem se önceden aldığı bir cuzdan verdi doğum günün kutlu olsun bile demedi düşün.
Oğlu zaten kutlamadi.

Şu saatten sonra bende kimsenin kutlamam. Evladımin ki sadece önemli.

Ne bileyim hani düz büyük pasta tabağı kadar boyutu da. Ve zam gelmiş aralıkta aramıştım 3 tl diye yaptırmamıştım. Bugün bir deneyeyim dedim tadı güzel oldu da pahalı dışarıda 42 tl ye 2 ayran ve büyük lahmacun yiyorduk zaten.
Adam göz hakkı mı aldı ne tövbe tövbe 🤣

Doğum günün kutlu olsun

Ben geçen sene ufacık bebegm varken bile aldım hediyesini ama kimse o zamanda bile kutlamadi bu sene de durumum yoktu almadım bişey dedim.

Kayimvalidem se önceden aldığı bir cuzdan verdi doğum günün kutlu olsun bile demedi düşün.
Oğlu zaten kutlamadi.

seninkiler daha da kötüymüş canım ya. İnsan senede bir gün bir özel günü hatırlamalı bence. Benimkiler bu seneye kadar hep kutlardı bir tanesi hatırlayıp diğerlerine de hatırlatırdı.

Doğum günün kutlu olsun

Oğlu zaten kutlamadi.

Keşke senin tek derdin özel günleri unutmaları filan olsa

Kızlar bugün doğum günüm :)
Aslında hiç adetim değildir kim kutlamış kim kutlamamış dert etmem, herkesin kendine göre işi gücü var aklından çıkmış olabilir diye düşünürüm.

Ama eşimin ailesinden hiç kimse kutlamadı bugün, 8 tane görümcem var hepsiyle de aram iyidir, bir tanesi bile hatırlamadı :) biraz içerledim açıkçası. Ben onların hiçbir özel gününü kaçırmam Bugüne kadar onlar da öyle idi. Aile whatsap grupları var ordan devamlı iletişim halindeler( ben yokum orada) biri oraya yazar unutmayın he yarın doğum günü falan diye hepsi kutlar. Bu sene hatırlatan kişi de unutmuş heralde 😂
Canım iyi ki dogmussuun nice güzel mutlu yaslarin olsun sevdiklerinle insallah . Gecen sene beni doğuran anam unutmustu doğum günümü 😁😁😁😁

Back
X