Bugün ne aldin kaç tl harcadin

4

Hayırlı uğurlu olsun canim.
Kaça alıcaksın. Detayları müsait olunca yazar misin

Ben küçükken büyük İstanbul depremi olmuştu.agustos 1999.
Yurdun büyük bir bölümünü etkilemişti.Hava gün batımında kıpkırmızı olunca deprem olacak filan diye konuşurduk çocuklar arasında öyle.
Nerde çıktı kimden duyduk bilmiyorum.
Deprem günü arkadaşım gün batımı resmi yüklemiş durumuna. Etraf kıpkırmızı.
Birkaç sehirde de aynı görüntüden resimler atmislardi.
Aklıma deprem geldi çocukluğum geldi.
Akşamında da malesef Elazığ ve birçok şehir sallandi

kv evide bir yıllık lüks daire 190 m2 310 bine aldılar
Catlaklar var binanın girişinde sıkıntı varmış

kv evide bir yıllık lüks daire 190 m2 310 bine aldılar
Catlaklar var binanın girişinde sıkıntı varmış
Aynen bunlarda öyle bir rakama aldılar almak için baya çabaladılar evin üzerinde ipotek filan. Varmış haberleri olmadı filan ay ne uğraşmışlardı

ailem üsküdarda yasıyor
Ben 6. Sınıf öğrencisiydim yaz tatiliydi çok iyi hatırlıyorum biz abimle malatyaya gitmiştik gezmeye dedemleri ziyarete 99 depremini hissetmedik elazığ depremi gördüğüm en büyük depremdi dün uzman riskli bölgeleri saydı yaşadığımız ilçeyide söyledi fay burdan geçiyor psikolojımiz 0
Eşime diyorum iç anadoluya gidelim oralar deprem riski en az olan yerler
Bu yerlrşimlerin boşaltılması gerekiyor dedi adam resmen

Hangi şehirler var listede

Nereler risklI bölgeler

Kahvaltıya gözleme yaptım kahvaltıyı kaldırıp bulaşık makinası çalıştırdım. Geldim abi bebeği emzirdim yatakta yattık o uyudu eşime dedim ki bak dokunma hiç uyanmasın. Ben öyle dememişim gibi uyandırdı çocuğu balkon yıkıyordum cama vuruyor kucağında bebek mutfağa süpürge tutacaktım kimyon rezene demledim içemedim daha yine emziriyorum

Benimki de uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…