- Konu Sahibi pure hazel
- #53.661
sağol canım aminn insallah daha güzelleri sizin olsunCanım hayırlı olsun
Darısı bize olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım aminn insallah daha güzelleri sizin olsunCanım hayırlı olsun
Darısı bize olsun![]()
Canım benim hayırlı olsun çok sevindimsağol canım aminn insallah daha güzelleri sizin olsun![]()
çok sağol canımCanım benim hayırlı olsun çok sevindim![]()
Hayırlı olsun cnm Allah ödene kolaylığı versinsağol canım aminn insallah daha güzelleri sizin olsun![]()
Hayırlı olsun canim şimdidensağol canım aminn insallah daha güzelleri sizin olsun![]()
Hayırlı olsun canim şimdiden![]()
sağolun kizlar amin insallahHayırlı olsun cnm Allah ödene kolaylığı versin
Hayırlı olsun canımçok sağol canımkredi onaylanir insallah hevesimiz kursagimizda kalmaz
![]()
cok sağol canım . kac kilosun sen canımGünaydın
Mutlu pazarlar
Scss94 hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin kardeşinin iyi olmasına da çok sevindim
Kahvaltı ettik ekmek azdı krep yaptım seviyor çocuklar
Aksamada buzluktan bamya pilav salata düşünüyorum kakao keki çok sevdi minigim
Bugunde kalıpta meyveli kek yapasım var
Yapıyorum ben bakıyorum onlar yiyor kilo vermem lazim![]()
Eşim geçen gün kızın kolunu isirmisGünaydınkanamam bitmişti şimdi de regl oldum . Doktora kontrole de gitmedim en son 15 günlükken filan gitmiştim dikişlerim için . Hiç gitmek istemiyorum doktorum da gitti başka şehre aman gitmeyeceğim. Eşim ekmek aldı ben kahvaltı hazırladım oda menemen yaptı yedik masayı kaldırdım spor yapacağım göbekten kurulmam lazım
eşim abi bebeği sert seviyordu hep bende yavaş ol o daha bebek filan uyarıyordum . Sabah yine aynı şeyi yaptı bende bu sefer istemeden başka şekilde uyardım konuşmuyoruz konuşmakta istemiyorum zaten
oğlum için herşeyi yapabileceğimi bugün hissettim. Kendime bi rezene demledim akşama da ne yenirse hiç ilgilenmiyorum
![]()
Benim ki de alışsın diyorEşim geçen gün kızın kolunu isirmis
Çok tatlı diyor birde