- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.201
Dualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
Kiş aylarında cocuklu ailelerin uğrak yeri anderaMerhaba yemekten sonra İlk kez avm ye gittik hava çok güzeldi bugüneşimle bebek arabası ittirdik sırayla herkes hevesini aldı görmemiş gibiyzi oğluma kotondan hediye gelmişti 90 TL miş gidip onu verdik yerine 5 parça aldım üzerine 5 TL ekledim 12-18 ay hepsi güzel bir alışveriş oldu valla . Eşimin eski ev arkadaşı aradı izne gelmiş ve nisanda evlenecek bize gelmek istedi hemen eve geçtik çay koyduk tatlı yapmıştım yedik içtik bebeği uyuttum
Aman ben zaten biliyorum yaaa 3 mağaza var gezmek 15 dk bile sürmüyorKiş aylarında cocuklu ailelerin uğrak yeri anderabebis biraz büyüsün ne kadar sıkıcı bir şehir de yaşadığımızı daha çok hissedeceksin.
Yine aüni şeyler olur önceden orası alışveriş merkeziyken mado lcw adidas mavi vardı pek bişey yoktu yani.benim eve yakın gidiyorduk ben burdan çorap dahi almıyorum desem abartı olmaz her şeyi yazın toptan alıyorumAman ben zaten biliyorum yaaa 3 mağaza var gezmek 15 dk bile sürmüyoralışveriş yapacağım bir mağaza bile yoktu da bi koton açıldı . Siirt park açılacak oraya hangi mağazalar gelir acaba diyorum . Devlet hastanesinin karşısına Migros geliyormuş ne saçma
Aynı ben bende hiç birşey alamıyorumYine aüni şeyler olur önceden orası alışveriş merkeziyken mado lcw adidas mavi vardı pek bişey yoktu yani.benim eve yakın gidiyorduk ben burdan çorap dahi almıyorum desem abartı olmaz her şeyi yazın toptan alıyorum
Canim ya cok uzuldum icinde bulundugunuz duruma. Insallah hersey gonlunuzce olur.Şu sıralar dalgınım arabayı ileri vites yerine geriye almışım duvara çarptım yeni boyanan yer yine göçtü boya catladıEşimede üzülüyorum çok zor sartlarda şuna hep bir sorun çıkıyor oda bunalımda moralsiz hep.Allahım sen gönlümüze göre bir tayin yeri nasip et yarabbim ailece huzur içinde sağlıkla yaşayalım çok birsey istemiyorum.Ögretmeni yazmıs oğlanın sabah ağlamış etkinlik yaparkende hep kopuktu bugün evde bir sorunmu var demiş.Kac gündür babasını soruyor anlayacağınız ailece bitmiş bir haldeyiz.Cok zorlanıyoruz çok dipteyiz çok moralsiziz.
Seni sadece buradan tanıyorum ama inanılmaz üzülüyorum kıyamıyorum sizeDualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
Çok üzülüyorum mesajlarınaDualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
İyi geceler yazmışım, sabah olucak nerdeyseİyi geceler kızlar
Uykum kaçtı, bulamıyorum.
Bebiş emziriyorum bende ayaktayimİyi geceler yazmışım, sabah olucak nerdeyse
çok üzüldüm Rabbim feraha cıkarsınDualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
Allah yardımcınız olsun en kısa sürede herşey düzelir inşDualarınızda bizede yer verin elden birsey gelmiyor zamana bırakıyoruz ama çok kötüyüm.
Allah yardımcın olsun canmGünaydın hanımlar.Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?