- Konu Sahibi pure hazel
- #52.701
Geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun
Sağolun kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun
Birşeyler almamak için kendimi zor tutuyorum.Kızlar trendyolda e bebek mağaza açmış çok güzel ürünler var abi bebeğin bedeni nasıl ilerler bilemediğimden alamıyorum şuan
Çok iyi bie miktar.Hangi şehir acaba?Üst katını eşyalı 1000tl ye tutmuş yerlesiyordu bekar bir astsubay
Bende püre yaaaaBirşeyler almamak için kendimi zor tutuyorum.Bende nasıl ilerler kestiremiyorum
HatayÇok iyi bie miktar.Hangi şehir acaba?
Kredi cektini mi
Yok çekmedim, biraz borçlandım ,alacaklarımı toparladım, ziynet bozdurdum, hesabımda 30gr altın güzel kâr getirmişti, toparladım hepsiniKredi cektini mi
Tekrar hayırlı olsun iyi bir kiracı bulusunuz inşallahYok çekmedim, biraz borçlandım
Inşallah canım, teşekkür ederim,Tekrar hayırlı olsun iyi bir kiracı bulusunuz inşallah
Bizde bakmıştık yazın ticari işletme geçiyormuş tapuda o yüzden vazgeçmiştik sizinki normal daire olarak mı geçiyor bizde Ankarada baktık genelde bekar çalışanlar öğrenciler kiralıyor çokta güzeldi eşyalıya bakmıştık yeni evli bir çift bile idare edebilecek büyüklükteydi tam metrekaresi hatırlamıyorumdaYok çekmedim, biraz borçlandım ,alacaklarımı toparladım, ziynet bozdurdum, hesabımda 30gr altın güzel kâr getirmişti, toparladım hepsini
Sen epey etkilendin bence canım. Hepimiz endişeliyiz aslında.Bu olanlar beni korkutuyor çok mu karamsarım bu günlerde bilmiyorum bütün dünya kötüye gidiyor sanki
Hayırlı olsun :)Yok çekmedim, biraz borçlandım ,alacaklarımı toparladım, ziynet bozdurdum, hesabımda 30gr altın güzel kâr getirmişti, toparladım hepsini
Teşekkür ederim canım haklısın çok kafama taktım sürekli netten haberlere bakıyorum tvden açmıyorum kızım etkilenmesin diyeSen epey etkilendin bence canım. Hepimiz endişeliyiz aslında.
Başka şeyler düşünmeye çalış.cok takma lütfen