- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.181
Geçen hafta denedim püre kimyon attım tabağıma .gaz olmadı birde her sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra rezene demleyip içine de kimyon atıyorum oda çok işe yarıyor . Kuru fasülye ye daha cesaret edemedimNohut gaz yapmasin
Benimki artık çıkarabiliyor büyüdü. Seninki küçük diye endişelendim.Geçen hafta denedim püre kimyon attım tabağıma .gaz olmadı birde her sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra rezene demleyip içine de kimyon atıyorum oda çok işe yarıyor . Kuru fasülye ye daha cesaret edemedim
Ben yaptım yedim onda da birşey olmadı ama benimki gazlı bebek değil püre ya seninki gazlı zor olur sanaBenimki artık çıkarabiliyor büyüdü. Seninki küçük diye endişelendim.
Bezelye yapmak istiyorum bende
Sıfır harcamalar bana da uğrasa keşkeGünaydın.
Dün doktor işimi hallettikten sonra büyük kızı kuaföre götürdüm. Azıcık saçını kestirdim ucundan. Güçlensin diye. Kendim de kaşlarımı aldırdım. 40 tl harcadım. Dün gece kayınvalidede kaldık. Bu akşam yemekten sonra eve döneceğiz. Bugünü de sıfır masrafla kapatırız :)
Sıfır harcamalar bana da uğrasa keşke
Ayyy tuce güldürdün beni yaMerhaba yemekten sonra İlk kez avm ye gittik hava çok güzeldi bugüneşimle bebek arabası ittirdik sırayla herkes hevesini aldı görmemiş gibiyzi oğluma kotondan hediye gelmişti 90 TL miş gidip onu verdik yerine 5 parça aldım üzerine 5 TL ekledim 12-18 ay hepsi güzel bir alışveriş oldu valla . Eşimin eski ev arkadaşı aradı izne gelmiş ve nisanda evlenecek bize gelmek istedi hemen eve geçtik çay koyduk tatlı yapmıştım yedik içtik bebeği uyuttum
Abi bebek şimdiye kadar evde bebek arabasında gezdiAyyy tuce güldürdün beni ya
Benim kız hiç sevmezdi bebek arabasını en fazla yarım saat durmuştur içinde sonrada çalındı zaten binmiyor diye birdaha almadık
Hala özenirim bebek arabasında gezen çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?