Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Neyse arabadan biraz gelir.
Üçe beşe bakmicaksiniz artık.
Yani 10yil ciddi bir süre .
Ev sahibi olursunuz.
Ayrıca anladığım kadarıyla ömürlük kalmak istiyorsun orda.
Olmadı eşin gider doğuya birkaç yıl sonra döner
evet canım insallah belki 10 yil sonra ikinci sark görevi kalkar belli mi olur 😁

Benim size tavsiyem 700 luk maasinizi hesaplamadan bütçe yapmissiniz onuda ekleyerek 10 yıl değil 8 yıl yapın inanın 2 yılda o kadar faiz indirimi olacak ki. İlk yıl biraz zor olur ama inanın daha karlı çıkarsınız
bankayla konustuk odemeleri istediginiz gibi cogaltabilirmisiz kademeli olarak arttirirsiniz dedi canım böyle bi baslayalim durumumuza bi bakicaz

Scss94 Scss94 canım çok iyi düşünmüşsünüz inşallah kendinize göre bir ev bulursunuz. Kredi hariç 3bin tl ile geçinilir , ilk yıllarda biraz zorlansanız da maaş zammı ile sonraki senelerde biraz daha rahat olursunuz

Ben de kiracıyım, kiraya verilen para bana çöpe atılmış gibi geliyor, evet çok şükür başımızın üstünde bir çatı var barınıyoruz ama onu verene kadar kendi evinin borcunu ödemek çok daha mantıklı. Sonuçta senin olan birşeye para ödemiş olacaksın.

Scss94 Scss94 canım çok iyi düşünmüşsünüz inşallah kendinize göre bir ev bulursunuz. Kredi hariç 3bin tl ile geçinilir , ilk yıllarda biraz zorlansanız da maaş zammı ile sonraki senelerde biraz daha rahat olursunuz

Ben de kiracıyım, kiraya verilen para bana çöpe atılmış gibi geliyor, evet çok şükür başımızın üstünde bir çatı var barınıyoruz ama onu verene kadar kendi evinin borcunu ödemek çok daha mantıklı. Sonuçta senin olan birşeye para ödemiş olacaksın.
sagol canım insallah olur bakalim insallah sizinde olur bizimde olursa tabi 😁

Kızlar bugün burda deprem oluyo 2 defadır
Çok şiddetli değil ama korkuyorum
Bizde Malatya Manisa yazdık tercihlere hep deprem oluyor korkuyorum artık.Haberlerde okudum Malatya’da 7şiddetinde bekleniyormuş Allah korusun panik oluyorum artık en küçük sarsıntıda

Bizde Malatya Manisa yazdık tercihlere hep deprem oluyor korkuyorum artık.Haberlerde okudum Malatya’da 7şiddetinde bekleniyormuş Allah korusun panik oluyorum artık en küçük sarsıntıda
Her yerden fay hattı geçiyo ve bu aralar bütün fay hatları çok aktif gibi allah hayırlara çıkarsın

Depremi hisseden herkese gecmis olsun.umarım kimse zarar görmemiştir. Migrosta bulasik deterjanlari ve sampuanlar indirimde ben aldım bı kaç tane fiyatlar iyiydi

Eşimin uzun zamandır beli ağrıyordu geçer diye bekledi ama geçmedi artık yürümesini engelleyecek duruma geldi malesef. Bugün sabah doktora gitti

90 tl muayene
90 tl mr
63 tl ağrı kesici ilaç
Ve yol parası ne kadar verdi bilmiyorum

sonuçlar birkaç gün sonra çıkıyormuş bakalım ne diyecek doktor ben fıtık olduğundan şüpheleniyorum

akşam yemeği buzluktan fasulye, bulgur pilavı, salata, ayran

Bugünümüze şükür

depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun

Back
X