Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah kalkıp kahvalti edip hemen ciktik 10 buçukta ortopedi randevum vardı devlete gittik 2 ayı geçti düşmüş tüm normalde çok olmuyo ama ayakta çok ddurunca fln agri çekilme oluyo bacagimda kalcamda bakti hareket yaptırdı kırık vs.yok ddi kas ağrısı ezilmis ddi kas gevşetici ve ağrı kesici merhem verdi eczaneye gidip aldim 29 verdim muayene çıktı ilaçla burger e gittik yol üstünde kahve tatli aldim 7 oraya milyoncudan salata kasesi kasikli fln 7 oraya verdim markete girdim tavuk havuç süt oglus a kakaolu süt düş jeli indirimdeydi dermokil az az vardı evde uygunken aldim 6 küsürdü 27 verdim markettede pamuk seker istedi 2 ona verdim 75 civarı harcadim

O kadar kötüyüm ki ne diyeceğimi bilemiyor allah büyük sabırlar versin o ana babalara tüm askerlerimizi korusun
Dün niyetliydim halsiz hissettim 10 gibi yattım döndüm döndüm uyuyamadım bir ara dalar gibi oldum sanki elimden bir cam kavanoz yere düştü gibi hissettim sıçradım korktum uyandım ailem geldi aklıma birşey mi oldu diye düşündüm geri yattım sabah haberleri gördüm çok kötü oldum bin beter olsun sebep olanlar 😢😢😢😢😢

Gelir gelmez oglani yikadim herseyimizi makineye attim bir makine camasir yikandi astim temizledim Namaz kıldım yatagi topladim odayı havalandırdım mutfagi bırakıp gitmiştim kahvalti bulasigini topladim bir makinede onu actim ocagi cifledim dün unutmuşum gece 😝 az dinlenip tesbihimi cekcem sonra kalkıp tencerede kendi suyunda baharatliyip patates tavuk koycam yanina makarna salata yeter

Yok canım annem akşam konuşmuş en son çok kısa konusamamis kapatmış. Bugun hiç ulaşamadık kapali.
Rabbim korusun inşallah sesini duyarsiniz hayirlisiyla🤲🤲
Mekanlari cennet olsun Allah sabir versin ailelerine.
Ne kadar acı ki, hergun gelen sehit haberlerine duyarsizlastik iyice.
Ancak sayi 2li rakamlara ulaşınca herkes "birsey yapilmali'yi" düşünüyor.. Ama tek bir şehit de olsa bir annenin, eşin, evladin cigeri yaniyor unutuyoruz 😕
Daha fazla şehit vermeyelim insallah.
Her zaman diyoruz ama INSALLAAHHH BU SON OLSUN..

Ancak sayi 2li rakamlara ulaşınca herkes "birsey yapilmali'yi" düşünüyor.. Ama tek bir şehit de olsa bir annenin, eşin, evladin cigeri yaniyor unutuyoruz 😕
çok haklısın iki vah tüh diyip devam ediyoruz yas bile tutmuyoruz iyice duyarsızlaştık kendi adıma söylüyorum.

Amin insaallah allah razı olsun rabbim korusun bütün askerlerimizi polislerimizi

Back
X