- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.981
canim kredimiz onaylandiDün harcamasız geçti bugünde öyle olur
Akşam için ne yemek yapsam bir türlü karar veremedimdiyette olduğum için hafif şeyler yapmak istiyorum ama aklım hep hamur işlerinde.Yiyemedigim için yapıp yapıp buzluga atmak istiyorum sürekli
Scss94 krediniz belli oldu mu canım
Hayırlı olsun canımkredi onaylandi kizlar aliyoruz evimizi insallah bin lira kapora vermistik zaten hala inanamiyorum insallah olur
çok sevındım hayırlı olsunkredi onaylandi kizlar aliyoruz evimizi insallah bin lira kapora vermistik zaten hala inanamiyorum insallah olur
Ay ne güzel bir haber tebrik ediyorumkredi onaylandi kizlar aliyoruz evimizi insallah bin lira kapora vermistik zaten hala inanamiyorum insallah olur
Hayırlı olsun canımsağol canım
sağol canım olmayan herkesin olsun insallahhHayırlı olsun canım
İnşallah canımsağol canım olmayan herkesin olsun insallahh
Hayırlı olsun cnmcanim kredimiz onaylandi
Ev sahibim göçmen bozası ve ayva kompostosu yoğunluk güzel süt yapıyor dedi deneseneDoyuyor onda sorun yok artık o çok emme işi de bitti
Güle güle kullan hep bereketli olsun inş yaşantılarıGunaydin herkese
Dün yine sıfır harcama
Ama bugün malesef harcama olucak eşime sevgiler günü hediyesi alacağım çünkü ben beklemedigim halde o bana almis,oğluma söyler herşeyi eşim annene supriz yapicam demiş, anne babam sana kolye almış ve cumartesi günüde küçük tv gelecekmiş dedi birde babama çaktırma dediMutfağa küçük bir tv istiyordum hatta geçen dediki bebek olacak mutfakta çok vakit geciremzsin şimdilik dursun demisti bende iyi madem duruma göre bakarız sonra demiştim ama almış
Bana diyorki oğlum akşam sen beni servisten al ikimiz avm ye gidelim babama hediye alırız diyor
Aslında eşim sevgililer gününde genelde hiç bişey almazdı yemek yerdik veya çiçek alırdı genelde.Hatta geçen sene hiç ama hiç bişey almamıştı sakinim.Minnak bebek oğlumun bereketi oldu galiba
Büyük oğluma hamileykende sevgililer gününde yüzük almıştı ozamandan beri böyle bi hediye alışverişi olmamıştı.Hatta biz sevgilimiyiz der durur.
Ev almışınız hayırla huzurla oturun inşcocuk aksiyon seviyo demek yapacak bisi yok benim yegenim ayni kizin gibi canim hep biseylerin tepesinde valla
Ayyyyyyy kendim almış gibi sevindim darısı bize inşallahhhhkredi onaylandi kizlar aliyoruz evimizi insallah bin lira kapora vermistik zaten hala inanamiyorum insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?