Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kilosu normal gibi tuce
2 aylık olmamış daha 600 gr altına düşmemesini istiyor doktorlar 1 kiloda alırsada gayet normal
Gece uyanma işine ne diyorsun zeyno bi arkadaşla konuşuyordum az evvel uyandırma zorla diyor ama böyle de o geceki yağlı sütü az almış oluyor içim hiç rahat değil bu durumda doktora soracağım

Gece uyanma işine ne diyorsun zeyno bi arkadaşla konuşuyordum az evvel uyandırma zorla diyor ama böyle de o geceki yağlı sütü az almış oluyor içim hiç rahat değil bu durumda doktora soracağım
alıp gögsüne koysan emer bence uyanmaz bir dene çok küçük çünkü ben gece beslenmesi taraftarıyım

Günaydın kızlar

Dün yol, kahve pogaca, öğlen yemegi ve tiyatroda su toplam 50 tl harcadim.
Arkadasim yemegi odedim ben tiyatro biletlerini araliktan almistim.

Bugun 7 yol, 23 tl 1 kahve ve 2 sandviç, akşam manga gidicez 50ser tl vericek herkes. Kesin ekstra bisiy cikar. Öglen yemegini de katarsak 100 tlye kapatirim bugunu insallah

Gunaydin herkese
Dün yine sıfır harcama
Ama bugün malesef harcama olucak eşime sevgiler günü hediyesi alacağım çünkü ben beklemedigim halde o bana almis,oğluma söyler herşeyi eşim annene supriz yapicam demiş, anne babam sana kolye almış ve cumartesi günüde küçük tv gelecekmiş dedi birde babama çaktırma dediMutfağa küçük bir tv istiyordum hatta geçen dediki bebek olacak mutfakta çok vakit geciremzsin şimdilik dursun demisti bende iyi madem duruma göre bakarız sonra demiştim ama almış
Bana diyorki oğlum akşam sen beni servisten al ikimiz avm ye gidelim babama hediye alırız diyor
Aslında eşim sevgililer gününde genelde hiç bişey almazdı yemek yerdik veya çiçek alırdı genelde.Hatta geçen sene hiç ama hiç bişey almamıştı sakinim.Minnak bebek oğlumun bereketi oldu galiba
Büyük oğluma hamileykende sevgililer gününde yüzük almıştı ozamandan beri böyle bi hediye alışverişi olmamıştı.Hatta biz sevgilimiyiz der durur.

Bikac gün sonra 7.aya giriyoruz insallah
Bebek oğluma şampuan yağ,pişik kremi almam lazım.
Kapı süsü ve hediyelik sipariş edeceğim tabi modele kar verebilirsemizne cikincada çikolata siparişi veririm o da öyle halolur.
Görümcem de beşik sipariş verecekti yurt dışına falan gitti araya kaynadı bende soramam ne oldu sipariş işi diye.
Biraz panik başladı çünkü büyük oğlumda 7.aydan itibaren şancı çıkıyordu nst de ve 37 haftalıkken alındı onun için yetiştiremezsem diye bi heyecana kapıldım.
Evde de düzen değişikliği yapmamız lazım yatak odasından çıkması gereken ayak ucu komodini ve uzun bir etejer falan var.
Bel ağrılarım ve aşağıya doğru baskılar başladı bu hafta onun içinde ayrıca tedirginim.

Merhaba Tuğçe, benim bebeğim de 4 aylık ve bu 4 aylık tecrübemden edindiğim,benim kızı kendim uyandirdigim zaman asla istekli emmiyor.İlk ay alarm kurarak beslenmesini yaptım,1200 gram almıştı.Saglik ocağından da bana artık kendin uyandırma acıkınca uyanir dendi.İkinci ay ve sonrasında uyandırmamaya başladım.Once aralıksız 2 saat uyudu sonra 3,sonra 4 şeklinde ilerledi.Ben kendim uyandırmak isteyince ağzını açmadı Kilo alımında hiç sıkıntı olmadı,2700 doğmuştu şuan 7 üstünde.Dedigin gibi bizimki de gündüz uyumuyor,onu bırakmak bir an olsun mümkün değil ve emzikte almıyor.Geceleri de kendi böyle rahat ediyor demek ki diyorum.Bence sağlık ocağında sana da aynı şey söylenir.
Ve nasıl alistiysa öyle gidiyor emin ol..Görümcem bebeğini sürekli uyandırıp besleyerek büyüttü şuan 10 aylık ve hala saat başı uyaniyorlar.Anne için çok zor..

Merhaba maşallah ya kocaman olmuş bebiş ikinci ay kaç gram aldı acaba biraz önce tarttım bebeği 4900 çıktı kontrole 10 gün var . Manyak manyak takıntılarım var bebenin üzerinde de yapmaya başladım bu takıntılarımı bıktım kendimden. Dün gece 01:30 da emzirdim uyuduk 03:30 saat kurmuştum kapatmışım 04:30 da kalktı emzirdim uyuduk 07:00 de kalktık . Kendimi kötü hissediyorum bakamıyorum sanki

Hiç bakamıyorum diye düşünme.Surekli okuyorum bu sayfayı.Hem bebeğe hem evine çok güzel yetiyorsun Senin gibi olabilsem keşke hatta..kendiliğinden üç saat sonra kalkmış yani dimi? düzenini kendi belirliyor bir şekilde.ve artık doyup doymadigini anlayabiliyor,sarılık konusu tamamen kapandığı için de acıkınca uyanıyor o üç saat dört saatte olur korkma sakin.çünkü
gündüz uykuları yok ve beslenmek kadar uyku da önemli gelişimlerinde.ikinci ay 1600 aldı ama farklı hiçbir şey yapmadım ben.kendi haline bıraktım ama gündüz daha kısa aralıklarla emzirdim.agladikca emdi aslında.emzik tutmayınca susturucu olarak kullandım haftalık 200-250 gram normal diye biliyorum ilk zamanları için.ve büyüdükçe bu gramlar daha da azalıyor.abi bebeğin 5 olmuş bile yani 10 güne daha da artar

Valla bak bende evde sürekli koşuyorum yürümek yok hiç . Bende sürekli emziriyorum 1 saatte bir emzik tuttu aslında ama ten tene temas istiyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…