Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnsallah tuce hemen geçer. Okuyorum evde acıyorum sürekli. Duadan başka bir şey gelmiyor zaten elimizden ama bu uzmanların açıklamaları beni cok korkutuyor devamı gelecek diye
Hepimiz aciz varlıklarız biliyorsun kaderimizi yaşayacağız bunu kabullenmemiz lazım bak fazla düşünme tv izleme artık kafanı başka şeylere vermeye çalış . Allah korusun üzerinde böyle panik atak kalır . Benim sütüm azalıyo hiç tv izlemedim ayrıntılı bakamıyorjm sadece dua ediyorum

Elazig merkez canim sen?
Aaa gercekten mi ben manisadayım canım evinizde kaliyosunuz değil mi allahim bidaha yasatmasin insallah uzmanlari dinledim fay kirildigi icin bi rahatlama olmustur elazigda böyle kuvvetli deprem bidaha olmaz dediler bu sefer komsu iller riske girmis deprem bölgesinde yasiyoruz hep aklimizda olmali deprem allah yardimcimiz olsun

Bende izleyince kötü oldum. Haklısın kendimi toparlamam lazım.

Günaydın
Elazığ’da 2-3 aylık evli tanıdığımız vardı evleri yıkılmış. Kendilerine birsey olmamış allahtan
Sukur cok geçmiş olsun. Benim arkadaşımın evi yeni 3 4 yıllık binaydi.baya hasar varmış deprem bi 10 saniye daha uzun sürse yerle bir olurduk diyo duvarlar hep çatlamış

Günaydın herkese hayırlı uğurlu pazarlar olsun insallahDeprem bölgesindekilerin çok çok yardımcısı olsun rabbim.Tekrari olmasın inşallah.
Ruh sağlığım iyice gitti haberlerden sırt ve bel ağrımdan da uyku uyuyamiyorum zaten ağrıdan çok fena durumdayım.
Dün kont.vardi doktor yapicak hiç bişey yok agrilara malesef dedi.
Para pul altin ev araba hepsi boş oluyor böyle zamanlarda Rabbim dert keder kaza bela göstermesin kimseye acı yaşatmasın inşallah.
Aklım fikrim oralarda tam.20.yıl önce 15 yaşındaydım bizde bu günleri yaşadık.Annem hastane personeli olduğu için hemen ise çağrıldı hastane yikildigi için çadırlar kuruldu bahçesine hastane olarak yaklaşık 1 ay çadırda çalıştılar bütün personeller doktoru haemsiresi teknisyeni memuru aileleriyle birlikte yine hastane bahçesindeki çadırlarda kaldık.Annemler gece gündüz çalıştılar.Doğumlar oldu ölümler oldu o çadır hastanede hepsine birebir şahit olduk.kar yağışı çadırların yarı boyuna kadar ulaştı.
Doktorlar bile ödün taşıyıp soba yaktılar.Bashekim yemek dağıtırdı elinde kepçe kazanın basında öyle günler geçirdik.Bu günümüze şükür rabbim tekrarını yaşatmasın insallah

Yanlız arkadaşımız geçen haziranda malatyadan lüks denecek bir binadan sıfır daire aldı . Resimlerini gördüm video filan ooo dedik eşimle şahane valla çok iyi filan . İçine kiracı oturdu adam dün video atmış tüm duvarlar çatlamış çok kötü evin durumu

Günaydın kızlar nasilsiniz yoğunluktan yazamadım yorumları okuyamadım da, henüz
Herkes çok iyidir inş, hepimize geçmiş olsun
Yaralarımız çabuk sarılsın inş
Yeni bir ev alıyorum, telaşı var, yapım aşamasında bitmek üzere, kiraya vereceğim. Onun hazırlığı var, Kızım burda onun telaşı da güzel,
Bebisler büyüyor mu

Aa ne tarafta acaba ev. Hangi ilçede. Bizim apartmanda ki evlerde az az çatlaklar var. Aşırı degil ama Kekse bilir kişi çağırsalar da bi kontrol edilse Yinede. İnsaat mühendisi varmış o sıkıntı olacak çatlaklar degil demiş

Valla hiç bilmiyorum ki ama ev şahaneydi bizim evde de 2 yerde çatlak olmuş

Valla hiç bilmiyorum ki ama ev şahaneydi bizim evde de 2 yerde çatlak olmuş
Bizim evin az ilerisinde eski bir mahalle var 20-30 senelik evler. Diyorum o evlere birsey olmadı bizimkilere de olmaz insallah diye kendimi yatıştırmaya çalışıyorum. Eski yeni rabbim herkesi korusun.
Sizin ev kaç senelik tuce

Canım ağrıların için magnezyum içebilirsin rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…