Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.

Çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin.
sabrın sonu selamettir inşallah bugünleri de atlatıp ailenizle güzelce yaşayacaksınız

çocuğa çok hissettirmemek lazım huzursuzluğu ama malesef hissediyorlar benim 2 yaşındaki oğlum bile evde huzursuzluk olunca hissediyor... bugünler de geçecek inşallah içinizi ferah tutun dualarımda olacaksınız

Kiş aylarında cocuklu ailelerin uğrak yeri andera bebis biraz büyüsün ne kadar sıkıcı bir şehir de yaşadığımızı daha çok hissedeceksin.

Kiş aylarında cocuklu ailelerin uğrak yeri andera bebis biraz büyüsün ne kadar sıkıcı bir şehir de yaşadığımızı daha çok hissedeceksin.
Aman ben zaten biliyorum yaaa 3 mağaza var gezmek 15 dk bile sürmüyor alışveriş yapacağım bir mağaza bile yoktu da bi koton açıldı . Siirt park açılacak oraya hangi mağazalar gelir acaba diyorum . Devlet hastanesinin karşısına Migros geliyormuş ne saçma

Yine aüni şeyler olur önceden orası alışveriş merkeziyken mado lcw adidas mavi vardı pek bişey yoktu yani.benim eve yakın gidiyorduk ben burdan çorap dahi almıyorum desem abartı olmaz her şeyi yazın toptan alıyorum

Aynı ben bende hiç birşey alamıyorum

Canim ya cok uzuldum icinde bulundugunuz duruma. Insallah hersey gonlunuzce olur.

Günaydın hanımlar.Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Allah yardımcın olsun canmseni tam anlamasamda az çok babasizligi yani oğluşunu anlıyorum bende babasız büyüdüm hiç görmedim bebekken vefaat etmiş babam.Hep derim evlatlarim inşallah babasız büyümesin
Acaba bir iki gün oğlunla ve annenle yakın bir yerlere falan mi gitseniz oğlun için.kafaniz dagilir enazindan bu aralar sende yanlız kalma anneni çağır biraz sizinle kalsın evde bi ses bi nefes her zaman iyidir.oglunda anane olunca onla falan oynar belki daha az boşluğa düşer.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor oğlan 1 hafta akşamları babasını evde görmüyor ve suratı nasıl asil nasıl mutsuz anlatamam.2 gündür eşim evde akşamları oğlanın nesi yerinde annem bile dediki bunun derdi babası.bize bir haftafir tosurdadi(surat asti) şimdi keyiften dört köşe diyor.

Günaydın şekerlerim yarın ki gün haftaya ya ertelendi arkadaşımın oğlu 2. Kere ateşlenmiş bi atlatamadı yazık yavrum. 200 TL gün parasını eft geçtim durmasının anlamı yoktu . Bugün sadece ekmek alırız inşallah ya . Akşama ezogelin çorbası , tavuk ızgara , sebzeli şehriye pilavı yapacağım tatlı var. Sabah birkaç parça ütü yaptım kaldırdım . Kahvaltı yapıp ilaçlarımı aldım . Evi süpürüp sileceğim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…