- Konu Sahibi pure hazel
- #54.741
Allah'ım sabır versin ailelerine şehitlerimizin insallah artık bitsin son olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın acil şifalar diliyorum anneneAnnem çıktı ameliyattan iyi geçmiş şükür![]()
Biliyonsen haber aldıgınızda bizide haberdar edin lütfen
Allah yardmcısı olsun bütün askerlerimizin
Amin insaallahsağlıklı olsunda haberi gelir inşallah en kısa zamanda
Geçmiş olsun canım.Annem çıktı ameliyattan iyi geçmiş şükür
Biliyonsen haber aldıgınızda bizide haberdar edin lütfen
Allah yardmcısı olsun bütün askerlerimizin
Yok canım annem akşam konuşmuş en son çok kısa konusamamis kapatmış. Bugun hiç ulaşamadık kapali.Biliyonsen haber var mı
Rabbim korusun inşallah sesini duyarsiniz hayirlisiylaYok canım annem akşam konuşmuş en son çok kısa konusamamis kapatmış. Bugun hiç ulaşamadık kapali.
çok haklısın iki vah tüh diyip devam ediyoruz yas bile tutmuyoruz iyice duyarsızlaştık kendi adıma söylüyorum.Rabbim korusun inşallah sesini duyarsiniz hayirlisiyla
Mekanlari cennet olsun Allah sabir versin ailelerine.
Ne kadar acı ki, hergun gelen sehit haberlerine duyarsizlastik iyice.
Ancak sayi 2li rakamlara ulaşınca herkes "birsey yapilmali'yi" düşünüyor.. Ama tek bir şehit de olsa bir annenin, eşin, evladin cigeri yaniyor unutuyoruz
Daha fazla şehit vermeyelim insallah.
Her zaman diyoruz ama INSALLAAHHH BU SON OLSUN..
geçmiş olsun allah şifa versin anneneÇok teşekkür ederim kızlar![]()
Aynen ben de oyle.çok haklısın iki vah tüh diyip devam ediyoruz yas bile tutmuyoruz iyice duyarsızlaştık kendi adıma söylüyorum.
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun allah şifa versin annene
Amin insaallah allah razı olsun rabbim korusun bütün askerlerimizi polislerimiziRabbim korusun inşallah sesini duyarsiniz hayirlisiyla
Mekanlari cennet olsun Allah sabir versin ailelerine.
Ne kadar acı ki, hergun gelen sehit haberlerine duyarsizlastik iyice.
Ancak sayi 2li rakamlara ulaşınca herkes "birsey yapilmali'yi" düşünüyor.. Ama tek bir şehit de olsa bir annenin, eşin, evladin cigeri yaniyor unutuyoruz
Daha fazla şehit vermeyelim insallah.
Her zaman diyoruz ama INSALLAAHHH BU SON OLSUN..
Canım kardeşinden haber aldınız mıAmin insaallah allah razı olsun rabbim korusun bütün askerlerimizi polislerimizi
Yok canım kapalı telefonu halaCanım kardeşinden haber aldınız mı![]()