Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah sabah bi çay demleseydin ya yada ıhlamur 🤣 miden delinecek
Bizde kolay kolay çay içilmez canım sevmiyorum eşim de sevmez kızım haftanın 1 günü kahvaltı yapıyor evde o zaman demlerim çayı ya da misafir gelince ancak kahvaltıda kola meyvesuyu filan içiyoruz😱

Günaydınlar

Misafirimiz geldi sehir dışından onu almaya gitti esim 50tl taksi ucreti

Gözümüzü harcamayla actik. Bir de pazara cikicam bugün

Yemege mercimek corbasi bezelye pirinc pilavi salata var. Belki ayran da yaparim yanina

Aksama cay cekirdek cerez var tatli olarak da cilek soslu muhallebi yapmayi dusunuyorum. Cilekler yazin buzluga attiklarimdan:kk77:

Bizim hep öyle Canım 5 dk uyuyor anında uyanıyor .uyuduğunu görünce koşa koşa tuvalete gidiyorum desem . Hele varya eşim nöbetçiyse psikolojik olarak bitiriyorum bazen . Senin bebiş elini emiyor mu elleri buz gibi olmaya başladı 🥺 tüm yumruğunu ağzına girdirmeye çalışıyor kusuyor sonra . Az önce emziği bıraktı emzik tutucuyu ağzına girdiriyor. Geceleri ne durumdasınız . Emzirip uyutuyorum yatağına yatırıyorum. 5 dk sonra uyanıp bizim yatağa gelene kadar mırıl mırıl zorla geliyor yatağa sonra uyuyor
Ay çok tatlı yaa :) sen anlatınca sevesim geliyor ne tatlıdır şimdi.Senin için zordur ama tama bri afacan senin oğlan maşallah

Çok haklısın canım bu yaştan sonra çaya alışmak biraz zor gelecek😥
Ben hamile kalmadan nescafeyi sade filtre kahve gibi içiyodum ve içmeyince basım agrıyordu kahvaltudan önce birde gastrit var.hamile kalınca nasıl degişyi hersey her yediğimi 100kere arastırıyorum iste yeterki olmuyor haftada 1 nefsim kırılsın diye içiyorum şimdi

Ben hamile kalmadan nescafeyi sade filtre kahve gibi içiyodum ve içmeyince basım agrıyordu kahvaltudan önce birde gastrit var.hamile kalınca nasıl degişyi hersey her yediğimi 100kere arastırıyorum iste yeterki olmuyor haftada 1 nefsim kırılsın diye içiyorum şimdi
Kız nescafe olayını hiç yazmıyorum hergün 2 tane içerim sade bi de Türk kahvesi... hamile olunca iş başka oluyor tabiki ama benimde sağlıklı beslenme adına düzeltmem gerekiyor

Kız nescafe olayını hiç yazmıyorum hergün 2 tane içerim sade bi de Türk kahvesi... hamile olunca iş başka oluyor tabiki ama benimde sağlıklı beslenme adına düzeltmem gerekiyor
Sende kızçelerini düşün onlar seni rol model alıyor yeme desen bile çok etkili olmaz sonrasında

Ay çok tatlı yaa :) sen anlatınca sevesim geliyor ne tatlıdır şimdi.Senin için zordur ama tama bri afacan senin oğlan maşallah
Hahaha çok komik ya görmen lazım 🤣🤣🤣 ferdi tayfurun kızı babasının şarkılarını söylemiş bir albüm çıkarmış tesadüf o şarkıya bakarken abi bebek çok sevdi giydirirken filan onu dinliyoruz gülüyor şarkıya 🤣🤣🤣🤣

Back
X