- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malatya
Yok ya Malatya eminim
Allah yardımcınız olsun canımHava öyle soğuk ki kızlar anlatamam doğalgaza da birşey oldu galiba eşim dedi ki kombi kapandı galiba bi bakayım diye kalktı yanıyor ama buz oldu Bi gariplik var . Yatağa girdik haber bakıyoruz offf
Geçen gün deprem olmuştu ya,@Scss94 sen Manisa’da mıydın canım?
Allah dışarıda kalanlara Yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun canım
Bizde haberlere bakıyoruz
Çok acı...
Aynen öyle oldu ne çıkabildik ne durabildik bitti dedikçe şiddeti katlandıO kadar kötü sallandık ki
Ne cıkabildik ne durabildik
Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin bu soğukta hemen çıkarılmaları gerekiyor yoksa donarak ölecekler
Kv malatyada evlerde hasar varmış
Eski bahçeli evleri vardı tek katlı oraya gitmişler doğalgaz kesilmiş az önce açılmış![]()
Buyuk Gecmis olsun allah beterinden korusun.O kadar kötü sallandık ki
Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin bu soğukta hemen çıkarılmaları gerekiyor yoksa donarak ölecekler
Eski bahçeli evleri vardı tek katlı oraya gitmişler doğalgaz kesilmiş az önce açılmış![]()
amin hayatlar pamuk ipliğine bağlıBuyuk Gecmis olsun allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasınO kadar kötü sallandık ki
aminnGeçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın![]()